Sodanın içine biraz limon sıkın çok şahane oluyor. hatta yarım limon sık çok güzel oluyor. Limonun ekşiliği gidiyor, sodanın tadı geliyor
laylaycım amonraya katılıyorum çünkü meyveliler tatlandırıcılarla dolu malesef.vücuttan su atayım derken kalori almış olurum.bende limonlusunu seviyorum.
arkadaşlar bol bol maden sodası tüketip fayda gören var mı?faydadan kastım bol bol vücuttan su atmak!inşallah fayda görenler olmuştur bende düzenli olarak tüketmeyi düşünüyorum maden sodasını!
vallahi neyi nasıl tüketeceğimi şaşırdımmaden sodası diye birşeyin varolduğunu sanmıyorum ancak maden suyu ve soda vardır...
uzmanların palavralarına göre günde 2 şişe tüketmek lazımmış
bazılarına göre ise gereğinden çok tüketildiğinde kilo almaya neden olabiliyormuş
hatta okuduğum son habere göre haftada 2 den fazla tüketilen SODA pakreas kanserine yakalanma riskini artırıyormuş..
amaç vücttaki fazla suyu atmak ise bunun için çok güzel bitki çayları var yeşil çay mate çayı gibi... bunun dışında ben akşam haberleri izlerken 1 fincan çayın içine 1 karanfil atıp sallama çay içiyorum ödem mödem kalmıyor :)
canım ben hergun 1 tane sade soda ıcıyorum. ve gercekten faydası oluyor vücut için cok yararlı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?