'' MadaGaskar Makara topiği ''

yardımcı olabileceğim birşey olursa çekinme canım :nazar:

ayy çok sevinirim tatlım :KK16:
ne nerde hiç bilmiyorum bi bulvar avm yi öğrendim hatta mangoda çok tanıdılar beni gitmiyom artık unutsunlar beni biraz :KK1::KK1:
çiflik caddesini keşfettim başka nereler var gezilcez atakum u biliyorum bide :KK14:
sen nerde okuyorsun :nazar:

Anam.
Ne güzel.
En az bak en az diyorum 2 kilo alıyorum regl iken.
Pekmez yiyorum ya pekmez, aklın alıyor mu.. :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1:
Dokunma dokunma nereye kadar yahu..:KK1::KK1:
Utanmasam yuhaaa yimeeehh yicaaam diye bağıracağım, lanet gitsin o günlere.:KK1::KK1::KK1:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:ay bayılazaaaaaamm tutmayın benüüü:KK53:

regl bitince tartıya çıkcan bakcan dinimiz amin dicen inccen
:KK52::KK52:

Bende o nefret edilen tiplerdenim şu aralar yyiyp kilo almayanlardan:KK53:
ya köpeğimvar sürekli yürüyüşteyiz evde sürekli aktifim asönsörü değil merdivenleri kullanıyorum..

tıp okuyorum tatlım, sen ünide misin?
orası öyle tabi izmir hayranıyım bende :KK9::KK9:

Yok tatlım izmirde oturuyorum ben :KK6:
açıktan okuyorum lise bitcek
:KK30:

Doğma büyme izmirliyiz çiğdemi boyozu kumruyu izmiiiirrr tulumunun hastasıyızz
:KK51:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:ay bayılazaaaaaamm tutmayın benüüü:KK53:

regl bitince tartıya çıkcan bakcan dinimiz amin dicen inccen
:KK52::KK52:

Bende o nefret edilen tiplerdenim şu aralar yyiyp kilo almayanlardan:KK53:
ya köpeğimvar sürekli yürüyüşteyiz evde sürekli aktifim asönsörü değil merdivenleri kullanıyorum..

:KK1::KK1::KK1::KK1:
Sonra anneeeaaaaa, 254152415241531456. mekiğimi çektim ama inmiyor göbeğim diye böğürüyorum...:KK1::KK1::KK1:
Sana da kafa atarım haberin ola, ne öyle yiyip yiyip kilo almama, transformers mısın kızım :KK1::KK1: Kızarım ben öyle bünyelere:KK1::KK1::KK1:
Ay ben köpeğim ve yürüyüş ile ilgili anımı anlatayım sana da krize gir:KK1::KK1::KK1::KK1:

Tabi ya senden çatlak olmaz tabii biz paso yiyyoruzz ben çatlamayaımda senmi çatla :KK53: ki zayıfım ha senelerce atletizimegittim 3 senedir yüzme koşma fitness:KK30:

valla şiddetli diyetisyene ihtiyacım var ama bulamadım ki burda
benim ne güzel dyetisyenim vardı kuşadasında 10 günde bi gidiyordum süper kilo verdim
hiç çatlak sorunumda olmadı :KK14:
bırakıp geldim buraya düzensiz beslenme kilo yaptı :KK53:

ayy çok sevinirim tatlım :KK16:
ne nerde hiç bilmiyorum bi bulvar avm yi öğrendim hatta mangoda çok tanıdılar beni gitmiyom artık unutsunlar beni biraz :KK1::KK1:
çiflik caddesini keşfettim başka nereler var gezilcez atakum u biliyorum bide :KK14:
sen nerde okuyorsun :nazar:

şimdiii gülhan restorant var atakum tarafında orası çok hoş bi yer ama alkol yok. sahil tarafında balıkçılar var cemilin yeri mi ne vardı aklıma geldikçe söylerim ben sana :) çiftlik değilde 56'lar gündüz oturmak için hoş bi cadde. :KK34:

Yok tatlım izmirde oturuyorum ben :KK6:
açıktan okuyorum lise bitcek
:KK30:

Doğma büyme izmirliyiz çiğdemi boyozu kumruyu izmiiiirrr tulumunun hastasıyızz
:KK51:

en yakın arkadaşlarımdan ikisi izmirli simite gevrek demenize bitiyorum :KK9:

