🌿MADDİ , MANEVİ ZENGİNLİK İÇİN🌿HAFTALIK OKUMA

Barbara Barbara , M Morlale8 ve Saliha40 Saliha40 için okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah 🤲🏻

Mintimint Mintimint bitti canım Allah kabul etsin. Allah razı olsun senden de🤗
Allah kabul etsin canım sendende inşallah🤗
Mintimint Mintimint canım ben bitirdim. Allah kabul etsin. İnşallah hepimiz dualarımızın kabul olduğunuda buraya yazarız. Allah hepinizden razı olsun olsun 🥰
Amin ecmain canım Allah kabul etsin 🤗
H Hayalimizvar bu grup var canm her hafta okunuyor çıkanlar var Mintimint Mintimint yardımcı olur
Yarın için ekleyebilirim 🤗

Ya Allah,​

Ya Rahman,Ya Rahim,​

Ya Hayy,Ya Kayyum,​

Ya Hannan,Ya Mennan,​

Ya Bediüssemavati vel ard,​

Ya Malikelmülk,Ya Zülcelali vel ikram.​

Bu on esmayı hergün enaz yüz kere vird edinip okuyan kimselere Cenabı Hakk hiç ümit edip beklemediği yerlerden rızık gönderir.Bozuk işleri yoluna girer.Kendisini herkes sever işlerini görür.Bilmek ve öğrenmek istediği şeyleri rüyasında apaçık şekilde görür.Kimse kendisine fenalık yapamaz.Bu esmaların sonsuz faydasını devamlı suretle okuyanlar görürler.Gece yatarken ve sabahleyin güneş doğmadan okunan esmalar daha çabuk tesir eder.​

Herbir arkadaşımızın dileğine niyet edip 50 adet okucaz. Bu Cumaya kadar bitirecez. Her cuma yeni tura dönecez inşallah💕

