Madde bağımlısı sevgili ve evlilik

Burda bu tarz konular var. Bir konu da kadın en son çocuklarıyla boşanma yoluna girdi. Olan kadına oldu. Uyuşturucu parası için insan öldürenler var. Hele size neler neler yapar.15 yıldır bırakmayan şimdi hiç bırakmaz. Bırakın toz pembe hayalleri.

1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
benim gibi olan bu bataklıktan kurtulan yada çaba verip kurtulamayanlar varsa yazabilirler mi? Ben bağımlılık yapıyor diye kola içmeyen insanım sigaram dahi yok ama sevdiğim değer verdiğim insanın, sırf içebilmek için bana ne yalanlar sıraladığı bundan dolayı da güvenim kalmadığı için suçlanmak ben bunu çekmek zorunda mıyım içmiyorum diyip bide bana bağıran insanla evlilik olurmu ? Evlenince değişirmi ? Çocuk olunca bağımlılıktan kurtulurmu ? Yada bu sefer alkol bağımlısı olup çıkarmı ? Ailesiyle yeni tanıştım şimdi benim ailemle tanışmak istiyorlar. Lütfen eleştirmeden benimle konuşur musunuz ? Kim ister ki madde bağımlısı birine aşık olmak ?
HAYIR HAYIR HAYIR !!! NE COCUGU NE EVLILIGINDEN BAHSEDIYORSUN LUTFEN KENDINE BU KOTULUGU YAPMA.. BIR AN ONCE SEN YOLUNA BEN YOLUMA DE !! AILESI AILENIZLE FILAN TANISMASIN GEREK YOK YOL YAKINKEN KENDINI KURTAR HEMDE KOSARAK UZAKLAS

1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
benim gibi olan bu bataklıktan kurtulan yada çaba verip kurtulamayanlar varsa yazabilirler mi? Ben bağımlılık yapıyor diye kola içmeyen insanım sigaram dahi yok ama sevdiğim değer verdiğim insanın, sırf içebilmek için bana ne yalanlar sıraladığı bundan dolayı da güvenim kalmadığı için suçlanmak ben bunu çekmek zorunda mıyım içmiyorum diyip bide bana bağıran insanla evlilik olurmu ? Evlenince değişirmi ? Çocuk olunca bağımlılıktan kurtulurmu ? Yada bu sefer alkol bağımlısı olup çıkarmı ? Ailesiyle yeni tanıştım şimdi benim ailemle tanışmak istiyorlar. Lütfen eleştirmeden benimle konuşur musunuz ? Kim ister ki madde bağımlısı birine aşık olmak ?
Dalga geçiyorsunuz herhalde böyle biriyle evlilik düşünmek neyin nesi yahu? Adam kendini kurtarılmaya değer görmüyor ki… Kişiyi ancak kendisi kurtarır siz milyon yıllar harcayın hiçbir anlamı yok. Bir de çocuk düşünüyorsunuz 😵‍💫 yok artık yaaa…

Kişi kendisi istemediği sürece hiçkimse onu bundan kurtaramaz. İsterse kurtulur mu evet kurtulabilir ama bıraktığında tekrar dönme ihtimali oldukça yüksek. Yani siz boşuna uğraşıyorsunuz

en son muge anlida hami ve gulizar vzrdi bir izle istersen sonra anlarsin uyusturucuyla cocuk evlilik kolay gidiyormu
Bastan yanlis iliskidesin evlilik diyorsun bu neyin cesareti

Burada sana git evlen diyecek bir tane insan bulamazsin. Eger gerceksen kesin sana da birseyler icirmis. Baska turlu bu kafaya ulasmak mumkun degil.

Evlenmeyin. Hadi oldu evlendiniz çoğalmayın. Lütfen. Korunun.

İlk esimin bufesi vardi hem icki satar hemde icerdi sonra hapada basladi yedigim dayaklari ben bilirim bosandim kurtuldum

Sen bu adami ailene uygun bulmuyorum diyorsun ya cok yaniliyorsun once kendini düşün yol yakinken dön bu isten birinden kurtulmaya çalışırken diğerine baslamis alkol sanki cokmu masum bi aliskanlik kendine yazik edersin burda sadece kendini dusuneceksin baskasini degil

Eski sevgilim alkol, uyusturucu ve sigara kullaniyormus eskiden. Biz tanistigimizda 5 yil olmustu uyusturucu ve sigarayi birakali. Hatta ben arada sigara icsem alir atardi. Fakaat beyni yoktu. Beyin iptal. O uyusturucu onun karar verme ve saglikli dusunme yetisini kaybettirmisti. Dusunsenize beyin komple yok! O uyusturucuyu birakinca kafasi normale donmiycek. Gel gitli ve karanlik ruh hali sizi de tuketecek. Asla huzurlu bir iliskiniz olmiycak. Ben bir yil dayanamadim. Siz bir omur dusunuyorsunuz. Yapmayin!

