CHP'nin 'Madenlerde Yaşam Odası Zorunlu Olsun' Önergesi AKP'nin Oylarıyla Reddedildi

İyi de kabul edilmiş zaten yasam odalari zorunlu olarak kurulacak denmiş simdi tartismanin bir anlami kalmadi... Dans istediğim mesaji cimbizlarim alirim ilerleyen sayfalarda konu içi yorumu mu yazar belki eletiririm belki tu kaka neden redderlerde derim sikinti ne yani bu kadar !

ayyy özür dilerim güldüm Vallahi, ne yazmışsın hiç anlamadım :KK1:

araştıralım acaba doğru mu nedir ne değildir yok . biri kuyuya taş atıyor kırk kişi çıkaramıyor o hesap bunların ki . yeterki akp karalansın başka bişey değil

pembiş doğruysa sanki kabul edecek misin? Yanlış yapmışlar , olmamış diyecek misin? (avatarına ölüyorum bu arada )

araştıralım acaba doğru mu nedir ne değildir yok . biri kuyuya taş atıyor kırk kişi çıkaramıyor o hesap bunların ki . yeterki akp karalansın başka bişey değil

olurmu canım işin içinde akp varsa mutlaka o haber kötüdür,chp yandaşları ,akp karşıtları
nerdesiniz yazın bakalım diyelim onlar gibi,ama gerek yok isteyen yazsın :)

Belliydi bir gariplik olduğu zaten. Ki habbeyi kubbe yapan muhalefetin karsisinda AKP " biz yasam odalari istemiyoruz " gerekçesi ile reddeder mi allah askina .. Belli ki farklı bir nedeni vardi

aynen banada garip gelmişti,durduk yere önergeyi niye kabul etmesinler,sırf chp sundu diye mi
insanın aklı almıyor,akpyi sevmeyenler de hemen bu habere inanıyor,zaten yalan haber bile olsa hoşlarına gidiyor
çamur at izi kalsın,he ama bak bunu chp yapıyor bazen,gelen herşeyi hemen kabul etmiyorlar.

Son düzenleme:
Dansmarue istedigim sözü cimbizlarim , ilerleyen sayfalarda neden reddetmisler tükaka da derim sıkıntı ne yazdim.. Türkçe meali bu :) tabletten zor oluyor ya

ilk bende ne yazmış bu kız dedim :) sonra laptopa iyice gömüldüm mealini anladım
çok zekiyim demi :KK1:

aynen banada garip gelmişti,durduk yere önergeyi niye kabul etmesinler,sırf chp sundu diye mi
insanın aklı almıyor,akpyi sevmeyenler de hemen bu habere inanıyor,zaten yalan haber bile olsa hoşlarına gidiyor
çamur at izi kalsın,he ama bak bunu chp yapıyor bazen,gelen herşeyi hemen kabul etmiyorlar.

Seninki de laf. Akp dedigin Chp onergesi sanip kendi onergesini reddeden parti. Bunu da sirf Chp onerdi mazallah kaymagini yer falan diye reddetti digerleri isin palavrasi

Seninki de laf. Akp dedigin Chp onergesi sanip kendi onergesini reddeden parti. Bunu da sirf Chp onerdi mazallah kaymagini yer falan diye reddetti digerleri isin palavrasi

bu nedir şimdi seninkide laf falan,benimki lafsa senin ki ney?
evet kesin öyledir,durduk yere önergeyi reddeder zaten akp,bende bu palavralara inanmıyorum artık.
chp kırk yılda bir önerge sunmuş iyi,önüne gelen herşeyi reddediyorduda.

bu nedir şimdi seninkide laf falan,benimki lafsa senin ki ney?
evet kesin öyledir,durduk yere önergeyi reddeder zaten akp,bende bu palavralara inanmıyorum artık.
chp kırk yılda bir önerge sunmuş iyi,önüne gelen herşeyi reddediyorduda.

Simdi burda Turk dili ve Edebiyati dersi mi vereyim? Seninki de laf hakaret degil merak edip takilma oraya.