Sonra anneeeaaaaa, 254152415241531456. mekiğimi çektim ama inmiyor göbeğim diye böğürüyorum...:KK1::KK1::KK1:
Sana da kafa atarım haberin ola, ne öyle yiyip yiyip kilo almama, transformers mısın kızım :KK1::KK1: Kızarım ben öyle bünyelere:KK1::KK1::KK1:
Ay ben köpeğim ve yürüyüş ile ilgili anımı anlatayım sana da krize gir:KK1::KK1::KK1::KK1:
hahahahahahahahahah koptum sesli güldüm burda :KK53::KK53::KK53: trasnformes ahahha anlat bakim:KK6:
valla şiddetli diyetisyene ihtiyacım var ama bulamadım ki burda
benim ne güzel dyetisyenim vardı kuşadasında 10 günde bi gidiyordum süper kilo verdim
hiç çatlak sorunumda olmadı :KK14:
bırakıp geldim buraya düzensiz beslenme kilo yaptı :KK53:
Bende sinir olyorum ya kilo alıpta çatlamayana lafım meclisten dışarı:KK52:

bu arada benim de spor yapmam lazım yaa. bi site buldum güzel antremanlar vardı ama tembellikten yapmıyorum hiç birini :KK17::KK9::KK9::KK9:

şimdiii gülhan restorant var atakum tarafında orası çok hoş bi yer ama alkol yok. sahil tarafında balıkçılar var cemilin yeri mi ne vardı aklıma geldikçe söylerim ben sana :) çiftlik değilde 56'lar gündüz oturmak için hoş bi cadde. :KK34:

cemo nun yerine eşim bitti bi kaç kere zeytin yağlı meze yok diye çok sinir oluyo :KK1:
egeli olarak zaytinyağlı meze olmayınca olmuyo :KK1:
atakuma yılbaşında gitti eğlenmeye eğlenme anlayışı çok farklı geldi gençler uçmuş :KK53:
56 ları duydum ama gidemedim yakın zamanda gitmek istiyorum :KK14:
burda her yer yokuş nefret geldi yokuş çıkmaktan :KK1::KK1:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hahahahahahahahahah koptum sesli güldüm burda :KK53::KK53::KK53: trasnformes ahahha anlat bakim:KK6:

:KK1::KK1:
Benim 1 tane Rott um var, dehşet atik, beni sırtına alacak.:KK1::KK1: O derece bir hayvan. Yaşı da iyi 2 yaşında acayip koşuyoruz. :KK1::KK1:
Bir Samoyed'im var Kar beyaz onu çamura mamura sokmam sadece modern yerlerde yürür :KK1::KK1:
Bir de cocker ım var, ilk göz ağrım ölürüm ona :KK1::KK1: Bilirsin tüylü müylü, süs köpeği gibi :KK1::KK1:

Yürüyüşe hep Rottla çıkarım, hiç yorulmayız sonra da yayılırız çimlere ooh mis.:KK1::KK1:
Bir gün cocker olan delirdi biz çıkacakken o da gelecek. :KK1::KK1:
Dedim rot kalsın madem Paspas gelcek, cockerın adı paspas, bari elit bir yere gideyim dedim :KK1::KK1:
Aldım arabayı Florya Parkına gideceğiz, yürüyeceğiz orada:KK1::KK1:
Nasıl havalıyım, yanımda bakımlı mükemmel bir köpek, özgüven dağ tepelerinde :KK1::KK1:
Dedim oğlum hayde, koşu yapacağız, herkes bize bayılacak, havladı etti bu tamam dedim oldu bu iş:KK1::KK1:

Gölge den ( rott) alışkınım koşmaya.
Paspasla başladık koşmaya, 100 mt koşmamışızdır. :KK1::KK1: Lank durdu bu :KK1::KK1:
Dil dışarıda, len kalk diyorum hırr yapıyor bana :KK1::KK1:
Etrafımda da bi sürü insan bize bakıyorlar :KK1::KK1:
Tasmasız koşuyoruz hoş bir görüntü :KK1::KK1:
Benim yavru durdu koşmuyor, hadiii falan diyorum hırlıyor:KK1::KK1:
Parkın orta yerine yattı uyuyacak :KK1::KK1:
Bir çocuk su getirdi abla yoruldu içir diye nasıl utanıyorum ama :KK1::KK1: su da içmiyor.
Baktım kalkmıyor, aldım kucağıma nasıl koşuyorum arabaya :KK1::KK1::KK1:
Rezil oldum rezil hala gülüyorlardır bize hee :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
cemo nun yerine eşim bitti bi kaç kere zeytin yağlı meze yok diye çok sinir oluyo :KK1:
egeli olarak zaytinyağlı meze olmayınca olmuyo :KK1:
atakuma yılbaşında gitti eğlenmeye eğlenme anlayışı çok farklı geldi gençler uçmuş :KK53:
56 ları duydum ama gidemedim yakın zamanda gitmek istiyorum :KK14:
burda her yer yokuş nefret geldi yokuş çıkmaktan :KK1::KK1:

zeytin yağlı meze zor bulursunuz canım samsunda :KK9: çiftliğin devamı gibi canım ben hep ordayım :KK34:
evet o yokuş gıcık birşey ama insan alışıyo,
gençler uçmuş mu??? doğrudur :KK9::KK9::KK9:

