- 18 Şubat 2010
- 15.977
- 19.861
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok artık burada mağdur ve hakkını savunan insanlara bir bunu yapmadıkları kalmıstı esefle kınıyorum![]()
bunun başka bir açıklaması yok bencede ne acıbunlar türk milletine düşman ya başka bişey diyemiyorum
bunun başka bir açıklaması yok bencede ne acı![]()
elbet keser döner sap döner gün gelir hesap döner bunca giden can adına bir gün hesaplarını verecekler inşallah evet haklısınız bu dünyadada ölüm sonrası ahirettede 284 canın hesabını ve yaptıkları zulmün hesabını veremiyecekler!!!kendilerini ilah sanıyorlar
kendilerini ölümsüz sanıyorlar
kendilerini daha ne sanıyorlar bilmiyorum ama elbet devran döner...
elbet keser döner sap döner gün gelir hesap döner bunca giden can adına bir gün hesaplarını verecekler inşallah evet haklısınız bu dünyadada ölüm sonrası ahirettede 284 canın hesabını ve yaptıkları zulmün hesabını veremiyecekler!!!
kendi ihmalkarlıklarını gizlemek adına bunu bile yaptılar 284 diyerek asıl rakamı vermediler yazıkki ne yazık!!bizi 284 diye kandırıyorlar.....orda vefaat edenlerin sayısı çok fazla
kendi ihmalkarlıklarını gizlemek adına bunu bile yaptılar 284 diyerek asıl rakamı vermediler yazıkki ne yazık!!
çok vahim bir tablo maalesefha şimdi bunada laf edecekler olacak hemen yazayım:
madenden sağ çıkan bazı madenciler ''aşağıda 400-500 kişi var'' dedi
inanmayan olursa lütfen açıp izlesin tekrarları vardır haberlerin
Hala sindirme derdindeler, bari acilarina biraz sayginiz olsun...
Bir tanesinin huznu gercek degi, cogunlugu da piyasada yok zaten...
Eki Görüntüle 1116908
Kendi insanlarina akmadi gozyaslari...
Ölüm acisi yasayan kisiler sokaga cikipta eylem yapamaz..
Ölüm acisi yasayan kisiler sokaga cikipta eylem yapamaz..
Hani facianin ilk gününden beri En basta Izmir den ve diger sahirlerden Soma ya provakasyon icin kosan TBG liler varya iste onlardir onlar..
Zira ölümleri, felakatleri kaos kargasa yakip yikma icin kullanmak onlarin en iyi yaptigi is..
Yazik ki Soma halki bu felaketi yasadigi yetmiyor gibi birde bu provakatörlerin sehirlerini yakip yikmasi ile ugrasacaklar!!
neden yapamaz. benim babam ölse öyle bir yaparımki.Ölüm acisi yasayan kisiler sokaga cikipta eylem yapamaz..
Hani facianin ilk gününden beri En basta Izmir den ve diger sahirlerden Soma ya provakasyon icin kosan TBG liler varya iste onlardir onlar..
Zira ölümleri, felakatleri kaos kargasa yakip yikma icin kullanmak onlarin en iyi yaptigi is..
Yazik ki Soma halki bu felaketi yasadigi yetmiyor gibi birde bu provakatörlerin sehirlerini yakip yikmasi ile ugrasacaklar!!