• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madalyon Psikiyatri Merkezi Öneri

Kaety

Çok Şükür, Bin Şükür..
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
4.121
753
248
Kızlar Ankara Madolyon psikiyatri hastanesine giden var mı, memnun kaldınız mı? Veya hangi doktor'u tavsiye edersiniz..
Bilgisi olan lütfen bir öneri verin. Birazdan randevu alacağım konu psikoloji olunca doktor çok önemli, doğru seçim yapmalıyım..

Yada başka hastanede olur o_OHiç mi fikriniz yok yahuu..

Evet bu hastalığı çok ağır geçirdim ben.. Öncelikle gecmiş olsun.. Bu konuda cok bilgiye sahibim bana Herşeyin sorabilirsin ama geçecek hiç dert etme

merhaba;
Ben daha öncede yazmıştım, geçen yıl Ankara'da 4 tane psikolog gezdim diye. Bunlardan biride Madalyondu. Tamamen para odaklı, boş gecen 4 seanstan sonra bırakma kararı aldım. geçen yıl psikolog aramakla geçti. ucuz olsun diyebir kaç psikolog daha gezdim fakat hepsi bomboş insanlardı. En son Odtü de prof psikolog bir tanıdıımızın tavsiyesi üstüne Nurten özüorçun küçükertan a gittim. Nurten hanım gerçektende benim hayatımdaki dönüm noktası oldu. Nurten hocadan sonra gittiğim 4 psikologta bomboş olduklarını anladım. tedavilerim bitti. çok şükür çok iyiyim. yanlız burda şöyle bir durum var, Nurten hanımın terapi fiyatları biraz daha yüksek fakat ucuz psikologlara giden para daha fazla oluyor. Nurten hoca hem Odtü'de psikoloji yüksek lisans öğrencilerine ders veriyor, hemde bilkentte öğretim görevlisi. kendiside uzman dr klinik psikolog. kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. www.yelkenpsikoloji.com geçmiş olsun

Anksiyete, Obsesif Kompulsif bozukluk? Bu tanıya nasıl vardın?

Evet bu hastalığı çok ağır geçirdim ben.. Öncelikle gecmiş olsun.. Bu konuda cok bilgiye sahibim bana Herşeyin sorabilirsin ama geçecek hiç dert etme

ben de çok ağır geçirdim maalesef... şimdi toparladım ama ilaca devam. yendiniz mi? yendiniz ise nasıl?

Anksiyete, Obsesif Kompulsif bozukluk? Bu tanıya nasıl vardın?
Ben koymadım bu tanıyı, 18 yaşımdan beri sıkıntılarım var, bir çok doktora gittim, ilaç kullanmak istemedim hiç ama anladım ki ilaç kullanmam gerek çünkü daha kötü durumdayım!
Kendi kendinin doktoru ol falan hikaye

ben de çok ağır geçirdim maalesef... şimdi toparladım ama ilaca devam. yendiniz mi? yendiniz ise nasıl?
Nerdee.. daha kötü durumdayım ilaçla tedavi olsaydım bu durumda olmazdım belki.. Hayatım boyunca ilaç kullanmaya razıyım yani.
Bir sorunda hem gebelik istiyorum hem de tedavi olmam gerek işte :KK61:

mrb öncelikle geçmiş olsun..benim bi arkadasımda vardı aynı rahatsızlık.ankarada medicanaya gtti ismini hatırlayamıyorm ama tekmiş zaten psikiyatrist orda.çok memnun.yendi hatta cok sukur.150-200 arası muayene ucretıydı.madalyon daha yuksekmış ordan memnun kalmamıstı oraya da gittiğini biliyorum.inşallah şifa bulursunuz.

3 Yıl önce Ankarada yaşıyorken gitmiştim. Şule hanımın cok yardımını gordum yalnız hala oradamı bilmiyorum.

3 Yıl önce Ankarada yaşıyorken gitmiştim. Şule hanımın cok yardımını gordum yalnız hala oradamı bilmiyorum.
Evet orada hala, artık gitmeyeceğim hoşlanmadım o hastaneden..Teşekkür ettimm

Back