- 25 Aralık 2020
- 4.899
- 17.905
- 41
sizi aileyle ilgili özel bir meseleniz vardı sanırım.Bkz. öz kardeşim...yok yok diye diye 10 yıl içinde sırayla yavaş yavaş annemle babamın neredeyse tüm malvarlığına tek tek el koydu. Bekar, çoluk çocuk yok,kendi de çalışıyor,hayatı boyunca kira odemedi, borcu yok, içkisi sigarası kumarı aşırı gezip tozmasi yok, yol yemek ikramiye şirketten...vs vs. O kadar para nereye gidiyor kimse bilmiyor. Ama yine de inanıyor babamlar işte...
umarım haddimi aştığımı düşünmezsiniz de şöyle ki:
benim ailemin istese de bir şey yapacak gücü yoktu, senelerce. şimdi de babam emekli olup üstüne tekrar çalışıp ailede de bir masraf olmadığı için (çocukların hepsi maaşlı, kimsenin içkisi sigarası bile yok) babam hani ucundan kıyısından destek olabilir, ama çok bir şey yapamaz.
fakat bizde durum bu. ben zaten büyük çocuğum hiç bir zaman beklemedim. iyi olsunlar, emekliliklerinde rahat olsunlar dedim (ki hala çalışmasına şöyle bir bahçeli eve filan geçmemelerine aslında üzülüyorum ama bir ayar çekecez duruma inşallah).
neyse bunu neden anlattım
siz uzuuuuun zamandır kendi kendinize yetmişsiniz, yetebilmişsiniz de ne güzel.
şu anda ailenizin akmasa da damlayacak madden olmasa bile en azından manen desteğini bilseniz bence bu kadar bunalmazdınız.