Yaaa kilometrelerce koşturmayacaktım yaaa, 100 metrede köpek mi yorulur rezil etti beni
3 köpeğim
2 kedim
55 balığım
7 kaplumbağam varr. :)))))))
Evet canım bahçeli evimiz var, başka türlü bakamam :)))
oralarmış 56 lar canım bi kaç gün önce örendim bende havalar bi düzelse gezicezde
yağışsız gün yok memlekette
ben ilk yokuş meceramda bi an o yol bitmicek sandım o günden sonra yürüyerek bi yere gitmekten vazgeçtim
dolmuşlarda öle antika ki o kadar eski dolmuşu ilk kez gördüm
gençler uçmuş evet eğlence anlayışı çok farklı yeni nesilde
anladık ki bilmediğin yerde gece dışarı çıkmıcaksın tecrübe oldu işte
Çok zor ama gerçekten çok güzel.. :))
tramvayımsı birşey var ya onu kullanabilirsin canım dolmuşlara binme ya çok kötüler gerçekten.
karadenizde o yağmurlar hiç bitmiyo maalesef ama özledim iki hafta sonra eve gidicem bakalım umarım hava güzel olur ben gelince.
en ilginci balıklar ama nasıl bakıyorsun havuz mu yaptrdın?
benim balık fobim var biliyo musun, küçükken kocaman bi akvaryumumuz vardı saf balık üstüme atladı hala bile bazen rüyalarıma girip camları olmayan bi akvaryumda beni kovalıyo
Ee yani benim ev 220 metre kare ona ragmen bizimki mahvediyor
Yaaa kilometrelerce koşturmayacaktım yaaa, 100 metrede köpek mi yorulur rezil etti beni
3 köpeğim
2 kedim
55 balığım
yaz gelince görcem seniiiiiiiiiiiiiiiiiii taş taş görcen hatunları ah varh yapcan ama yapmıcan ben seni getircem gazaaaay keşke yaa ben kilo verdim şimdi sıra toparlanmaya geldi tabi bi türlü gaza gelip uğraşmıyorum
senin dobermanın fotosu albümlerinde var demi görmüştüm ben çok güzel
yaz gelince görcem seniiiiiiiiiiiiiiiiiii taş taş görcen hatunları ah varh yapcan ama yapmıcan ben seni getircem gazaaa
Eki Görüntüle 652739 Eki Görüntüle 652740 Eki Görüntüle 652741 Eki Görüntüle 652742 Eki Görüntüle 652743 Eki Görüntüle 652744 Eki Görüntüle 652745 Eki Görüntüle 652746 Eki Görüntüle 652747
3 köpeğim
2 kedim
55 balığım
eve bakkal sucu tüpcü giremez gelemez oldu beyfendi tutuyoeum diyorum abla saldırmassın abla saldırmasıınAynen öyleeee..
Ev mev dayanmıyor canım.. :))
Yerim ben bunun ağzının kenarını ısırırım eşekk, çok güzelll. :)))
düzcedeyim canım ben :) yazın bile yağıyo yaa ama yazın daha güzel oluyo havalar tek dert nem, yapış yapış oluyo insankapalı yer fobim var malesef tramvay kullanamam zaten oturduğum yere gilmiyor
ben böle yağış görmedim hep sis hap yağış
güzel olur umarım canım 2 gün önce yaz günü gibiydi bugün kapandı yağış vardı :26:
sen nerde okuyorsun ???
hee lepistesler sığar tabi ben büyükler sandımHavuz demeyelim. :))
Büyükçe akvaryum, ama öyle deli balıklar yok, lepistesler, cıvıl cıvıl öyle ufaklar ki.. :)
Bunlar pek atlayamaz kendilerine hali yok. :))
yaz gelince görcem seniiiiiiiiiiiiiiiiiii taş taş görcen hatunları ah varh yapcan ama yapmıcan ben seni getircem gazaaa
hahahahhahahaha koptummm mezureyi sıkıştrıyon hahahahahahahahahdüzcedeyim canım ben :) yazın bile yağıyo yaa ama yazın daha güzel oluyo havalar tek dert nem, yapış yapış oluyo insan
hee lepistesler sığar tabi ben büyükler sandım
valla mutlu olurum, ölçülerimi filan yazdım zaten her hafta kontrol ediyorum ama değişmiyo tabi benimkisi mezurayı sıkıştırıp kendimce mutlu oluyorum
eve bakkal sucu tüpcü giremez gelemez oldu beyfendi tutuyoeum diyorum abla saldırmassın abla saldırmasıın:84::84:
dışarda muhattabım kesildi herkesle ya tamam makas çene hızlı atik fit görünüşü korkunç lakiiinnn bana öyle değil annesinin kuzusuuuuuu ooo <3
sözümü dinle birtek tasma salamam aslaa beni korumak amacına her köpeğe hırcın yaklalışyor oynuyor ama sevdirmez başka köpek hemen gelir ayaklarım tam üstüne oturur hahahahaha
düzcedeyim canım ben :) yazın bile yağıyo yaa ama yazın daha güzel oluyo havalar tek dert nem, yapış yapış oluyo insan
valla mutlu olurum, ölçülerimi filan yazdım zaten her hafta kontrol ediyorum ama değişmiyo tabi benimkisi mezurayı sıkıştırıp kendimce mutlu oluyorum
düzcedeyim canım ben :) yazın bile yağıyo yaa ama yazın daha güzel oluyo havalar tek dert nem, yapış yapış oluyo insan
hahahahhahahaha koptummm mezureyi sıkıştrıyon hahahahahahahahahkoptum mezureyle olmaz bu bizim topiğe gel orda videolara bak aç bişiler bak müzik aç giy kısa şort askılı bady topla saçı başlaa
Düzce miiii, çok anım vardır Düzcede benim. :)))
Lepistesler aynen, 200 tane de sığar.
Hanımlar ben kaçıyorummm..
Hayırlı akşamlar dilerim. Görüşmek üzere.
İyi geceler kuzummAynılar yaa..
Bir de ısırıyor mu değil de, ıstırıyo mu diyorlar hee diyorum seni ıstırabilir vın kaçıyorlar.
Benimkiler birbirine de çok alışmadı, onu alsam o trip atıyor onu sevsem öteki.
Aynı anda seviyorum hepsini. Vuhuu canlarım falan diyorum o zaman sorun olmuyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...iz-ilgili-gorsel-paylasim-7.html#post29251413 ​burası annemhangi topikmiş o dalayım hemen
baya ortak nokta çıktı kızlar ya düzce, samsun
iyi akşamlar arven(arven desem olur mu böyle hoşuma gitti)
Aynılar yaa..
Bir de ısırıyor mu değil de, ıstırıyo mu diyorlar hee diyorum seni ıstırabilir vın kaçıyorlar.
Benimkiler birbirine de çok alışmadı, onu alsam o trip atıyor onu sevsem öteki.
Aynı anda seviyorum hepsini. Vuhuu canlarım falan diyorum o zaman sorun olmuyor.
uzaktamışsın bayaa tatlım
samsun daha ilk yazımız olcak canım bakalım nasıl geçicek çok güzel esiyormuş bizim oturduğumuz yer öle dediler
burda deniz kokmuyo hiç izmir mis gibi deniz kokuyo deniz kokusunu hasret kaldık burda