Madem sorun var nasıl evlendiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.686
Hanımlar Merhaba, amacım kimseyi yargılamak linç etmek ettirmek değil. Lakin son 1 aydır burda okuduğum açtığım her konu neredeyse aldatılma, ayrılma, boşanma,kocam dayak atıyoeşr vs vs. Gerçekten sormak istiyorum siz bu adamlarla nasıl evlendiniz? Bir iimza mı bu adamları dayakçı sadakatsiz yaptı ne yani noldu? belki bir yol gösteririsiniz gelecek kızlarınıza kızlarımıza bir şey demek istersiniz diye..

size ne?

Bence bunlar hep vardı ama şuan karantina sebebiyle kimse birşey yapamıyor sürekli evde olmak sürekli bir arada olmaktan ötürü artık herşey her hareket batmaya başlamıştır ve geçmiş defterler gün yüzüne çıktı gibi geliyor bana

Yani bir kısım aşktan kör oldu, görmek istemedi muhakkak ama
öyle bir yazmışsınız ki hepsi en başından kendini belli eder kesin der gibi.

Etmiyorlar arkadaşım etmiyorlar.
Evlenene dek ''Yeterki sen yanımda ol, başka bir şey olmasın. '' diyen adamlar
sen yokmuşçasına yaşayabiliyor.

Sevgi için bir şeyleri hoş görebilirdim ama evlendikten sonra gördüklerimi görseydim
kesinlikle evlenmezdim yani o kadar da değil.

Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
Bir de iyileri de şaşırtmasın.
Kimi de sonradan şaşabiliyor hayat...

Bende her baktığımda konunun yarısından fazlası şiddet ayrılma boşanma.Her gördüğümde düşünüyorum hepimiz bu kadar değerliyken nasıl oluyorda bu denli değersizleştirebiliyoruz. Güzel bir konuya değinmişsin

Derdinizi paylaşınca ilk yorumunuz bend
ama zor bi süreçteyiz hem maddi hem manevi karı koca asıl bugunlerde birbirine destek olmak zorunda değil mi asıl evlilik bugunler için değil midir?

Kadınız dünyayı karnımıza kalbimize sığdırıyoruz. Bunkadar değersiz yaşamlar görünce inanın üzülüyorum evlilikten erkeklerden soğuyorum herkes değişecekmiş gibi geliyor bi anda.. yalnız düşğnmediğimi görmek çok güzell teşekkür ederim yorumunuz için..

Yo son bir aydır böyle konular yok.
Her zaman olan konular.
Çevrenizde de bir sürü örnek vardır onlara da sorabilirsiniz....

Kimse bu adam beni aaa ne güzel döver aaa ne güzel aldatır aaaa ne güzel zil zurna sarhoş olurda bana hayatı zindan eder diye evlenmiyor.

Darbe yemiş bı kadın, size nasıl da her şeyin çok güzel başlayıp sonra nasıl bu adamların timsahlaştığını anlatsın.

Ben böyle bı sorun yaşamadım evliliğimde fakat hayatta hiç bir şey olmaz değildir.

Yol gösterecek size ailenizdir, almış olduğunuz eğitim doğrultusunda bulunduğunuz ortamdır, hayatınıza insan seçerken istemediğiniz yönlerin olmadığı kişidir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…