Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sivilceyi kendi haline bıraktığımda iz bırakmadan geçiyor ama sivilce çıkarken önlem amaçlı krem sürdüğümde mutlaka iz kalıyor...Bu şekilde yüzümde 3-4 eski sivilce izi kaldı. Çok rahatsızdım ve dışarı çıkarken mutlaka kapatıcı kullanmam gerekiyordu.
Sivilce izi için medicassol ve fito karışımı mantıklı geldi kullanıyorum birkaç gündür. İzlerimde açılma ve küçülme var. Tavsiye eden arkadaşıma burdan teşekkür etmek isterim.
Kullanmaya devam ediyorum..Gelişmeleri yazarım.
canım gelişmeleri yazarmısın bidaha bendede gözenek çok sinir oluyorum raoccutan kullandım pleng yaptırdım fayda etmedi yüzümün pürüzsüz olmasını istiyorum 27 yaşındayım hala uğraşıyorum
Madecassol ve fito karışımı lekelerimin rengini bir miktar açtı ancak bu kremleri ayrı ayrı kullanmanın, cildimi daha iyi ve canlı hale getirdiğini düşünüyorum. Ben haftada 2-3 akşam sadece fito, 1-2 akşam da sadece madecassol sürüyorum.Kalan günlerde dinlendiriyorum. Bunlar dışında başka hiçbir ürün kullanmıyorum. Erkek arkadaşım cildin daha canlı duruyor gibi cümleler kuruyor ama ben karşı cinsin iltifatına pek itibar etmem..Aynaya baktığımda benim gözlemim: Lekelerde de gözeneklerde de bir miktar iyileşme var:)
Bu kremler nedir arkadaslar hic duymadim yurtdisindanim madecassol ve fito?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.