Ailenize uygun bulmuyorsunuz ama size ve evlenip doguracaginiz cocugunuza uygun mu buluyorsunuz?
Yada soyle sorayim burda babam alkol vs kullanmaz diye babanizi gururla meth ederken cocugunuza madde bagimlisi bir babayi revami goruyorsunuz ?

Ya konu fake ya da konu sahibinin planı farklı , yok yani hiçbir kadın bu soruları soracak kadar toy ve dünyadan habersiz değildir...konu sahibi amacınız bu varlıklı ve bağımlı adamla evlenip boşanıp nafakaya çökmekse bari hamile kalmayın, yok gerçekten aşık olduysaniz bı doktora görünün çünkü bence siz de sağlıklı dusunemiyorsunuz

Evlenince hiç bir şey düzelmiyor demeye geldim. Pembe gözlük illaki yok oluyor, hayalini kurduğun şeyler normal hale geliyor. Evliliğin sorumluluğu, birlikte yaşamanın sorumluğu bambaşka. Şimdi seviyorum diyosun, onsuz yapamam diyosun ama yarın bir gün güvenmediğin için, yalanını yakaladığın için sevgin azalacak. Bağımlılıktan kurtulamadığı taktirde sana olan davranışları daha da değişecek. Çocuk olursa düzelir diye çocuk yaparsın, bağımlılığı yüzünden babalık sorumluluklarını yerine getiremeyecek, çocuğuna örnek olamayacak bikere. Babası böyleyken çocuğun sağlıklı büyüyebilecegini düşünmek delilik resmen. Kendini ateşe attın yetmedi, bile bile masum çocuğu da mağdur edeceksin. Ailenle onun arasında kalacaksın yarın bir gün. Eş demek yol arkadaşı demek. Yükünü hafifleten, derdine ortak olan demek. Sen dert sahibi olmaya aday olmuşsun. Çok pişman olursun gerçekten. Ailesi de sana yara bandı gözüyle bakmasın. Sen ayrılınca onun kötü olması senin sorunun değil. Herkes kendi tercihini yaşar. O adam sen yokken de kullanmış uyuşturucuyu. Kendi istemediği sürece bırakmaz. Senin ondan ayrılman da bahanesi olur. O hayatını çöpe atmış, senin de onun için hayatını böyle bir yükle yaşamanı kimse bekleyemez. Hak değil vallahi. Lütfen kendini de aileni de kurtar. Ayrılırsam şu olur bu olur diye düşünme. Adamın kafası zaten gidik, aklı başında insan madde kullanır mı Allah aşkına. En geç yarın öbür gün maddeden çalışmaz hale gelince, parası bitince görürsün gerçek yüzünü. Yol yakınken kaç, üzülen sen olursun

Oğlum 18 yaşında bnde mücadele veriyorum. Tek başıma. Her gün bitiyorum. Öyle yorgunum ki.
Çok yakın arkadaşımın oğlu evli 32 yaşında güzel 7 yaşında bir kızı var. Çocuk 2 yıldır bağımlı. Aklına vurdumu eve gelmiyor, içmeye gidiyor. Telini de kapatıyor.
Geçen gece arkadaşım yolculuk esnasında oğluna ulaşamadı gelininin nosunu verdi şarjım bitecek ne olr takip et durum ne diye. Aradım gelinin hüngür hüngür ağlyr. Bıktım, yoruldum, bnde insanım, bna bunu yapmaya ne hakkı var.... Nsl gider telini katır ve 3 gün gelmez. Çünkü kullandığı madde 3 gün uyutmuyor. Ve her zmn böyle durum. İyi bir işi var duyulmasından korkuyorlar, işten atılabilir. Kocaman adam içince evde hoplayıp zıplıyor 3 gün uyumuyor, ve çocuğu diyormuş ki anne babam niye Hep oynuyor. Çok kötü bir hayat. Sakın sakın uzak durun.
Bnm evladım bu durumda ama evlilik yaşında olsa asla izin vermem evlenmesine.
Umarim kurtulur oglunuz🙏🏽cocukmus daha. Yasadiklariniza ne diyecegimi bilemedim ama cok guclu bir kadinsiniz❤️

Ben sana geleceğini anlatıyım. Bir arkadaşım böyle biriyle evlendi hali vakti baya baya yerinde olan ama ailesi olmasa çocuğun perişan olacak biriyle. Neden mi? Çocuk ailesinin karısıyla tatil yapsın diye verdiği paradan tut eline geçen herşeyi uyuşturucuya harcıyor. Düzelir diye önce bebek yapmaya sonra tedavi olmaya gitti yok yok yok... adam hayattan uyusturucu olmadan zevk almıyor. Kız terapi görüyor ve boşanmaya düşünüyor. Giden senelere yanıyor

Back