zeytin yağlı meze zor bulursunuz canım samsunda :KK9: çiftliğin devamı gibi canım ben hep ordayım :KK34:
evet o yokuş gıcık birşey ama insan alışıyo,
gençler uçmuş mu??? doğrudur :KK9::KK9::KK9:

oralarmış 56 lar canım bi kaç gün önce örendim bende havalar bi düzelse gezicezde
yağışsız gün yok memlekette :KK14:
ben ilk yokuş meceramda bi an o yol bitmicek sandım o günden sonra yürüyerek bi yere gitmekten vazgeçtim :KK53:
dolmuşlarda öle antika ki o kadar eski dolmuşu ilk kez gördüm :KK53:
gençler uçmuş evet eğlence anlayışı çok farklı yeni nesilde
anladık ki bilmediğin yerde gece dışarı çıkmıcaksın tecrübe oldu işte :KK31:

bu arada benim de spor yapmam lazım yaa. bi site buldum güzel antremanlar vardı ama tembellikten yapmıyorum hiç birini :KK17::KK9::KK9::KK9:
Temmelik yok!!! spor sağlık demektir :KK55:
:KK1::KK1:
Benim 1 tane Rott um var, dehşet atik, beni sırtına alacak.:KK1::KK1: O derece bir hayvan. Yaşı da iyi 2 yaşında acayip koşuyoruz. :KK1::KK1:
Bir Samoyed'im var Kar beyaz onu çamura mamura sokmam sadece modern yerlerde yürür :KK1::KK1:
Bir de cocker ım var, ilk göz ağrım ölürüm ona :KK1::KK1: Bilirsin tüylü müylü, süs köpeği gibi :KK1::KK1:

Yürüyüşe hep Rottla çıkarım, hiç yorulmayız sonra da yayılırız çimlere ooh mis.:KK1::KK1:
Bir gün cocker olan delirdi biz çıkacakken o da gelecek. :KK1::KK1:
Dedim rot kalsın madem Paspas gelcek, cockerın adı paspas, bari elit bir yere gideyim dedim :KK1::KK1:
Aldım arabayı Florya Parkına gideceğiz, yürüyeceğiz orada:KK1::KK1:
Nasıl havalıyım, yanımda bakımlı mükemmel bir köpek, özgüven dağ tepelerinde :KK1::KK1:
Dedim oğlum hayde, koşu yapacağız, herkes bize bayılacak, havladı etti bu tamam dedim oldu bu iş:KK1::KK1:

Gölge den ( rott) alışkınım koşmaya.
Paspasla başladık koşmaya, 100 mt koşmamışızdır. :KK1::KK1: Lank durdu bu :KK1::KK1:
Dil dışarıda, len kalk diyorum hırr yapıyor bana :KK1::KK1:
Etrafımda da bi sürü insan bize bakıyorlar :KK1::KK1:
Tasmasız koşuyoruz hoş bir görüntü :KK1::KK1:
Benim yavru durdu koşmuyor, hadiii falan diyorum hırlıyor:KK1::KK1:
Parkın orta yerine yattı uyuyacak :KK1::KK1:
Bir çocuk su getirdi abla yoruldu içir diye nasıl utanıyorum ama :KK1::KK1: su da içmiyor.
Baktım kalkmıyor, aldım kucağıma nasıl koşuyorum arabaya :KK1::KK1::KK1:
Rezil oldum rezil hala gülüyorlardır bize hee :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
hahahahahahahahahahahahahahahahah ay koptum yaaa!!! onlar dayanamaz zaten ya kendi ne hali ne olsun :KK54:
bu arada 3 köpeğin mi var ? bahçeli mi evin mi var

Benim dobermanım var evde çok zor olmuyor beni seviyor ugraştırmıyorda sağolsun dışrada 1 saat durmaksızın koşuyoruz oğlumla fotosunu attımmmmmııı
:KK53::KK53::KK53:

hahahahahahahahahahahahahahahahah ay koptum yaaa!!! onlar dayanamaz zaten ya kendi ne hali ne olsun :KK54:

Benim dobermanım var evde çok zor olmuyor beni seviyor ugraştırmıyorda sağolsun dışrada 1 saat durmaksızın koşuyoruz oğlumla fotosunu attımmmmmııı

Yaaa kilometrelerce koşturmayacaktım yaaa, 100 metrede köpek mi yorulur rezil etti beni :KK1::KK1:
3 köpeğim
2 kedim
55 balığım
7 kaplumbağam varr. :)))))))
Evet canım bahçeli evimiz var, başka türlü bakamam :)))

Temmelik yok!!! spor sağlık demektir :KK55:

ay keşke yaa ben kilo verdim şimdi sıra toparlanmaya geldi tabi bi türlü gaza gelip uğraşmıyorum :KK9::KK9:
senin dobermanın fotosu albümlerinde var demi görmüştüm ben çok güzel :KK34:

X