1. Mintimint Mintimint
Allahım sen bu kulunun evlerini tez zamanda kolaylıkla satmalarını ve istedikleri evi alıp sağlıklı,huzurlu,ferah ve afiyet içinde yaşamalarını nasip et.Kocasına helal,hayırlı,bereketli bol kazançlar ver AMİN
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
2. Life light Life light (Elif)
Tüp bebek tedavimin pozitif sonuçlanması ve hayırlısıyla sağlıkla bir evladım olması.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
3. Aktif Lora Aktif Lora
Rabbim evimde bolluk ve bereketi eksik etme. evlatlarımın ahlaklarini güzel eyle.Sana ve ailesine asi davranmasına izin verme. amiin amiin
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
4. Morrmeneksee Morrmeneksee (Ayşe Nur)
Rabbim... Ahiret ve dunya hayatım ıcın iyilik ve guzellıklere vesıle olacak bir ınsanla tez zamanda karsılaşıp yuvamı kurabilmeyi nasıp et Burdakı kardeşlerimin dualarınıda kabul et 
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
5. A arkadasimes
Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüteceğim bir evlat nasip et. Ödemelerinizi bitirip maddi ve manevi bolluk ver. Burda duaya katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
6. Ceren0134 Ceren0134 ✅
Rabbim kirada oturan herkese hayırlısı ile huzur sağlık içinde oturacağı bir ev almayi nasip etsin kiradan kurtarsın
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
7. M MaviMabellee ✅
Rabbim ummeti muhammedin içinde de benim esimin ailemin onun ailesinin isledigi isleyecegi tum gunahlari bagislasin insaAllah Rabbim bizleri helal bol rizikla riziklandirsin cennetle cemalini gormeyi nasip etsin ibadetlerimizi yapmak için daha çok şevk versin inşaAllah. Rabbil dileyen herkese hayirli saglikli inancli kiz erkek evlatlar nasip etsin Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin dertlilere deva hastalara şifa borclulara borçlarini ödemek için imkan ve kazanç nasip etsin amin.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
8. ohbb ohbb (Hanife)
Allahım ; yıllardır hazirladigim ve bir türlü nasip olmayan kpss yi bu yıl yüksek bir puanla kazanıp ilk atama ile öğretmen olarak atanmayi senden istiyorum.Allahım bana zihin açıklığı ver, sınav günü beni stresten uzak tut ve sınavda bütün sorulari zorlaştırma kolaylaştır yarabbim.
Amin Amin amin
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
9. burcusami burcusami
Rabbim sağlıklı huzurlu hayatlar, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..Bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affetsin rabbim..
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
10. Ruzgarruya Ruzgarruya
Niyetim Kocamın haramdan kötü ahlaktan uzaklaşması sağlığına kavuşması hidayete ermesi rabbim kabul etsin
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
11. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Ben ve benim gibi bekleyişte kim varsa anne olmak için Rabbim bizleri hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelesin inşAllah  Eşimle sevdiklerimle sağlıklı nice güzel günler göreyim.Allahım Onların acısını bana yaşatmasınDuama amin diyen kardeşleriminde ne duası varsa kabul olsun.Bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın aminn
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
12. sweetgirlcandy sweetgirlcandy ✅
Allahım bana tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et. İşlerimizde maddi ve manevi bolluk bereket ver Rabbim. Amin.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
13. A Asya89 ✅
Allahım yaşadığım ülkede çok güzel bir evimin olsun,ailem sağlıklı olsun.Allahım sen bana dualarımın kabul sevincini yaşat
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
14. i p e k i p e k
Allah im bu kuluna hayırlı bol kazanc ve zenginlik ve hayırlı bir ev nasip et. Çocuklarıyla ve eşiyle yuvasına huzur muhabbet kalplerine ve yaşantısına
islam sevgisini bolca bahşet.
Amin.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
15. @Harlofia
Ya Latif,
Sen sonsuz kerem ve ihsan sahibisin. Sare kulunun gönlündeki kişiyle sareyi, sareyi onunla nasiplendir. Sen gönülleri evirip çevirensin. Onların gönüllerini de birbirine çevir ya Rabbim. Sen tüm dua kardeşlerimizin dualarını kabul eyle Ya Rabbiim
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
16. 5 528mucizemmm
Allahımm Tuğçe kulunun gönlünden geçen bütün dualarını hayırlısıyla kabul et Vel Hamdu lillahi Rabbil Alemin AMİN AMİN AMİN...
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
17. R rana20
"Bismillahirrahmanirrahim,
Ya Allah, Ya Rahmân, Ya Rahim, Ya Afüvv, Ya Mucib, Ya Latif, Ya Vedüd, Ya Cami...
Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlık ve huzuru eksik etme. Kızlarını hayırlı insanlarla karşılaştır, akibetlerini hayr eyle, gönüllerinden geçirdikleri mesleği ömürlerine nasip et haklarında hayırlaştır, kolaylaştır, güzelleştir. Rabia kuluna hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip eyle. Duası kabul olan kullarından eyle.Amin "🤲🏻
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
18. Barbara Barbara
Bismillahirrahmanirrahiym
Allahümme Salli Ala seyyidina Muhammed
Allahım eşimle aramızda ki sevgi ve muhabbetimizi arttır. Kendi evimizde oturmamızı nasip et. Bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et. Amin. Amin Amin.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
19. M Morlale8
Estağfurullah le ilahe illallah ya şafi ya KAHHAR ya mucib rabbim kezban kulunun içini daraltan bunalıma sokan sıkıntılarından kurtar eşiyle evinde mutlu huzurlu şekilde oturmayı sen nasip eyle sen her şeyi bilen her şeyi gören işitensin burda duaya katılanlarında dualarını kabul eyle amin🤲
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
20. Saliha40 Saliha40
Elhamdülillah elhamdülillahi elhamdülillahi rabbil alemin vessalatu vesselamu ala rasulina Muhammedin ve ala alihi vesahbihi vesellem.
Ey mahzun olanların hüznünü ferah ve sevince çeviren Allahim kapına geldim sana inandım sana sığındım ellerimi sana açtım ve Senin güzel isimlerinle sonsuz rahmetine sığınıyorum ve onları şefaatçi yaparak sana yalvarıyorum Rabbim gönlümden geçen dile getiremediğim bütün dualarimi makamında kabul et ve geri çevirme rabbim.. amin amin
Ve sallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim teslimen kesiran kesira
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Tüm listeye okudum Allah kabul etsin canlar okuyan herkesten Allah razı olsun Mintimint Mintimint

Mintimint Mintimint
Aktif Lora Aktif Lora
Morrmeneksee Morrmeneksee
A arkadasimes
Ceren0134 Ceren0134
M MaviMabellee
ohbb ohbb
burcusami burcusami
Ruzgarruya Ruzgarruya
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
A Asya89
i p e k i p e k
@Harlofia
5 528mucizemmm
R rana20
Barbara Barbara
M Morlale8
Saliha40 Saliha40
Kızlar herkesin duasını okudum. Rabbim gönlünüze göre versin kabul etsin dualarımızı. Bana okuyan herkesede çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin😘😘
Amin amin amin canım cümlemize inşallah 🥰😘sağ ol Allah razı olsun.Eğer hakkım geçmiş ise helal olsun. Sende hakkını bana helal et🌺

X