'' MadaGaskar Makara topiği ''

canim seninki seni düsündügünden diyor, simdi ona anlam veririm de benimkini cözemedimki bi türlü :44: adam gibi anlastik da.. tv izlemiyor, hani uzanip tv baksa amenna.. yatip uyuyor, sonra kalkiyor yemek yiyor, dizi vs izliyor hangisini cani isterse (ortak secim hayatta yok, ya onun dedigi ya hic) dizi de cep tlfndan izliyor bana da ne tv actiriyor ne de pcde film.. ben de nette vakit geciriyorum ya da mutvaga gidip tikiniyorum.. laptop var ama ekrani kirik, masa üstü de kablolu bi yere götüremiyorum.. cok cözüm aradim ama yok olmuyor, artik aksam sIkIliyorum yataga gidiyorum, 10 dk sonra pesimden gelip yatakta film izliyor :KK53::KK53::KK53: uykumu da kaciriyor, cinlerimi de tepeme cikariyor, diyorum kulakligini tak, o zaman basim agriyo diyo, e git salonda izle diyorum, yatakta ayaklarimi uzatcam diyo, sanki salonda amuda kalkip izliyo :KK57::KK57::KK57::KK57: ay kedim valla biktim, keske evlenmeden birlikte yasama sansim olsaydi da tanisaydim sunu, vallahi evlenmezdim :KK14:

Haklısın yahu çok şey nedesem :KK19:

Boşver kanka zaten tvde izlicek birşey yok takma kafana sen :13::13:

Ama garipmiş yani çok garip.. kaç yıllık evliydinizz siz baen bizmde 5-6 ay gıcık gıcık aptalca davranışlarımız oluyor ya b birazda yıldızlarla aalaka dolunayla felan:KK55::13::KK19::KK19:

Haklısın yahu çok şey nedesem :KK19:

Boşver kanka zaten tvde izlicek birşey yok takma kafana sen :13::13:

Ama garipmiş yani çok garip.. kaç yıllık evliydinizz siz baen bizmde 5-6 ay gıcık gıcık aptalca davranışlarımız oluyor ya b birazda yıldızlarla aalaka dolunayla felan:KK55::13::KK19::KK19:

4 yil olmak üzere canim ama bes alti aylikken de gicikti bu.. hatta daha gicikti, diyorum ya keske daha iyi tanima sansim olsaydi :KK50: bence en iyisini sen yapiyorsun tanimakla...

canim türk kanalimiz yok zaten, alman kanallari izlyiorum iyi de oluyor dil ögrenme acisindan, gecen topikte de yazdim ya, tv de calismiyo yeni kablo lazim.. kalkti cok sükür arabasina gitti :KK47::KK47::KK47: kalkayim da bari yarim saat yürüyeyim yaa :KK50: sporu yarin yaparim artik...

4 yil olmak üzere canim ama bes alti aylikken de gicikti bu.. hatta daha gicikti, diyorum ya keske daha iyi tanima sansim olsaydi :KK50: bence en iyisini sen yapiyorsun tanimakla...

canim türk kanalimiz yok zaten, alman kanallari izlyiorum iyi de oluyor dil ögrenme acisindan, gecen topikte de yazdim ya, tv de calismiyo yeni kablo lazim.. kalkti cok sükür arabasina gitti :KK47::KK47::KK47: kalkayim da bari yarim saat yürüyeyim yaa :KK50: sporu yarin yaparim artik...

4sene annem ya:KK31::KK31:

:- 4senede yani az buz değil ... Evet almanyalıymışsın ilk defa profiline baktım:KK9: Almanya yazıyor ya ilişkiniz tuhaf bir yere gitmiş.
Bana birşey demek düşmez asla ama keşke biraz uzlaşsanız:KK6:Boşver annem sen ya gece gece tadın kaçmış zaten...

Örtmeenniiiimmm:KK6::KK6: Şimdi napıyorsunuz :KK31:

4sene annem ya:KK31::KK31:

:- 4senede yani az buz değil ... Evet almanyalıymışsın ilk defa profiline baktım:KK9: Almanya yazıyor ya ilişkiniz tuhaf bir yere gitmiş.
Bana birşey demek düşmez asla ama keşke biraz uzlaşsanız:KK6:Boşver annem sen ya gece gece tadın kaçmış zaten...

