http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...du__sen_bana_biber_gazi_siksan_ne_yazar_.html
buyrun bakalım buna ne diyeceksiniz
He He..oki sana demiyormuş canım, üstüne alınma...
Çevir kazı yanmasın, pes valla..
işi ilk şakaya vurdım ortam gerilmesin diye ama bu bayağı bir saygı sınırlarını zorluyor. yakışmadı weiss.He He..oki sana demiyormuş canım, üstüne alınma...
Çevir kazı yanmasın, pes valla..
montaj, sabotaj, kabotaj.
paralel nerde :) onu atlamışsın
Canım bu kişi bukadar konuşuyorsa bizden yüz buluyor. Kimse takmazsa konuşur konuşur gider. Ölü taklidi yapalım belki gider. Zira kendisi buadar olay, bukadar video, bukadar fotoğraf, bukadar ses kaydı, bukadar yazı karşısında bunu çok iyi başarıyor. Birkaç saat bizde yapabiliriz heralde.
işi ilk şakaya vurdım ortam gerilmesin diye ama bu bayağı bir saygı sınırlarını zorluyor. yakışmadı weiss.
ben de diyorum bir eksik var ama ne. sağolasın iyi hatırlattın :)
montaj, sabotaj, kabotaj, paralel, hatta ve hatta marjinal terörö
işi ilk şakaya vurdım ortam gerilmesin diye ama bu bayağı bir saygı sınırlarını zorluyor. yakışmadı weiss.
öyle bir yetkim yok. ama üzüldüm açıkçası.malum arkadaş belki sizin demokrasi anlayışını görür,anlar demokrasi nasıl olur.Siz çok rahatlıkla hesabını pasifleştirebilirdiniz ancak yorumlarına saygıyla yaklaşıyorsunuz ders alsın birileri.
öyle bir yetkim yok. ama üzüldüm açıkçası.
neyse artık konuyu mahvetmeyim.
üzülme sen canım ne olursa olsun biz seni seviyoruz ve düşüncelerine önem veriyoruz
malum arkadaş belki sizin demokrasi anlayışını görür,anlar demokrasi nasıl olur.Siz çok rahatlıkla hesabını pasifleştirebilirdiniz ancak yorumlarına saygıyla yaklaşıyorsunuz ders alsın birileri.
sende benim mesajlarımı takip etseydin anlardın weiss.Birde su cok bilgili arkadasa, senin, benim hesabimi pasiflestirme yetkinin olmadigini söylede, demokrasi nutuklari atarken gözönünde bulundursun okypete:)
Neyse biraz isim var by by
sende benim mesajlarımı takip etseydin anlardın weiss.
dedim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?