- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 103
- 28
- Konu Sahibi Kacinkurrasii
Merhaba kızlar o kadar çok çıkmazdayım ki derdimi kimseye anlatamıyorum size anlatayım belki rahatlarım dedim. Biz 6 haziranda evlenmeyi düşünüyoruz ve nişanlım şuan askerde. Askere gitmeden önce düğün salonu vs tutulsun diye bakmaya başladık ve teknede düğüne karar verdik tutalım dedik kp sorun çıkardı benim tanıdığım var ona bakacağım vs dedi neyse nişanlım askere gitti tutulamadan maalesef 2 3 ay sesimi çıkarmadan tutulmasını bekledim ama hala tutulmadı sonra nikah günü alın sonra tutalım dediler ama malesef bunların hepsi bahaneymis paralari yokmus ben var diye biliyordum. Aslinda hala tutmak istiyorlar düğün olsun istiyorlar biliyorum ama nişanlım da kendinizi çok sıkmayın amaç evlenmek değil mi nikah yaparız demiş ben bunu duyunca çok üzülmüştüm çünkü çok hayaller kurmuştum düğünümüz teknede olacak diye herkese söylemiştik çok mutluydum. Dedim ki düğünde takılan paralarla tekne parasını veririz ona da pek istekli değil köşede paramızın olmasını istiyor daha hiçbi şey net değil ama ağlamaktan helak oldum çok kötü durumdayım nişanlımı nasıl ikna edebilirim yardım edin lütfen düğününün olmaması içimde kalacak biliyorum o da eli kolu bağlı askerde onu da üzmek istemiyorum ama düğünümüz olsun istiyorum