maddiyat yuzunden ayrilinir mi ?

Şu saatten sonra boşansanız ne olacak ben olaya öyle bakıyorum,çocuk da var zengin biri ile mi evleneceksiniz,çocuk varken zaten hep hayatınızda olacak Elele verip durumu düzeltmeye uğraşmak daha mantıklı..
yok kardeşim inanki bosansam evlilik düşünmem kimseyle sadece süreç insanı çok zorluyor büyüklerimize ihtiyacımız oluyo akıl alcak kimse yok eşimle kafa kafaya verip herseyi ikimiz halletmeye çalışıyoruz maddi manevi aslında yoruldum sizin Düşüncelerinizi merak ettim Allah razı olsun hepinizden

İş yerleri kollarını açmış kırkına merdiven dayamış iki çocuklu sıfır tecrübeli kadını bekliyordu.

İş yerleri kollarını açmış kırkına merdiven dayamış iki çocuklu sıfır tecrübeli kadını bekliyordu.
nerden biliyorsunuz yabancı bi yerde çalışacağımı:)) nse Bn sadece szden akıl istedim piskolojik bozukluğunuzu sergilemenizi degil iyi aksamlar

Şu saatten sonra bunu düşünmeniz en az iki çocuk var belli ki bu batma çıkma olaylarında da çocuk yapmışsınız maalesef çok bencilce. Yani ekonomik güç yok demek ki ailenize güveniyorsunuz. Yanlış anlamayın kimse kızı bosansin gelsin istemez iki çocukla. Herkes rahat etmek istiyor yaşı ne olursa olsun. İki iyi olursun beşinci gün bir laf zoruna gider. Kocan seni seviyorsa yat kalk dua et bence aldatma yoksa sende ise gir çalış. Ama bence kocan artık gözüne batmaya başlamış bence. Mesele o

nerden biliyorsunuz yabancı bi yerde çalışacağımı:)) nse Bn sadece szden akıl istedim piskolojik bozukluğunuzu sergilemenizi degil iyi aksamlar
He babanızın himayesine gireceksiniz. Sırf bu yüzden boşanmak istiyorsunuz zaten. Babanızın imkanları daha tatlı şu an.

Hakaretinizi de size iade ediyorum.

Siz çocuğunuza nasıl gelecek kuracaksınız hiç iş hayatı gecmisiniz yokken ? Ayrilsaniz eşinizin ekstra masrafı olacak hiç işe yaramayacak eee ?

3 nüfus daha bakmak istiyor mu diye babasına sorsun bakalım; adam kabul edecek mi.
Muhtemelen babanın gazına geliyor. Baba damadı sevmiyor bence çünkü yanında çalışmamış, ezememiş adamı. Bir de evlat kaybetmişler. Kızı bari yanımıza alalım gözümüzün önünde olsun, torunlar bizimle büyüsün, eh iyice yaşlanıp elden ayaktan düşünce de bakacak biri olsun yanımızda diyor gibi geldi bana.

çok iyi senaryo tebrikler:)

Senaryo bu değilse babanıza sorun bakalım şerminin dediği gibi üç nüfusun yükünü istiyor muymuş bu yaşından sonra?

Senaryo bu değilse babanıza sorun bakalım şerminin dediği gibi üç nüfusun yükünü istiyor muymuş bu yaşından sonra?
siz kendinize dert etmeyin benim babam mutsuz olduğum hiçbir yerde durmami istemez insanız hepimizin sıkıntıları oluyor tabi Bn dediğim gbi insanların düşüncelerini merak ettim sizde çok ilgilendiniz sagolun:)

Açıkçası baştan durumu işi gücü herne ise belliymis.Evlenirken bildiğiniz şeyler çok iyi bir meslek yoksa sonradan nasıl olacak.İs eğitim yaş tecrübe birçok etken gerekli .Siz ise çalışmak yerine çocuk büyütmeyi secmişsiniz .Herşey seçimdir.Bu tabloda iki çocuk yapmazdım mesela çocuk sayısını bilememde.Babsniz destek olmak istemeyebilir eşinizin aileside.Bence evlilik kolay asıl mesele hayatı devam ettirecek mali güce sahip olmak
Yani bu evliliğin hayat da zor olduğu için geldiği muhtemel sonuç bu.Bunu çocuk yokken fark etseniz iyiydi.Bence sizde çalışmaya başlayın başka önerim yok.Dediginiz gibi mali durum neyse o şartlarda yaşanıyor.

siz kendinize dert etmeyin benim babam mutsuz olduğum hiçbir yerde durmami istemez insanız hepimizin sıkıntıları oluyor tabi Bn dediğim gbi insanların düşüncelerini merak ettim sizde çok ilgilendiniz sagolun:)
Niye dert edeyim ben ayol siz dert etmelisiniz. Biz sadece fikrimizi yazıyoruz.

Adam mecbur kalırsa tabi ki destek olacak. Ama sanmıyorum ki belli bir yaştan sonra maddi yükünün kat kat artmasını ya da sürekli evde çocuk gürültüsüne maruz kalmayı seve seve istesin.

Çalışıp cabalamasa evet bosanilir ama adam uğraşıp didiniyorsa ve olmuyorsa vermeyince Mabud neylesin Sultan Mahmud hesabı...Demekki sizin rızkınız ticarette değil onun yerine düzenli maaş alabileceği bir iş bulsa en azından toplu para gitmez her ay belli bir para eve girer.Sizde küçük 24 aylık olunca kreşe yada bakıcıya verip ise girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…