- 7 Ağustos 2007
- 928
- 24
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba peki kullandıniz mi gercekten ise yaradi mi?yaramadiysa baska bir care buldunuz mu?anladım bu demek oluyorki benim önceden var olan çatlaklarıma pek faydası dokunmayacak bilsem bahsettiğiniz ampulden alırdım 3 ay kadar kullanınca etkisini ancak gösterebildiğini söylemişti aldığım eczacı.ben 3 ay kullanmayı planlıyorum etkilerini paylaşırım tabiki
Hametan yerine fito krem kullansak olur mu benim bekar olmama rağmen 5 6 yıllık beyaz orta derinlikte çatlatlarımCanım Merhaba.
Aktarım sayesinde bu kremle tanıştım.Çok hızlı kilo alıyorum ve çok hızlı kilo veriyorum(ne yazık ki)bundan dolayı kollarımda omuz kısmında çatlaklar oluşmuştu.Çok uzaktan farkedilmiyordu ama yakından da ben burdayım diyordu.Bana madecassol ve hametan ı al,karıştır ve çatlaklarına yahut selülitin varsa sarkma varsa o kısımlara 1 ay düzenli kullan demişti.Hemen eczaneden madecassol ve hametan aldım ve bir kapta ikisini karıştırdım sonra düzenlice kullandım inanılmaz şekilde düzeltti.1 haftada bir hayli çatlakları giderdiğini gördüm, çatlak görünümünü düzeltti cildimi toparladı ve farkedilişi bayaa bi azaldı yani.Hafifçe sarkma oluşumu vardı içerden tamamen toparladı krem zaten madecassol dışardan hametanda içerden hücreleri toparlar ve düzenli kullanımda 1 ay sonra değişmi kesiiin görürsün demişti o bunların eğitimini almış vesaire..Sadece iğrenç bir koku bırakıyor onu söyleyeyim.Sürekli deodorant kullanan bir insanım ve ter kokum çok acayip kokmuştu o zaman sabah kalktığımda zaten kremler karışınca fena kokuyor. Gece iyice omuz kısmıma yedirip masaj yapar gibi 5 dk falan ovuyordum.Sabah kalkıp duş alıyordum yada kollarımın o kısmını sabunla köpürtüp sonra nemli bezle iyice siliyordum geçiyordu.Bence kullanmalısın ve en az bir ay kullanmanı da öneririm.