Ben hiç şaşırmadım hannesli. Utanma haysiyet vicdan vs erdemler kendilerinde olmadığı için devam etmelerine hiç şaşırmadim.
Büyüklerimiz ne der hep ! Kiminin duası kiminin bedduası ! Bu soma holding utanmadan işletmeye devam edeceklerini söylediler..O ölen madencilerin veballeri hep üzerlerinde olacak.. Ben ilahi adalete hep güvenirim
onun oğlı magralarda kalıp nefessssssss diye bagıra bagıra ölseydi acaba böle gerinip konusabilcekmiydi
İş verenin insani görevi ne burada??
Eğer çalışanından kendi iş yeri gibi çalışmasını bekliyorsa, iş veren de kendi aşağıda çalışıyor olsa iş verenden ne beklerdi diye düşünerek çalışanına yatırım yapması lazım. Yoksa hep bana hep bana derse kazanır gibi görünür ama faturasını ağır öder.
İş verenin insani görevi ne burada??
Eğer çalışanından kendi iş yeri gibi çalışmasını bekliyorsa, iş veren de kendi aşağıda çalışıyor olsa iş verenden ne beklerdi diye düşünerek çalışanına yatırım yapması lazım. Yoksa hep bana hep bana derse kazanır gibi görünür ama faturasını ağır öder.
neden ölüme sebebiyet tutuklanmıyorlarki..
kendileri "yasal zorunluluğu" kelimesinin arkasınamı saklıyorlar.
dün zongultaktaki yaşam odalarını gösterdiler.. 3tane var mış.. 8 12 kişilik.. işçi sayısından kat ve kat aşağısında
Beni de en şaşırtmayan kısım buydu..
içinde milli servet var, para var.. neden devam etmesin ki..
ama bunu açıklamak için zaman çok erkendi. yani para hırsı bu kadar gözlerini sarıp sarmalamış ki nerede ne konuşulacak bilemez olmular.
koyun can derdinde kasap et derdinde.
Ben hiç şaşırmadım hannesli. Utanma haysiyet vicdan vs erdemler kendilerinde olmadığı için devam etmelerine hiç şaşırmadim.
Isletmeye devam edeceklerine hic sasirmadim, ne yazik ki...
Adam zaten her seyi para icin yapmis, butun canlar para icin, kar icin, daha da zengin olmak icin gitmis...
Bundan sonra vazgecer mi? Baksana adam elini kolunu sallaya sallaya geziyor, bundan sonra 3-5 can ara ara gider, bize de duyurmazlar oh ne ala...
O iscilerimin degil de onlarin vicdanlari komur karasi...
Bu madenleri ozellestirmeseler ya... Özel sektör canavar gibi bir şey iki yil calistim daha çok daha çok demekten başka bir şey bilmiyorlar...
bir de böyle zor islerle birleşince düşünemiyorum bile nasil bir baski da calistiklarini....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ornegin baska birinin Hic hic sucu olmasa bile benim suçum yok isletirim diyebileceğini dahi dusunmuyorum... Ben yapamazdim bes kuruşa muhtaç olsam yapamazdim.. Suçsuz olduğumu bilsem dahi yapamazdim... O aldigim ahlari nasil temizleyecegimi düşünürdüm ölene dek....
O yuzden sen su an ucsuz bucaksiz ne idugu belirsiz paralar kazanmiyorsun, o yuzden senin sahibi oldugun 1 residence 1 milyonu geckin bir edere sahip degil, o yuzden sen su an burda oturup hayatinda hic gormedigin insanlar icin aci cekiyorsun, o yuzden calismanin zorluklarini, emek vermeyi biliyorsun...
Farkiniz bu, biz onlari anlayamayiz onlar da bizi, biz paralari batsin insan hayati deriz, onlar da insanlar batsin para bu para der...
Kimse anlayamiyor zaten...
Demek ki zengin oldukça kalbinin yerine para ve mevkiyi koyuyor insan...
Dediğin gibi olmaz olsun böyle para da rezidans da...
Onlar şimdi para desin dursun sorusturma sonucunda işletme ruhsati alabilecekleri mi bakalim önce onu düşünsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?