CHP'nin 'Madenlerde Yaşam Odası Zorunlu Olsun' Önergesi AKP'nin Oylarıyla Reddedildi

Uslubum gayet duzgun ebedi senin cevap veresin gelmemis:) Neymis Akp kendi teklifini reddetmis. Muhalefet evet diyince kafalari karisti zaar. Bunlar evet diyorsa kendi teklifleridir dur hayir diyek :KK53: ya da kendi tekliflerine hayir diyen muhalefet evet diyince soka ugramis da olabilirler.

Velhasili kelam alintiladigim ilk yorumunda Akp sirf Chp verdi diye onerge reddetmesi mantikli gelmiyor demistin. Zamaninda yaptigi icin bana da mantikli geliyor. Zannimca daha da uzatirsak Mune geliyor ban geliyor. Iyi pazarlar:)

evet chp sundu diye önergeleri reddetmelerini mantıklı bulmam,ama zaten bu önerge akpninmiş
dur bi bekleyelim bakalım,ne açıklamalar yapılacak o zaman konuşuruz
yo konuşuyoruz,mune neden kızsın,zamanında yapılanları yazabilirsin mesela,neleri kabul etmemişler.

evet chp sundu diye önergeleri reddetmelerini mantıklı bulmam,ama zaten bu önerge akpninmiş
dur bi bekleyelim bakalım,ne açıklamalar yapılacak o zaman konuşuruz
yo konuşuyoruz,mune neden kızsın,zamanında yapılanları yazabilirsin mesela,neleri kabul etmemişler.

Iste onerge Akpnin ama Chp verdi sanarak reddediyorlar. Yani bize mantiksiz geliyor ama yapilmamis is degil yine pekala yapilmis olabilir. Neyse nasil olursa kim yaparsa yapsin ama su is guvenligi konusunda artik gerekenler yapilsin. Gonul isterdi ki 301 can gitmeden yapilsin da onlar hayatta olsun. Ama biz o denli buyuk bi faciadan bile ders almamisiz. Hemen yapilmasi gereken seyleri hala daha yapamadik

Iste onerge Akpnin ama Chp verdi sanarak reddediyorlar. Yani bize mantiksiz geliyor ama yapilmamis is degil yine pekala yapilmis olabilir. Neyse nasil olursa kim yaparsa yapsin ama su is guvenligi konusunda artik gerekenler yapilsin. Gonul isterdi ki 301 can gitmeden yapilsin da onlar hayatta olsun. Ama biz o denli buyuk bi faciadan bile ders almamisiz. Hemen yapilmasi gereken seyleri hala daha yapamadik

Akp kendi önergesini unutacak değil ya :)

Meclis'te geceyarısı 'torba kazası' yaşandı. Günlerdir gece geç saatlere kadar kesintisiz süren torba yasa görüşmelerinde AKP vekiller yanlışlıkla bir maddeyi reddettiler..

Muhalefetin verdiği tüm önergeleri reddetmeye alışık olan AKP ’li milletvekilleri, kendi verdikleri tasarı maddesine de muhalefetin “kabul” oyu verdiğini görünce toplu olarak “red” oyu kullandı. AKP’nin hazırladığı kanun tasarısında yer alan “taşradaki sağlık personellerinin özlük hakları” ile ilgili düzenlemeleri içeren kanun maddesi, AKP’nin oylarıyla reddedildi.

Vatan gazetesinin haberine göre durumu fark eden AKP milletvekillerinin itiraz etti Ancak Meclis Başkanvekili Sadık Yakut maddenin reddedildiğini, yapacak bir şeyin olmadığını söyledi. Bunun üzerine iktidar partisi milletvekilleri Yakut'un oylamadan önce "madde" değil "önerge" dediğini iddia etti. İtirazların sürmesi üzerine Yakut, birleşime ara vererek tutanakları inceledi. Tutanakları okuyan yakut, maddenin reddedildiğini yineledi. Genel Kurul süreci tamamlanmadan, reddedilen maddeyle ilgili yeni bir formül aranıyor.