Sirf Chp onerdi diye reddetmez Akp dedin. Ben de sana kendi onergesini reddetti dedim Chp verdi sanarak. Yani sirf Chp verdi diye reddedebilir. Olmamis bi sey degil. Hee palavra diyorsan buna elinin altinda internet var arastirirsin dogru oldugunu gorursun.

şu dediğin gerçekse gülmekten ölümüme neden olacaksın :)

aman insan hayatı ucuz bizim ülkede sırf siyasi çıkarlar yüzünden bir soma faciası daha yaşarız ne olacak ki,giden akp milletvekillerinin ailesi mi sanki.

Daha onemli konular var chp yine gundem degistirmeyd calisiyor halbusi teyyip amcanin cumhurbaskanligi secimi var smdi :)
Bende bunu düşundum gundem yaratmaya calişiyor keske samimi olduklarina inansam o zaman gercekten takdir edecegim niye soma faciasi oldugu zaman degilde seçime az bi zaman kala merak ettim eger samimi iseler niyetleri iyi insan canina deger vererek bunu yapiyorsalar helal olsun...

Son düzenleme:
Bende bunu düşundum gubdem yaratnaya calişiyor keske samimi olduklarina inansam o zaman gercektdn takdir edecegim niye dona faciasi oldugu zaman degilde seçime az bi zaman kala mersk ettim eger samimi iseler niyetleri iyi insan canina deger vererek bunu yapiyorsalar helal olsun...

aslında alıntıladığın msjı yazan arkadaş bence kinaye yapmış :)

bak bende senin yazdığın msjı anlamıyorum,tamam samimi olmasınlar amaç gündem değiştirmek olsun kötü niyetli olsunlar ancak akp neden bu önergeyi reddediyor? chp nin samimiyetsizliği insan hayatından önemli mi?

Simdi burda Turk dili ve Edebiyati dersi mi vereyim? Seninki de laf hakaret degil merak edip takilma oraya.

Sirf Chp onerdi diye reddetmez Akp dedin. Ben de sana kendi onergesini reddetti dedim Chp verdi sanarak. Yani sirf Chp verdi diye reddedebilir. Olmamis bi sey degil. Hee palavra diyorsan buna elinin altinda internet var arastirirsin dogru oldugunu gorursun.

önce üslubunu düzelt,o zaman seninkide laf deyip giriş yapma,insanın cevap veresi gelmiyor :)
ortada kabul edilmeyen bişey yok,chpde aynısını yapardı,ak partinin kendi önergesini,niye kendine sunuyorlar o zaman
yetersiz görülmüş,daha kapsamlı bi şekilde sunacaklar demekki

bende sen dedin ya hemen araştırdım,bayılıyorum şu cümleye git araştır :)

Çalışanlarla üzerinde anlaşılan ve AK Partili milletvekillerinin yaptığı hata nedeniyle reddedilen değişiklik düzenlemesi, tasarının tüm maddeleri görüşüldükten sonra, "tekriri müzakere" yöntemiyle yeniden ele alınacak. buda haberin bi parçası

aslında alıntıladığın msjı yazan arkadaş bence kinaye yapmış :)

bak bende senin yazdığın msjı anlamıyorum,tamam samimi olmasınlar amaç gündem değiştirmek olsun kötü niyetli olsunlar ancak akp neden bu önergeyi reddediyor? chp nin samimiyetsizliği insan hayatından önemli mi?
Cnm onu bir bilsem gercekten bütün samimiyetimle yazardim yapilan şey insan hayati icin onemli birşey ama bilemeyiz burdan konuşmak kolay bakalim altindan ne cikacak ne yapacaklar zaman gosterecek ama biri ortaya birsey atıyor hoppp pesinden aklamalar karamalar ne kadar doğru sizin canini yandiği kadar bizlerinde cani yandi keşke bu tür kazalar en aza indirgense herkes cebini mevkisini düşunmese insallah daha iyi bir düşünceleri cardir kimin yaptığı önemli değil acikcasi benim icin onemli olan bir 300 can daha kaybetmeyelim. Cocuklar yetim kalmasin

Bende bunu düşundum gundem yaratmaya calişiyor keske samimi olduklarina inansam o zaman gercekten takdir edecegim niye soma faciasi oldugu zaman degilde seçime az bi zaman kala merak ettim eger samimi iseler niyetleri iyi insan canina deger vererek bunu yapiyorsalar helal olsun...

