Sivilceli Ciltler Maden Suyu zararlı mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bottero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
3
0
Kızlar bir şey sorcam sizlere. Ben maden suyunu seviyorum ama ailem zararlı olduğunu, Türkiye'deki maden sularının yani mineralli suların pek iyi olmadığını söylüyorlar. Daha önce zararını gören oldu mu acaba? Olduysa hangi marka peki?

yaaaa zararlı olmasııın ben çok seviyorum daha 5 dakika olmadı sıkma limon maden suyu ve tuz ile kendime süper bi kokteyl hazırladım her akşam yapıyorum bunu kendime bayılıyorum zayıf olduğumdan da annem kızıp duruyor şunu limonla içme zayıflayacaksın diye çok üzülürüm zararlı birşeyse...

günde 2 şişenin, vücudun mineral ihtiyacını karşıladığını söylüyorlar. hergün içiyorum 2-3 şişe, özellikle yaz aylarında 4-5 şişeye çıktığımda oluyor. belli bir marka yok markette ne varsa ondan alıyorum. herhangi bir zararı da olmadı şimdiye kadar.

hem vucuda hem cilde yararını yadsıyamayız maden suyunun. cildi parlattığı canlandırdığı kesin, düzenli olarak içmiyorum ama cildimden arta kalanı bir cay bardağı filan içiyorum haftada 3-4 kez. benim kullanma önceliğim yüz yıkama:))

hem vucuda hem cilde yararını yadsıyamayız maden suyunun. cildi parlattığı canlandırdığı kesin, düzenli olarak içmiyorum ama cildimden arta kalanı bir cay bardağı filan içiyorum haftada 3-4 kez. benim kullanma önceliğim yüz yıkama:))

canım maden suyunu saf haldemi yüzüne sürüyordun durulama gerekiyormu acaba ne yapıyor antiseptik özelliğimi var duymuştum ama hiç denemedim :97:

canım maden suyunu saf haldemi yüzüne sürüyordun durulama gerekiyormu acaba ne yapıyor antiseptik özelliğimi var duymuştum ama hiç denemedim :97:

zaten mineralli su olduğundan zararlı olabilceğini düşünmüyorum maden suyunun.bu yüzden cildimi sabunla temizledikten sonra yarım şişe maden suyuyla yüzümü yıkıyorum yarısınıda içiyorum :) kurulamıyorum yüzümü kendi kuruyo canım.

asiti kaçtıktan sonra mı yıkıyosunuz yüzünüzü yaa bende 1 kere denedimde pek iyi şeyler olmadı hatayı orda mı yaptımacaaaba .şşmdi küçük bi şişeye koydum fıss fıss şeklnde sıkıyorum yüzüme gazı gitti ama bilemedim işe yarar mı

asiti kaçtıktan sonra mı yıkıyosunuz yüzünüzü yaa bende 1 kere denedimde pek iyi şeyler olmadı hatayı orda mı yaptımacaaaba .şşmdi küçük bi şişeye koydum fıss fıss şeklnde sıkıyorum yüzüme gazı gitti ama bilemedim işe yarar mı

bunu bende merak ediyorum

yok canım şişeyi açar açmaz yıkıyorum ben. sanki asitsiz olunca işe yaramıcakmıs gibi geliyo bana çünkü :)

Maden suyunun herhangi bir zararı olduğunu duymadım, yalnızca fazla tüketilmesi yönünden zararlı olabilir. Ancak içmek yerine ben buz kalıplarına döküp donduruyorum sabah ve akşam yüzüme sürüyorum, bir süredir kullanıyorum. Yararını gördüm.

X