CHP Kocaeli Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu üyesi Haydar Akar olay hakkında şunları söyledi: "Muhalefet önergesini reddeden AKP hemen sonra oyladıkları maddeyi de muhalefetin önergesi zannederek reddetti. Kanunları okumuyorlar, Meclis’i izlemiyorlar. Meclis salonunda bulunmuyorlar, oylama varken koşa koşa içeri giriyorlar. Yorgunluk da olunca yine şaşırdılar."

BU İLK DEĞİL
Akar'ın, 'yine şaşırdılar' dediği olay ise 2008 yılında yaşandı. Sosyal Güvenlik Yasası’nın TBMM’deki görüşmeleri sırasında AKP Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ'ın sunduğu evli ve çocuklu SKK emeklilerine maaş bağlama kat sayısı alt sınırını yüzde 40'a çıkaran önergeye CHP’liler kabul oyu verince AKP'liler red oyu kullanmıştı.
http://www.radikal.com.tr/politika/..._akpliler_kendi_onergelerini_reddetti-1140914

Kicinizda bisey görseniz başbakandan bileceksiniz kusura bakmayin chpnin geçmişini iyi biliriz neyi neden savundugunuzu bilin ezan duymak isteyen evinde ezan kasedi dinlesin dedikleri günleri ne cabuk unuttunuz madem halka karsi o kadar duyarlilarsa dinine niye karisiyorlar? Geç bunlari geç biz çok duyduk yalandan üzülmeleri. Ölüleri firsat bilip ortaligi karistirmakta bir numara bunlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kicinizda bisey görseniz başbakandan bileceksiniz kusura bakmayin chpnin geçmişini iyi biliriz neyi neden savundugunuzu bilin ezan duymak isteyen evinde ezan kasedi dinlesin dedikleri günleri ne cabuk unuttunuz madem halka karsi o kadar duyarlilarsa dinine niye karisiyorlar? Geç bunlari geç biz çok duyduk yalandan üzülmeleri. Ölüleri firsat bilip ortaligi karistirmakta bir numara bunlar.

Ay bu çok argo olmuş.Bir bayana yakışmadı bu hem de bugünlerde ...Popoşumuzda tüy görürsek, R.T.E nin hayranları der ,hemen ağda ile alırız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay bu çok argo olmuş.Bir bayana yakışmadı bu hem de bugünlerde ...Popoşumuzda tüy görürsek, R.T.E nin hayranları der ,hemen ağda ile alırız.

Kıça popoş diyince yakisiyor yani? Kılık değiştirip ak partili rolü yapip bilmem ne kılıyım diye bagiran kadinda sizinkilerden, unutmayin :)

Ee unutmus iste:). Saniyo musun o evet hayir diyen milletvekilleri her teklifi biliyor cogu zaten meclise gitmiyor gidenler.de genelde uyuyor

ne ilgisi var,biri unutsa diğeri unutmaz o kadarda değil yani :)
adamların hiç haberi olmadan red cevabı niye versin.

Kıça popoş diyince yakisiyor yani? Kılık değiştirip ak partili rolü yapip bilmem ne kılıyım diye bagiran kadinda sizinkilerden, unutmayin :)

:KK1:
durun gülmem yanlış anlaşılabilir,son cümle komiğime gittide :) olurmu olur valla.
sürekli ... kılları deyip durdular burda bize,bi kadının dediğini tüm akp seçmenine mal ettiler
nasıl diyorsunuz siz,ne kadar sığ bir görüş değilmi

Son düzenleme:

Bunlar nasıl konuşma tarzı ya ? Bir kadına böyle konuşmak yakışıyor mu ? Midem bulandı.Görüşleriniz zıt olsa da hakaret etme hakkınız yok.

biriniz akp li diğeriniz chp li öyle mi? partileri desteklemeden önce adam gibi kelimeler kullanmasını öğrenin bence.

