- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin acisini nasil yasayacagi konusunda kimsenin kural koydugu yok hanimefendi, kendinize göre cekmeyin yaziyi..
Böylesi degil ama benzeri bir aci yasanmisti Türkiye de ki memleketimde, toplu ölümlerde insanlarin ruh ve fizik durumlarini cok yakindan gördüm..
Yani arka arkaya cenaze namazi kilip, arka arkaya ölü defneden insanlarin cikipta eylem yapacak hali olmaz..
Acidan ve verilen ilaclardan dolayi zaten bu dünyada bile degil gibidirler..
Ayrica ilk günden yüzlerce TBG linin Soma da provakatörlük yaptigi ortaya kondu yeni birsey degil!
Ölüm acisi yasayan kisiler sokaga cikipta eylem yapamaz..
Hani facianin ilk gününden beri En basta Izmir den ve diger sahirlerden Soma ya provakasyon icin kosan TBG liler varya iste onlardir onlar..
Zira ölümleri, felakatleri kaos kargasa yakip yikma icin kullanmak onlarin en iyi yaptigi is..
Yazik ki Soma halki bu felaketi yasadigi yetmiyor gibi birde bu provakatörlerin sehirlerini yakip yikmasi ile ugrasacaklar!!
Ölüm acisi yasayan kisiler sokaga cikipta eylem yapamaz..
Hani facianin ilk gününden beri En basta Izmir den ve diger sahirlerden Soma ya provakasyon icin kosan TBG liler varya iste onlardir onlar..
Zira ölümleri, felakatleri kaos kargasa yakip yikma icin kullanmak onlarin en iyi yaptigi is..
Yazik ki Soma halki bu felaketi yasadigi yetmiyor gibi birde bu provakatörlerin sehirlerini yakip yikmasi ile ugrasacaklar!!
Kimsenin acisini nasil yasayacagi konusunda kimsenin kural koydugu yok hanimefendi, kendinize göre cekmeyin yaziyi..
Böylesi degil ama benzeri bir aci yasanmisti Türkiye de ki memleketimde, toplu ölümlerde insanlarin ruh be fizik durumlarini cok yakindan gördüm..
Yani arka arkaya cenaze namazi kilip, arka arkaya ölü defneden insanlarin cikipta eylem yapacak hali olmaz..
Acidan ve verilen ilaclardan dolayi zaten bu dünyada bile degil gibidirler..
Ayrica ilk günden yüzlerce TBG linin Soma da provakatörlük yaptigi ortaya kondu yeni birsey degil!
İnsanlar daha nasıl seslerini duyurup, hesap sorsunlar. Ordan engelle, burdan yumrukla, şurdan gazla derken yaşamayalım da. Yük oluyoruz sanırım biz bu Başbakan'a. Bir Suriye'li bir Mısır'lı olmadığımız için bukadar değersisiz zaar..
varya o eylemcilerin yakıp yıktığı ambulanslar bak nasıl işe yarıyomuş görmüş oldular en azından...
insanları sokağa döküp kışkırtanlar oturup dua etseler,dua etmeyi bilmiyolarsa yapılan dualara amin demiş olsalardı sokaklarda hala acımızı bahane edipte eylem yapılmazdı!!
Zaten polisin karsilik verdikleri yakip yikanlar hanimefendi!
Polis tutupta " yandim Allah im, gitti canim Allah im " diye agit yakip feryat edenlere aglamayacaksin demiyor!!!
Ayirt edin artik ikisini..
Siz kalkip "polis Soma daki madencilerin yakinlarina saldiriyor " falann derseniz bu yalandir!
Plis Soma daki acili halkin acisini kullanmak isteyen provakatörlere gecit vermiyor.
Ayrica bu provakatörler o kadar asagilik ki, orada aci ceken yüregi yanan insanlara saygilarida yok, birde bunlarin yakip yikmasi, kaosu ile urasacaklar..
polis bu kadar hassas davranırken,senın o boşbakanın napıyor?
ölüye yakınlarına saygı dıyorsun,gıdıp yumrukluyorsun!
aahh pardon oda provakatördür şincik!
Zaten polisin karsilik verdikleri yakip yikanlar hanimefendi!
Polis tutupta " yandim Allah im, gitti canim Allah im " diye agit yakip feryat edenlere aglamayacaksin demiyor!!!
Ayirt edin artik ikisini..
Siz kalkip "polis Soma daki madencilerin yakinlarina saldiriyor " falann derseniz bu yalandir!
Plis Soma daki acili halkin acisini kullanmak isteyen provakatörlere gecit vermiyor.
Ayrica bu provakatörler o kadar asagilik ki, orada aci ceken yüregi yanan insanlara saygilarida yok, birde bunlarin yakip yikmasi, kaosu ile urasacaklar..
Kızlar hala daha ısrarla eylem yapmayın,oturun evde dua edin diyen insanlara sorum şu:
Madem her şey dua ile oluyor bana en çok Müslüman'ı içinde barındıran Afrika ve Arap ülkelerinin halini bir açıklayın.Kızlar artık anlayın şunu duayla,okuma üflemeyle,kaderle kısmetle bu işler yürümez.Siz gider sesinizi çıkarırsınız oradaki insanlara yanlarında olduğunuzu,ölen insanların acısını sizin de duyduğunuzu hissedersiniz sonra eve gidince duanızı edersiniz,Yasin'inizi okursunuz.O ölen insanlara Fatiha her zaman okunur ölülerin acelesi olmaz ama bu olayın üstü kapanmadan insanların tepkilerini koyması,maden şirketlerinin ve bilimum işçi kazalarına karşı önlem almayan şirkete göz dağı verilmesi lazım.Şimdi çıkıp başbakan şirketin sahibini suçlasaydı,adaletin yerini bulacağını söyleseydi kader,kısmet boyun yazısı yerine diğer tüm şirketler 3.5 atar,yarından eksiklerini gidermeye başlarlardı.Valla siz önce işinizi yapın,sesinizi çıkarın sonra Allah'tan yardım bekleyin.Ne gelse başımıza kadercilikten geliyor.
Hayır benim anlamadığım bu insanlar Mısır'da meydanlarda şiddete maruz kalan insanlara üzülüp, ağlıyor. Taaa buralardan onların hakları için konuşuyorlar, ağlıyorlar, dua ediyorlar. Ama bizim halkımız sokağa çıktı mı kötü oluyor. Çıkmayacak oturacak. Sadece bu bile ne kadar yanlı olduklarını belli ediyor.