• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madenci yakınlarına TOMA’lı müdahale!

Demokrasinin geregi yakip yikmak degildir:)

Eger öyle ögrenmisseniz yanlis ögrenmissiniz..
Bu arada yine cizirti geliyor.:)))

He He..oki sana demiyormuş canım, üstüne alınma...

Çevir kazı yanmasın, pes valla..

Canım bu kişi bukadar konuşuyorsa bizden yüz buluyor. Kimse takmazsa konuşur konuşur gider. Ölü taklidi yapalım belki gider. Zira kendisi buadar olay, bukadar video, bukadar fotoğraf, bukadar ses kaydı, bukadar yazı karşısında bunu çok iyi başarıyor. Birkaç saat bizde yapabiliriz heralde.

Iyide neden alay olsun ya..

Daha bugün diger konuda gazetecilere yazdigim seyi üzerine alinmadin mi?

Bende üzerine alinma yanlis anliyorsun demedin mi?

Eee o olaya atif yapiyorum iste:)

Her yazimi takip etmelisin ki anlamalisin, yoksa üzerine alinma diyorum:))

Son düzenleme:
Canım bu kişi bukadar konuşuyorsa bizden yüz buluyor. Kimse takmazsa konuşur konuşur gider. Ölü taklidi yapalım belki gider. Zira kendisi buadar olay, bukadar video, bukadar fotoğraf, bukadar ses kaydı, bukadar yazı karşısında bunu çok iyi başarıyor. Birkaç saat bizde yapabiliriz heralde.

Doğru diyorsun..Ama yine de nasıl bu kadar nefret edilirken yüz bulabiliyor aklım almıyor..Pes..
Bir de dilinde devamlı provokatörlük..Kişi kendinden bilir hesabı..

işi ilk şakaya vurdım ortam gerilmesin diye ama bu bayağı bir saygı sınırlarını zorluyor. yakışmadı weiss.

Devamlı yaptığı şey..Takılma bile.

işi ilk şakaya vurdım ortam gerilmesin diye ama bu bayağı bir saygı sınırlarını zorluyor. yakışmadı weiss.

malum arkadaş belki sizin demokrasi anlayışını görür,anlar demokrasi nasıl olur.Siz çok rahatlıkla hesabını pasifleştirebilirdiniz ancak yorumlarına saygıyla yaklaşıyorsunuz ders alsın birileri.

malum arkadaş belki sizin demokrasi anlayışını görür,anlar demokrasi nasıl olur.Siz çok rahatlıkla hesabını pasifleştirebilirdiniz ancak yorumlarına saygıyla yaklaşıyorsunuz ders alsın birileri.
öyle bir yetkim yok. ama üzüldüm açıkçası.
neyse artık konuyu mahvetmeyim.

Ilk kez görmüyoruz sonucta degil mi?
Bunlar her ölümde, her felakette sokaklardalar..
Isleri provakatörlük..

Yahu ben bu cizirtidan nasil kurtulurum ya..
Yapisti kaldi..
Yine basladi..

KK da ortaligi karistirip insanlarin arasini bozup, nefret edilip nick degistiren kac kisi vardir ya:)

Birde su cok bilgili arkadasa, senin, benim hesabimi pasiflestirme yetkinin olmadigini söylede, demokrasi nutuklari atarken gözönünde bulundursun okypete:)

Neyse biraz isim var by by

Son düzenleme:
Birde su cok bilgili arkadasa, senin, benim hesabimi pasiflestirme yetkinin olmadigini söylede, demokrasi nutuklari atarken gözönünde bulundursun okypete:)

Neyse biraz isim var by by
sende benim mesajlarımı takip etseydin anlardın weiss.
dedim çünkü:34:

Son düzenleme:
sende benim mesajlarımı takip etseydin anlardın weiss.
dedim çünkü:34:

Okudum okudum:)

Tekrar kendimde dile getiriyorum sana atif yaparak zira, insanlarin bu cok biliyormus gibi nutuk cekmesi beni deli ediyorda:)
Iki kez vurgulayim dedim..
Bu arada kirilmani istemem oky..
Alay olsun yada kirayim diye yazmadim sana..
Bugün ki olaya atifta bulundum..
Ne olursa olsun, KK da seviyesi olan, saygi duyduklarim arasindasin bunu bil..
By by..

Benim babam,kardeşim böyle ölse ben öfkelenir önüme gelen kravatlının yakasına yapışırım.
Adamların 1 tane ölüsü yok bu öfke normal canları yanmış.
Hala vik vik öten var ölüm acısı yaşayan bunu yapmaz diye.
Ya sen o adamların çektiğini nerden bileceksin evinde rahat rahat otururken sallamak kolay.
İşçi kızıyım yokluğu bilirim,ezilmeyi bilirim,babamın ezilmesini bilirim.
Lütfen tek kelime etmeyin artık!

LG-P710 Tapatalk

Back