Çatlaklar Madem Çözüm Yok Kamufle Etme Yolları

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar bende de çok fazla çatlak var. düğünümüz vardı orda kısa bi elbise giycktm. bacaklarımda kalın olduğu için bi markanın korseli çorabinı aldım. hem bacagımı inceltti hem çatlak görünümünü azalttı. yani dikkatli bakmadıkça belli olmuyordu. insanlar bile şaşırdi.onu deneyebilirsiniz. fiyatı 11 tl idi.

canım çorabın markasını yazar mısın 1 ay sonra bizimde düğünümüz var bende alayım :):) bu kakao yağını deneyeyim pazar günü bakalım nasıl olacak ...

1 ay sonra düğün var ve elbise giyecem çatlaklarımın görünmesini istemiyorum nette baktım biraz karşıma Igia Instant Cover Kapatcıcı çıktı ama karar veremedim alsam mı almasam mı ?

Avon'da yeni vücut losyonu çıkmış Argan yağı içeren çatlaklar için.. Birde onu deneyeceğim bakalım.

[merhaba arkadaşlar ablamın düğünü için pentinin bacak inceltici kalça toplayıcı çorabını aldım çatlaklarım belli olmuyo çok memnun kaldım tavsiye ederim madem gitmiyo bizde kamufle ederiz :)

[merhaba arkadaşlar ablamın düğünü için pentinin bacak inceltici kalça toplayıcı çorabını aldım çatlaklarım belli olmuyo çok memnun kaldım tavsiye ederim madem gitmiyo bizde kamufle ederiz :)

çatlakların hafifledi mi peki çorabından mi belli olmuyor

X