• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi yardım isteği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

minikbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
596
232
73
Merhaba,
Konuyu bir derdim var köşesine açtım çünkü sahiden bir derdim var, ben üniversitede öğrenciyim ve dil kursuna gitmek üzere iki aylığına yurtdışına çıkıyorum kısmetse, ancak bütçem denkleşmedi ve gerçekten stres oldum çünkü gitmeme bir ay kaldı, yani az bir süre.

Böyle bir konuyu açmadan önce site yönetiminden iznimi aldım, Kazen Kazen 'e yazdım, transkriptimi(üniversite not dökümü) ve bilet bilgilerimi kendisi bizzat gördü ve konuyu açmama onay verdi.

Durumu iyi ablalardan yardım etmek isteyenler olursa bana özel mesaj yazabilir. Konu içerisinde alenen kendim hakkında fazla bilgi vermek istemedim. Ancak iyi bir devlet üniversitesinde güzel bir bölüm okuduğumu söyleyebilirim ve ortalamam da gayet yüksek. Bir meblağ belirtmek gerekirse 2-2,5 bin tl'ye ihtiyacım var(daha azına da razıyım şu durumda), kurs&konaklama parası, biletler vb hazır ama orada kalırken yeme-içme,cep harcamaları için cebime para kalmıyor, bu durum için sadece gerçekten yardım etmeyi düşünenler iletişime geçerse çok memnun olurum.

Gelmesi muhtemel sorular için, ailemin şuan için katkı sağlaması mümkün değil, ve bütçeni baştan denkleştirip bilete yönelmen gerekmez miydin diyecek olanlar için, bütçe oluşum aşamasında ani ve beklenmedik durumlar oldu böylece eksiklik meydana geldi. Soru işaretlerini gidereyim dedim.

Not: Kredi çekin diyenler olmuş, ailemin zaten içinde olduğu bir kredi var bir de kendim için yeni bir kredi çekmelerini ailemden isteyemezdim, ailesi akrabaları nerde diyenler olmuş, zaten şuanki bütçem içerisinde bu tip destekler mevcut, ayrıca burs veren kuruluşlardan yardım almak o kadar kolay değil, tüzüklerini öne sürüp bu tip bir yardımda bulunamıyoruz diyorlar.

Son düzenleme:
Belki sansini daha gercekci kurumlarda denemelisindir. Yani ne bileyim herkes konusmaya gelince yardimcida gercege dokulunce kimseyi bulamazsin. Allah yardim etsin

Evet istediğim bilgileri bana yolladı inceledim. Hiç bir sorun yok.
Jelesec Jelesec ...

Merhaba,
Konuyu bir derdim var köşesine açtım çünkü sahiden bir derdim var, ben üniversitede öğrenciyim ve dil kursuna gitmek üzere iki aylığına yurtdışına çıkıyorum kısmetse, ancak bütçem denkleşmedi ve gerçekten stres oldum çünkü gitmeme bir ay kaldı, yani az bir süre.

Böyle bir konuyu açmadan önce site yönetiminden iznimi aldım, Kazen Kazen 'e yazdım, transkriptimi(üniversite not dökümü) ve bilet bilgilerimi kendisi bizzat gördü ve konuyu açmama onay verdi.

Durumu iyi ablalardan yardım etmek isteyenler olursa bana özel mesaj yazabilir. Konu içerisinde alenen kendim hakkında fazla bilgi vermek istemedim. Ancak iyi bir devlet üniversitesinde güzel bir bölüm okuduğumu söyleyebilirim ve ortalamam da gayet yüksek. Bir meblağ belirtmek gerekirse 2-2,5 bin tl'ye ihtiyacım var(daha azına da razıyım şu durumda), kurs&konaklama parası, biletler vb hazır ama orada kalırken yeme-içme,cep harcamaları için cebime para kalmıyor, bu durum için sadece gerçekten yardım etmeyi düşünenler iletişime geçerse çok memnun olurum.

Gelmesi muhtemel sorular için, ailemin şuan için katkı sağlaması mümkün değil, ve bütçeni baştan denkleştirip bilete yönelmen gerekmez miydin diyecek olanlar için, bütçe oluşum aşamasında ani ve beklenmedik durumlar oldu böylece eksiklik meydana geldi. Soru işaretlerini gidereyim dedim.

ailenden ya da akrabalarından birisi senin için kredi çekmeyi denese? 2 bin-3 bin gibi küçük bir miktar.
buradan çok da yardım alacağını düşünemedim ben.

Merhaba,

Zor durumda olduğunu anlıyorum, kazen de destek olmuş olabilir ama burası yeri değil bence. Burs veren kurumlarla belediyelerle görüşebilirsin.

Zor durumda olduğunu anlıyorum, kazen de destek olmuş olabilir ama burası yeri değil bence. Burs veren kurumlarla belediyelerle görüşebilirsin.

Benim de üniversite de okuyan oğlum var devletten burs alıyor ama geri ödemeli bu işe girince kendi ödeyecekmiş öyle diyor:)) yalnız bildiğim şu var iyi bir okulda iyi bir bölümde yurt dışına dil öğrenmeye okul gönderecek diye söylediler ama her okulda aynımı bilemiyorum... K.k da herkes 20,30 tl verse bu meblağ çok değil toplanır eğitimine katkı tabi bu benim görüşüm kimseye de elini cebine at diyemeyiz

Burs yardımı alabilirsin, aileden birisi kredi çekebilir ya da seni anlayabilecek yakın akraba da geri ödeme koşulu ile sana bu parayı tayin edebilir. Ama burda zannetmiyorum sırf dil kursu için sana para göndersinler... Evet belki geleceğin için o dil kursu çok önemli fakat cevrenden ailenden akrabadan arka gelmemiş,ilk önce sorgulanan şey zaten ailen nerde sorusu ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X