cıks. olmamış yine..Sizin baktiginiz yerden yanli olabilirler.
Benim baktigim yerden ise durum su.
Misirda halkin özgür iradesi ile sectigi mesru hükümeti darbe ile devirdiler.
500 den fazla kisiyi ise idam edecekler..
Orada haksiz yere idam edilecek kisiler icin birakin Misir dakileri dünya ayakta!
Neden?
Cünkü MESRU bir hükümete darbe yaptiklari yetmiyor gibi simdide hepsini asmak istiyorlar.
Peki bizim ülkemizde durum ne?
Bizim ülkemizde ise sokaga cikip yakip yikanlarin cogu mesru hükümeti devirmek icin yakiyor yikiyor.
Yani orada mesru olanlar, darbe yapanlara karsi sokakta.
Bizim ülkemizde ise darbe yapmak isteyenler mesru olana karsi sokakta.
Anladiniz mi?
nasıl oluyor o..Okypete zaten sana anlatmiyorum:))
Baska bir arkadasa yazdim en iyisi sen yine üzerine alinma zira zaten sen anlasanda anlamazsin, anlarsinya:)))
Hayır benim anlamadığım bu insanlar Mısır'da meydanlarda şiddete maruz kalan insanlara üzülüp, ağlıyor. Taaa buralardan onların hakları için konuşuyorlar, ağlıyorlar, dua ediyorlar. Ama bizim halkımız sokağa çıktı mı kötü oluyor. Çıkmayacak oturacak. Sadece bu bile ne kadar yanlı olduklarını belli ediyor.
Okypete zaten sana anlatmiyorum:))
Baska bir arkadasa yazdim en iyisi sen yine üzerine alinma zira zaten sen anlasanda anlamazsin:))
anlarsinya:)))
Ayni seyleri evirip cevirip ortayami getireceksiniz?
Basbakanin oradaki davranisini burada coook uzun uzun konustuk gidin oradan okuyun..
O kisi provakatör müdür degil midir on uda kisiden dinleyin zira tv lere cikti ve " cok fazla provakatör vardi, ortami cok gerdiler, provakatörlere uyduk, basbakanda bana vurmadi, sadece dokundu" dedi..
Sakin tehdit edilmistir deyip güldürmeyin cünkü ilk soruldugunda "tokat falan atmadi" dedi sonra ciktiginda " ufak dokundu" dedi.
Bu ülkede AKP aleyhine konusacak bir kisi tehdit degil olsa olsa ödüle bogulur.
Basbakan yada AKP tehditle isini hallediyor olsaydi kendisine "dikdatör, pislik, Senin tenzile anan ..O..spu, gebereceksin mezarina türükerecegiz" diyenleri hzallederdi..
Yani sözkonusu Basbakan ise herkes agzina geleni söylüyor zaten..
Sizin baktiginiz yerden yanli olabilirler.
Benim baktigim yerden ise durum su.
Misirda halkin özgür iradesi ile sectigi mesru hükümeti darbe ile devirdiler.
500 den fazla kisiyi ise idam edecekler..
Orada haksiz yere idam edilecek kisiler icin birakin Misir dakileri dünya ayakta!
Neden?
Cünkü MESRU bir hükümete darbe yaptiklari yetmiyor gibi simdide hepsini asmak istiyorlar.
Peki bizim ülkemizde durum ne?
Bizim ülkemizde ise sokaga cikip yakip yikanlarin cogu mesru hükümeti devirmek icin yakiyor yikiyor.
Yani orada mesru olanlar, darbe yapanlara karsi sokakta.
Bizim ülkemizde ise darbe yapmak isteyenler mesru olana karsi sokakta.
Anladiniz mi?[/QUOTE
Cumhuriyet ve demokrasinin gereğidir halkın düşüncelerini özgürce dile getirmesi,eylem yapması,protesto yapması.Yani bu demokrasinin gereğidir.
cevabını bekliyorum. hakaretmi ettin sen bana..laptop uma bakarken,
arada bir herzamanki cizirtiyi duyuyorum..
Almanlarin güzel bir sözü vardir:)
Jemanden auf den Arm nehmen:))))
Neyse ne diyordum Provakatörler ve acili madenci yakinlarini iyi ayirmak gerek..
weisss ben sarışınım ondanmı anlamıyorum ya
valla işin şakasıda ya neden anlamıyorum ben..valla kızacağım şimdi.
cevabını bekliyorum. hakaretmi ettin sen bana..
anlarım merak etme. senden daha çok anlarım hatta.:)Yahu üzerine alinma demisim ya iste:))
Neden hakaret olsun..
Sana yazmadim diyorum, üzerine alinma, baska biri ile baska konu konusuyoruz, anlamazsin diyorum)))
Okypete zaten sana anlatmiyorum:))
Baska bir arkadasa yazdim en iyisi sen yine üzerine alinma zira zaten sen anlasanda anlamazsin:))
anlarsinya:)))
Yahu üzerine alinma demisim ya iste:))
Neden hakaret olsun..
Sana yazmadim diyorum, üzerine alinma, baska biri ile baska konu konusuyoruz, bu mesajda yazdigimi anlasanda, konuyu anlamazsin diyorum)))
alaycıllığınında bir sınırı var değilmi weiss. hoş değil.Yok imkansiz anlamazsin:)))
O yaziyi anlasanda hangi konuyu konusuyoruz anlamazsin:))
Anlamak icin her yazimi takip etmen gerek:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?