Madecassol kullananlar

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
202
30
Merhaba kızlar. Yüzümde sivilceden sonra oluşan çukurlar var.Madecassolu çok övmüşler hem kk. Klübünde hemde ytbda. Gerçekten kullanıp sonuç alan var mı?

Merhaba kızlar. Yüzümde sivilceden sonra oluşan çukurlar var.Madecassolu çok övmüşler hem kk. Klübünde hemde ytbda. Gerçekten kullanıp sonuç alan var mı?
Sivilce izleri icin arbutin serum kullanırsanız daha etkili sonuc alirsiniz madegassol da iyidir fakat gunese cıkarken kullanmamalısınız.Birde ne kullanırsanız kullanın günes kremini ihmal etmemelisiniz evdeyken bile sürmelisiniz.

Ben madecassol kullanmıştım çok fazla duyduğum için bende yanık izi gibi bir şeye sebep verdi günlerce sürdüğüm yer kızarık sanki yanmış gibi gezdim kullanımda hata vardır belki diye bir süre sonra tekrar şans verdim yine aynısı oldu. Bir dermatoloğa görünüp doktorun vereceği kremi kullanın bence. Bende böyle bir yan etki yaptı ama sizde yapmayabilir ben bir daha asla kullanmam.

Evet başına gelen çok yanık lekesi. Ciltden cilde feğişiyor.hassas her halde cildiniz.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…