- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- 448
Aynı acıyı kendisi yaşayacaktıki görecekti o zaman,zorunlu mu değilmi anlayacaktı..
Şahsiyetsiz kişiliksiz bunlar..
bunlar için dayak cennetten çıkma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı acıyı kendisi yaşayacaktıki görecekti o zaman,zorunlu mu değilmi anlayacaktı..
İşte buna bende bir türlü anlam veremiyorum İpek.
Yasaların herkese eşit davranması gerekirken bazıları görmezden geliniyor.
Bu da aslında ne kadar adaletli olunduğunu ortaya koyuyor.
En fazla 3 sene yatar tonla para cezası öder çıkarlar. 300 kişinin ömrünnü çaldılar onlardan gidecek olan 3 yıl en fazla.
Baksana savunması bile hazır zorunluluk yok.
Yasalardaki bu boşluklar doldurulmazsa adalet asla tecelli etmez.
Ama bence bu adamların hukuk ile değil vicdanlarla yargılanmaları gerekiyor.
İşte buna bende bir türlü anlam veremiyorum İpek.
Yasaların herkese eşit davranması gerekirken bazıları görmezden geliniyor.
Bu da aslında ne kadar adaletli olunduğunu ortaya koyuyor.
En fazla 3 sene yatar tonla para cezası öder çıkarlar. 300 kişinin ömrünnü çaldılar onlardan gidecek olan 3 yıl en fazla.
Baksana savunması bile hazır zorunluluk yok.
Yasalardaki bu boşluklar doldurulmazsa adalet asla tecelli etmez.
Ama bence bu adamların hukuk ile değil vicdanlarla yargılanmaları gerekiyor.
bunlar için dayak cennetten çıkma
kendi oğlu şirketimn ceo su ama basın toplantısına getirmedi baksana...bi konuda gazeteciler dedi ki,ama oğlunuz dün farklı söyledi;" oğlum mühendis değil bilmiyoru konuyu" ....
bilmeyen adama neden iş teslim başına koydun o zaman,başkalarının evlatlarının başını yesin diye mi??
Sanmıyorum ya onun telafisi yok hiç yok hem de.
Bir kere patron olmak farklı bir fıtrat işi. Ben bir patronun ağzından bire bir şu cümleyi duydum bir kere. İşletmenin durumu hakkında konuşulurken en büyük masraf maaşlar
Ne yani insanlar boşuna mı çalışıyor?
O zaman sen kazan diye kimse maaş almasın.
Patron kesimi bu mantalitede olursa vicdan beklemek saçmalık sanırım.
Sanmıyorum ya onun telafisi yok hiç yok hem de.
Bir kere patron olmak farklı bir fıtrat işi. Ben bir patronun ağzından bire bir şu cümleyi duydum bir kere. İşletmenin durumu hakkında konuşulurken en büyük masraf maaşlar
Ne yani insanlar boşuna mı çalışıyor?
O zaman sen kazan diye kimse maaş almasın.
Patron kesimi bu mantalitede olursa vicdan beklemek saçmalık sanırım.
aynen benim de kanım dondu patron mus patronluğumdan utandım bunlar yüzüden insafsızlar
bizim patron mühendis..meslektaşlarına da bayılır,mesela ben pazarlamacıyım ya,bana verdiği maaşı angarya görüyor,önemli olan ürettiğim mal der.kaliteliyse eşeği getirsen satar mantığıyla bakıyor...halbuki istersen dğnyanın en iyi malını üret ,iyi pazarlamacın yoksa satamazsın ki...
mesela burs verir işçi çocuklarına ama eskiden sadece mühendislik kazananlara verirdi..tabiii mezun olup kendi elemnı olacak ya...geçen yıl bir işçi çocuğu tıp kazandı,müdürler güç bela burs verdirdiler patrona:)
Bi yerde okudum,düzenlenip tekrar işletmeye açılacakmış.
Ikinizin patronlugu bir degil krizantem, sen insanlarin canina kastederek kanla kar saglamaya calismiyorsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yesinler onun ceo oluşunu,madem bilmiyor konuyu niye o konuma getiriyon oğlunu,nasılda aklama yarışı içinde varya..
Bu aciklamalarin en en beni sasirtan ani işletmeye devam edegini aciklamasiydi
Bu aciklamalarin en en beni sasirtan ani işletmeye devam edegini aciklamasiydi