Ben çoğunu yaz başı aldım etiketli buldum uygulamalardan. Ama çoğu okul bulamaz mecbur alacak fahiş fiyatlara. Logo şartı koyuyorlar okullar. Yoksa alırdı herkes lcw outletten olur biterdi.
Ben bugün 2 kısa kollu okul tişörtü(biri tören,biri beden dersinde giyilecek spor tişört) 1 okul eteği,1 de fermuarlı üstte bin üçyüzküsür lira verdim çıktım. Baktım beyaz lacoste var giysilerin içinde,geçen seneden vardı diye almadım logosuz giysin dedim ne de olsa logolu sweat aldım üzerine onu giyecek,uzun kollu giymeyi sevmiyor bedenide yoktu zaten kızımın,geçen yilda giymişti diğer okulunda zaten logosuz lacoste tişört.
Alt olarak kota benzeyen cepli bir pantalon vardı,okuldan almadım,birde eşofman altı olarak yine düz lacivert vardı onuda okuldan almadım,lcwde buldum ikisini de oradan aldım. Ve görduğum kadariyla insanlar hep yedeklerini oradan aldılar,kabinlerde bir tane yetişkine rastlamadım ,hep cocuklara denetiyorlardı anneler ve lacivert bej tonları şeyler.
Onları da okuldan alsam yada 2 şer alayım desem 3000 liralık olurdum diye düşünüyorum. 300 küsüre iki pantalonu halledince hepsinin toplamı 1700 civarı tuttu ama yine de pahalı yani içinde birşey yok ki. Bu fiyata çeşit dizebiliyor olmalıydık.
Kitaplardan haber yok henüz,tedarik sorunu var dediler, bilemiyorum ne kadar ödenecek.
Servis zaten vermiyorum ben ama pahalı yani. Evime yakın bu sene okul sordum aradıklarında benim aylık benzin masrafımı aşıyor dedim kalsın.
Kimse mutlu değil konu sahibi.
Nasıl mutlu olalım ki bu sartlarda.
Kime dokunsam kiminle iki çift laf etsem ucu pahalılığa bağlanıyor.
Bu hep böyle gitmez,gitmeyecek bir yerde bir kırılma olacak muhakkak ama gercekten şu an çok zor şartlar herkes için.
Allah yardımcımız olsun.