Son düzenleme:
biriniz akp li diğeriniz chp li öyle mi? partileri desteklemeden önce adam gibi kelimeler kullanmasını öğrenin bence.

Benim basta kullandigim kelime gayet aciklayici. hemen çirkefleşen hanima söyleyin onu.

Benim basta kullandigim kelime gayet aciklayici. hemen çirkefleşen hanima söyleyin onu.

çok açıklayıcı evet.ben karşılıklı çirkeflleşen iki hanım görüyorum.biz ayrı görüşleri savunsak da böyle hakaretler etmiyoruz,mahalle arası değil burası.

İnsan hayatına değer veriyor olsalardı baştan bu kaza önlenebilirdi zaten.
Yaşam odası bir ayrıcalık değil mecburiyettir zorunluluktur

Bende bunu düşundum gundem yaratmaya calişiyor keske samimi olduklarina inansam o zaman gercekten takdir edecegim niye soma faciasi oldugu zaman degilde seçime az bi zaman kala merak ettim eger samimi iseler niyetleri iyi insan canina deger vererek bunu yapiyorsalar helal olsun...

aslında alıntıladığın msjı yazan arkadaş bence kinaye yapmış :)

bak bende senin yazdığın msjı anlamıyorum,tamam samimi olmasınlar amaç gündem değiştirmek olsun kötü niyetli olsunlar ancak akp neden bu önergeyi reddediyor? chp nin samimiyetsizliği insan hayatından önemli mi?

Kadesacim aynen kinaye yapmistim :)

Chp gundemi niye degistirmeye calisir bilmem. Ihtiyaci olmaz. Gundem degistirilcekse bunu akp yapar genelde akpyi karalayan biseyler oldu mu akp gundemi degistirir. Chp iktidar olmadigi icin bu islere girmez. Velev ki amac bu olsun cunku siyasilere guvenmiyorum. Akp neden reddeder onu anlamam. Chpnin kotu niyetine iyi niyetle yaklassaydi ya. :)

Ebedi anlamak istemiyorsun ama Akp kendi teklifini sirf Chp teklifi sandigi icin reddetti. Olay bu kadar basit ve kisa. Muhalefetin evet demesi kafalarini karistirdiysa demek.

aynı şekilde sende anlmak istemiyorsun,yetersiz olduğu için kabul edilmedi
unuttuğu içinmiş :)hiç bi haberde unuttular o yüzden red ettiler diye bi yazı görmedim
kendikendine haber mi yazıyomusun anlamadımki :) hadi selametle.

aynı şekilde sende anlmak istemiyorsun,yetersiz olduğu için kabul edilmedi
unuttuğu içinmiş :)hiç bi haberde unuttular o yüzden red ettiler diye bi yazı görmedim
kendikendine haber mi yazıyomusun anlamadımki :) hadi selametle.

Haberin videosunu paylastim ebedi. eksik oldugu icin reddetseler niye itiraz etsinler o kadar. haber yazmiyorum da senin ne dedigin anlasilmiyor. Acik net ortada neden reddetikkleri. Neyse bu eski bi olay. bu teklif icin konusmuyorum. Madenlerle olani eksik bulduklarindan reddettiklerini soyluyorlar. Yersen

Haberin videosunu paylastim ebedi. eksik oldugu icin reddetseler niye itiraz etsinler o kadar. haber yazmiyorum da senin ne dedigin anlasilmiyor. Acik net ortada neden reddetikkleri. Neyse bu eski bi olay. bu teklif icin konusmuyorum. Madenlerle olani eksik bulduklarindan reddettiklerini soyluyorlar. Yersen

hay Allah'ım ya bu uzar gider artık,o videoda unuttular denmiyor,el kazası deniyor
gayrı ihtiyari olsa gerek.
ona karşılıkta ben bi haber paylaşmıştım zaten,akplilerin kazası falan diye.

X