• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madenci yakınlarına TOMA’lı müdahale!

Sizin baktiginiz yerden yanli olabilirler.
Benim baktigim yerden ise durum su.
Misirda halkin özgür iradesi ile sectigi mesru hükümeti darbe ile devirdiler.
500 den fazla kisiyi ise idam edecekler..
Orada haksiz yere idam edilecek kisiler icin birakin Misir dakileri dünya ayakta!

Neden?

Cünkü MESRU bir hükümete darbe yaptiklari yetmiyor gibi simdide hepsini asmak istiyorlar.

Peki bizim ülkemizde durum ne?

Bizim ülkemizde ise sokaga cikip yakip yikanlarin cogu mesru hükümeti devirmek icin yakiyor yikiyor.

Yani orada mesru olanlar, darbe yapanlara karsi sokakta.
Bizim ülkemizde ise darbe yapmak isteyenler mesru olana karsi sokakta.

Anladiniz mi?

Son düzenleme:
Orada haksiz yere idam edilecek kisiler icin birakin Misir dakileri dünya ayakta!

Neden?

Cünkü MESRU bir hükümete darbe yaptiklari yetmiyor gibi simdide hepsini asmak istiyorlar.

Bizim ülkemizde ise sokaga cikip yakip yikanlarin cogu mesru hükümeti devirmek icin yakiyor yikiyor.

Anladiniz mi?
cıks. olmamış yine..:ssz:

Okypete zaten sana anlatmiyorum:))
Baska bir arkadasa yazdim en iyisi sen yine üzerine alinma zira zaten sen anlasanda anlamazsin:))
anlarsinya:))):34::34:

Son düzenleme:

Hayır benim anlamadığım bu insanlar Mısır'da meydanlarda şiddete maruz kalan insanlara üzülüp, ağlıyor. Taaa buralardan onların hakları için konuşuyorlar, ağlıyorlar, dua ediyorlar. Ama bizim halkımız sokağa çıktı mı kötü oluyor. Çıkmayacak oturacak. Sadece bu bile ne kadar yanlı olduklarını belli ediyor.

Çünkü gördüklerine inanmıyorlar,inandıkları gibi görüyorlar.Önce hangi partiyi tutmaları gerektiğini karar veriyorlar.-genellikle anne babalarının tutuğu oluyor bu-.Sonra da futbol takımı destekler gibi ölene kadar o partiyi destekliyorlar,yaptıkları bütün eylemleri hayra yorup,olaylara istedikleri yönlerden bakıyorlar,inatla kanıtları görmezden gelip kendilerine gerçekleri söyleyenlere 'Aaa bu düşman,benim aklımı çelmeye çalışıyor.' düşüncesiyle yaklaşıyorlar.Ve işi kan davasına çevirip,kim kazanacak,kim haklı savaşına çeviriyorlar.Gururlarına yediremiyorlar yanlış tarafta oldukları ve olayı kişiselleştiriyorlar.Burada insanlar belgelerle argümanlarla gelirken onların azımsanamayacak bir bölümü 'Eee biz kazandık yine seçimleri,noldu ama en birinci biziz.'tarzı şeyler yazıyorlar cevap olarak.Valla son Suriye olayında hepsi de sosyal medyada sesini çıkarmayan insanları eleştirdiler,şimdi de gelip niye ses çıkarıyorsunuz,kaos yaratıyorsunuz diyorlar sıra kendi vatandaşlarına gelince.Bunlar da kendilerine Müslüman canım.:ssz:

Baska bir arkadasa yazdim en iyisi sen yine üzerine alinma zira zaten sen anlasanda anlamazsin:))

İyi de kimse sallamıyor seni..Sinir zıplatıyorsun sadece..Hele bir anlasan da köşende yas tutsan böyle çarşaf çarşaf avukatlık yapacağına.

weisss ben sarışınım ondanmı anlamıyorum ya
valla işin şakasıda ya neden anlamıyorum ben..valla kızacağım şimdi.

Son düzenleme:
Benden bahsetmiş yukarıdaki arkadaş diye. Bu kişiye daha önce yaptığım yorumda artık size ithafen cevap vermeyeceğim zaten sizin yüzünüzden ban yedim dedim. Başka bir arkadaşa yazdığım yoruma istinaden böyle bir yorum yaptmış. Şimdi ben bu insanla Mursi rejimini, insanların sokağa dökülmesini, idam kararı çıkan Müslümanları v.s. gerçekten uzun uzun tartışırdım. Ama konu bu değil. Üstelik yine ban yerim. Gerek yok. Kendi ülkesindeki sorunları göremeyen biri ile Mısır'ın sorunlarını tartışacak değilim.