Boyle bir konuda gundem yaratilsin zaten ranana. Samimi ya da degil ama ortada verilen bi onerge var. Mesela simdi Akp iyilestirmek icin reddettik diyor. O da bana Samimi gelmiyor. Chp prim yapmasin diye ucuz parti oyunlari. Teklifi Chp verirse samimi degil Akp verirse samimi mi olacak? Bu samimiyet sorgulamasi da sacma geliyor

Hee al birini vur oburune bence burada particilik yaptigim sanilmasin.

önce üslubunu düzelt,o zaman seninkide laf deyip giriş yapma,insanın cevap veresi gelmiyor :)
ortada kabul edilmeyen bişey yok,chpde aynısını yapardı,ak partinin kendi önergesini,niye kendine sunuyorlar o zaman
yetersiz görülmüş,daha kapsamlı bi şekilde sunacaklar demekki

bende sen dedin ya hemen araştırdım,bayılıyorum şu cümleye git araştır :)

Çalışanlarla üzerinde anlaşılan ve AK Partili milletvekillerinin yaptığı hata nedeniyle reddedilen değişiklik düzenlemesi, tasarının tüm maddeleri görüşüldükten sonra, "tekriri müzakere" yöntemiyle yeniden ele alınacak. buda haberin bi parçası

Uslubum gayet duzgun ebedi senin cevap veresin gelmemis:) Neymis Akp kendi teklifini reddetmis. Muhalefet evet diyince kafalari karisti zaar. Bunlar evet diyorsa kendi teklifleridir dur hayir diyek :KK53: ya da kendi tekliflerine hayir diyen muhalefet evet diyince soka ugramis da olabilirler.

Velhasili kelam alintiladigim ilk yorumunda Akp sirf Chp verdi diye onerge reddetmesi mantikli gelmiyor demistin. Zamaninda yaptigi icin bana da mantikli geliyor. Zannimca daha da uzatirsak Mune geliyor ban geliyor. Iyi pazarlar:)

Boyle bir konuda gundem yaratilsin zaten ranana. Samimi ya da degil ama ortada verilen bi onerge var. Mesela simdi Akp iyilestirmek icin reddettik diyor. O da bana Samimi gelmiyor. Chp prim yapmasin diye ucuz parti oyunlari. Teklifi Chp verirse samimi degil Akp verirse samimi mi olacak? Bu samimiyet sorgulamasi da sacma geliyor

Hee al birini vur oburune bence burada particilik yaptigim sanilmasin.
Bende senin düşuncene saygi duyarim cnm herkes ayni düşünecek diye birsey yok farkliliklar güzeldir bana dogru gelen sana yanlistir sana yanliş gelen bana doğrudur hangi rengi sevdigimiz muhim degildir hangi renk yakisir .
Sevgilerimle...

keşke gerçek olmayaydı :KK52:

Cnm onu bir bilsem gercekten bütün samimiyetimle yazardim yapilan şey insan hayati icin onemli birşey ama bilemeyiz burdan konuşmak kolay bakalim altindan ne cikacak ne yapacaklar zaman gosterecek ama biri ortaya birsey atıyor hoppp pesinden aklamalar karamalar ne kadar doğru sizin canini yandiği kadar bizlerinde cani yandi keşke bu tür kazalar en aza indirgense herkes cebini mevkisini düşunmese insallah daha iyi bir düşünceleri cardir kimin yaptığı önemli değil acikcasi benim icin onemli olan bir 300 can daha kaybetmeyelim. Cocuklar yetim kalmasin

aynı düşünceleri paylaşıyoruz seninle vardığımız nokta aynı :KK34:

X