- 17 Aralık 2024
- 52
- 5
- 3
- 35
- Konu Sahibi canimcocuklarimm
-
yok kardeşim inanki bosansam evlilik düşünmem kimseyle sadece süreç insanı çok zorluyor büyüklerimize ihtiyacımız oluyo akıl alcak kimse yok eşimle kafa kafaya verip herseyi ikimiz halletmeye çalışıyoruz maddi manevi aslında yoruldum sizin Düşüncelerinizi merak ettim Allah razı olsun hepinizdenŞu saatten sonra boşansanız ne olacak ben olaya öyle bakıyorum,çocuk da var zengin biri ile mi evleneceksiniz,çocuk varken zaten hep hayatınızda olacak Elele verip durumu düzeltmeye uğraşmak daha mantıklı..
İş yerleri kollarını açmış kırkına merdiven dayamış iki çocuklu sıfır tecrübeli kadını bekliyordu.gerçekten son cümlenize kahkaha attim yok kardeşim ne o öle dusunce:) akıl akıldan üstündür bn düşüncelerinizi merak ettim gerçekten umudum kalmadı gelecekle ilgiliins kucuk biraz büyürse çalışmayı düşünüyorum şuan onla ilgilencek kimsem yok
nerden biliyorsunuz yabancı bi yerde çalışacağımı:)) nse Bn sadece szden akıl istedim piskolojik bozukluğunuzu sergilemenizi degil iyi aksamlarİş yerleri kollarını açmış kırkına merdiven dayamış iki çocuklu sıfır tecrübeli kadını bekliyordu.
Allah rahmet eylesin, vefat nedeni neydi?kimse cocuk sorumluluğuna girmiyo ne yazikki gcen sene kardeşim vefat etti bnm ailem şuan bu surecteyizeşimin ailesi dediğim gbi hiç bi surecte yoklar
sagolun ne yazikki 31 yasinda anı kalp krizinden kaybettikAllah rahmet eylesin, vefat nedeni neydi?
He babanızın himayesine gireceksiniz. Sırf bu yüzden boşanmak istiyorsunuz zaten. Babanızın imkanları daha tatlı şu an.nerden biliyorsunuz yabancı bi yerde çalışacağımı:)) nse Bn sadece szden akıl istedim piskolojik bozukluğunuzu sergilemenizi degil iyi aksamlar
Siz çocuğunuza nasıl gelecek kuracaksınız hiç iş hayatı gecmisiniz yokken ? Ayrilsaniz eşinizin ekstra masrafı olacak hiç işe yaramayacak eee ?merhaba hanımlar. Size danışmak için bu konuyu açtım Bn 35 eşim 38 yasinda ben şu yaşıma kadar hiç çalışmadım üni bitirdim sonra evlilik cocuk derken yas geçti şimdide 14 aylik bebegim var onu büyütüyorum.Benim size sorum şu eşimle biz severek evlendik eşim evlendiğindede durumu yoktu(bunu bilerek evlendim ama zamanla düzelir durumu dye umdum) biz nisanliyken babamla çalışmaya başladı nse anlasamadilar derken bnm desteğimle ve eşimin kredi çekmesiyle kendi ticarete atıldı ama bundada hiç şansımız gülmedi ortağının sorumsuzluğu bizide çok borca soktu . Benm açıkçası artık çok umudum kalmadı biz hiçbir zaman bi araba yda ev alabileceğimizi sanmıyorum kendimizi donduruyoruz dyelim heray.Bide elimde ne varsa bu işi kurşun dye verdim bütün altınlarım arabambnm sze sorum şu srekli iş yüzünden borç yapan bi koca ekmek tekmesini kurtarcak dye ve gelecek umudum kalmadı çocuklarıma güzel gelecek suncak dye sz olsanız ayrilirmiydiniz ( bu arada ailesinin ne maddi nde manevi hiç bir katkısı yok bize) teşekkür ederim yorumunuz için ne düşüncegimi şaşırdım şu kardeşinize akıl verin
3 nüfus daha bakmak istiyor mu diye babasına sorsun bakalım; adam kabul edecek mi.He babanızın himayesine gireceksiniz. Sırf bu yüzden boşanmak istiyorsunuz zaten. Babanızın imkanları daha tatlı şu an.
Hakaretinizi de size iade ediyorum.
Muhtemelen babanın gazına geliyor. Baba damadı sevmiyor bence çünkü yanında çalışmamış, ezememiş adamı. Bir de evlat kaybetmişler. Kızı bari yanımıza alalım gözümüzün önünde olsun, torunlar bizimle büyüsün, eh iyice yaşlanıp elden ayaktan düşünce de bakacak biri olsun yanımızda diyor gibi geldi bana.3 nüfus daha bakmak istiyor mu diye babasına sorsun bakalım; adam kabul edecek mi.
ben sizden akıl istedim yargılamanızi değil başlıktandan anliyorsunuzdur kocami bosuyorum yazmadım çok yorulduğumu syledim bunda anlaşılmicak ne var :)3 nüfus daha bakmak istiyor mu diye babasına sorsun bakalım; adam kabul edecek mi.
çok iyi senaryo tebrikler:)Muhtemelen babanın gazına geliyor. Baba damadı sevmiyor bence çünkü yanında çalışmamış, ezememiş adamı. Bir de evlat kaybetmişler. Kızı bari yanımıza alalım gözümüzün önünde olsun, torunlar bizimle büyüsün, eh iyice yaşlanıp elden ayaktan düşünce de bakacak biri olsun yanımızda diyor gibi geldi bana.
Senaryo bu değilse babanıza sorun bakalım şerminin dediği gibi üç nüfusun yükünü istiyor muymuş bu yaşından sonra?çok iyi senaryo tebrikler:)
Senaryo bu değilse babanıza sorun bakalım şerminin dediği gibi üç nüfusun yükünü istiyor muymuş bu yaşından sonra?
siz kendinize dert etmeyin benim babam mutsuz olduğum hiçbir yerde durmami istemez insanız hepimizin sıkıntıları oluyor tabi Bn dediğim gbi insanların düşüncelerini merak ettim sizde çok ilgilendiniz sagolun:)Senaryo bu değilse babanıza sorun bakalım şerminin dediği gibi üç nüfusun yükünü istiyor muymuş bu yaşından sonra?
Niye dert edeyim ben ayolsiz kendinize dert etmeyin benim babam mutsuz olduğum hiçbir yerde durmami istemez insanız hepimizin sıkıntıları oluyor tabi Bn dediğim gbi insanların düşüncelerini merak ettim sizde çok ilgilendiniz sagolun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?