Ayni seyleri evirip cevirip ortayami getireceksiniz?
Basbakanin oradaki davranisini burada coook uzun uzun konustuk gidin oradan okuyun..

O kisi provakatör müdür degil midir on uda kisiden dinleyin zira tv lere cikti ve " cok fazla provakatör vardi, ortami cok gerdiler, provakatörlere uyduk, basbakanda bana vurmadi, sadece dokundu" dedi..

Sakin tehdit edilmistir deyip güldürmeyin cünkü ilk soruldugunda "tokat falan atmadi" dedi sonra ciktiginda " ufak dokundu" dedi.
Bu ülkede AKP aleyhine konusacak bir kisi tehdit degil olsa olsa ödüle bogulur.
Basbakan yada AKP tehditle isini hallediyor olsaydi kendisine "dikdatör, pislik, Senin tenzile anan ..O..spu, gebereceksin mezarina türükerecegiz" diyenleri hzallederdi..
Yani sözkonusu Basbakan ise herkes agzina geleni söylüyor zaten..

Ilahi weiss başbakanı yuhalarsan tokadı da yersin diyen başbakan

sen burda can siparene boşuna savunuyorsun ama hep ofsayta düşüruyo seni başbakanın

Neden?

Anladiniz mi?[/QUOTE

Cumhuriyet ve demokrasinin gereğidir halkın düşüncelerini özgürce dile getirmesi,eylem yapması,protesto yapması.Yani bu demokrasinin gereğidir.

laptop uma bakarken,
arada bir herzamanki cizirtiyi duyuyorum..
Almanlarin güzel bir sözü vardir:)

Jemanden auf den Arm nehmen:))))

Neyse ne diyordum Provakatörler ve acili madenci yakinlarini iyi ayirmak gerek..

laptop uma bakarken,
arada bir herzamanki cizirtiyi duyuyorum..
Almanlarin güzel bir sözü vardir:)

Jemanden auf den Arm nehmen:))))

Neyse ne diyordum Provakatörler ve acili madenci yakinlarini iyi ayirmak gerek..
cevabını bekliyorum. hakaretmi ettin sen bana..

weisss ben sarışınım ondanmı anlamıyorum ya:27:
valla işin şakasıda ya neden anlamıyorum ben..valla kızacağım şimdi.

Sarisin misin, benim haberim yok bundan:)))
Haberi var diyen kimse iftira ediyor:)

Ayri ayri yazamiyorum araya not düseyim:))
Not: Basbakanin hatasina hata, dogrusuna dogru demeyi biliyoruz biz merak etmeyin:))
Mustafa sarigül ün yumruk olaydinda ki gibi " ohh eline saglik " diyenlerden degiliz yani:))

cevabını bekliyorum. hakaretmi ettin sen bana..

Yahu üzerine alinma demisim ya iste:))
Neden hakaret olsun..
Sana yazmadim diyorum, üzerine alinma, baska biri ile baska konu konusuyoruz, bu mesajda yazdigimi anlasanda, konuyu anlamazsin diyorum)))

Son düzenleme:
Neden hakaret olsun..
Sana yazmadim diyorum, üzerine alinma, baska biri ile baska konu konusuyoruz, anlamazsin diyorum)))
anlarım merak etme. senden daha çok anlarım hatta.:)

Ah canım ya tabi napcan yazacak bi şey bulamayınca görmezden gelicen mecbuurrrrr.

Yok imkansiz anlamazsin:)))
O yaziyi anlasanda hangi konuyu konusuyoruz anlamazsin:))
Anlamak icin her yazimi takip etmen gerek:)))))))

Bu kadar kasma:)
Cevabini verdim:))
Cevabini yukariya "not " olarak SIKISTIRDIM:))
Tek tek yazmak istemiyorum, önemli olmayan seyleride not olarak SIKISTIRIYORUM idare et:))

Neden hakaret olsun..
Sana yazmadim diyorum, üzerine alinma, baska biri ile baska konu konusuyoruz, bu mesajda yazdigimi anlasanda, konuyu anlamazsin diyorum)))

He He..oki sana demiyormuş canım, üstüne alınma...

Çevir kazı yanmasın, pes valla..

Back