Örtmeenniiiimmm:KK6::KK6: Şimdi napıyorsunuz :KK31:

yarim saat yürüyüs yaptim cicim, geldim oturdum simdi :KK31:

uzlasma bu benimkiyle zor canim asiri inatci anlatamam yaa :KK50: hep dedigi olsun istiyor, ynai on sey hakkinda karar almamiz gerekyiorsa sekizi benim dedigim olsun istyior, diger ikisinde de sözü gecsin diyo :KK47: ay ben bunu anlat anlat bitiremem kii... yok keyfim kacmadi alistim artik canim, spor yapiyorum ya o da cok iyi geliyor bana iyi ki tanimisim seni yoksa spordan uzak olcaktim halen, stres atamayacaktim :KK16::KK16::KK16: tesekkürler ilgin icin :KK54:

yarim saat yürüyüs yaptim cicim, geldim oturdum simdi :KK31:

uzlasma bu benimkiyle zor canim asiri inatci anlatamam yaa :KK50: hep dedigi olsun istiyor, ynai on sey hakkinda karar almamiz gerekyiorsa sekizi benim dedigim olsun istyior, diger ikisinde de sözü gecsin diyo :KK47: ay ben bunu anlat anlat bitiremem kii... yok keyfim kacmadi alistim artik canim, spor yapiyorum ya o da cok iyi geliyor bana iyi ki tanimisim seni yoksa spordan uzak olcaktim halen, stres atamayacaktim :KK16::KK16::KK16: tesekkürler ilgin icin :KK54:

:- iyi olmuş yürüşüsün açılmışsınıdr:KK9::KK70: Garip huyları var ya şaşırdım. Neysse boşver takmamaya çalış ben bile evli değilken neler çekiyorum bundan :KK31:

Erkek işte tipik öküz:KK1: Fenerbahçe lazio maçı başlıyoooooorrrrr:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

:- iyi olmuş yürüşüsün açılmışsınıdr:KK9::KK70: Garip huyları var ya şaşırdım. Neysse boşver takmamaya çalış ben bile evli değilken neler çekiyorum bundan :KK31:

Erkek işte tipik öküz:KK1: Fenerbahçe lazio maçı başlıyoooooorrrrr:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

amaaannnn valla iyisi de var görüyoruz yani :KK51: ama bu diziler yok mu??? hep bizim erkeklerden olan beklentisimi yükseltiyo :KK9::KK9::KK9:

regencim üzüldüm ama ben :26::26:
inatçı ve şımarık büyümüş demek ki :KK19:
boşveeer senin yok mu böyle gezip tozacağın arkadaşların onlarla takıl.
o evde uyusun :KK53::KK53:

İiyiym muhabbete katılayım dedimm..Çok güzel biroratm geldi bana

Herkese selamlar iyi akşamlarr

selam :KK3:

İyiyim kuzum ya bildiğin gibi şükür yuvarlanıp gidiyoruz şu aralar biraz şıkıştık ama çıkıcaz inşallah içinden :nazar:

Sen napıın bügün ne var yok anne baba sevgilin ex :KK1:

merhaba hoşgeldiiinn:KK16:

Nasılllsııınn :KK3:

umarım çabuk geçer canım :KK34:
iyiler, sağlığına duacılar :KK1:
ben dersleri düşünüyorum ya öyle bir tembellik ki bendeki eşi benzeri yok hani :KK53:

umarım çabuk geçer canım :KK34:
iyiler, sağlığına duacılar :KK1:
ben dersleri düşünüyorum ya öyle bir tembellik ki bendeki eşi benzeri yok hani :KK53:
Amin bende onların:KK1::KK1:

:- Kız yıl sonu yaklaşıyor çakma sakın:KK20:

Ben okusaydım büyük adam mı olurdum malum ama çok pis patron olucam 1-2 seneye:KK9:

Ben de spora başlıyacam diyip başlayamayanlardanım göbet aldı başını gitti:)) spor topiğinin hangibölümündesiniz?Ben de çalışan 1 çocuu olan bi bayanım:)

Amin bende onların:KK1::KK1:

:- Kız yıl sonu yaklaşıyor çakma sakın:KK20:

Ben okusaydım büyük adam mı olurdum malum ama çok pis patron olucam 1-2 seneye:KK9:

hahahaha ay umarım çakmam ya :KK53::KK53:
sen çok feci patron olursun ha mum edersin herkesi :KK52:

Ben de spora başlıyacam diyip başlayamayanlardanım göbet aldı başını gitti:)) spor topiğinin hangibölümündesiniz?Ben de çalışan 1 çocuu olan bi bayanım:)
Canım profilime girip AÇTIĞIM KONULARA BAKARSAN POPOBACAK İÇİ ... DİYE BİR KONU AVR ONU TIKLA :KK16:
hahahaha ay umarım çakmam ya :KK53::KK53:
sen çok feci patron olursun ha mum edersin herkesi :KK52:
Çakarsan birtanedee ben çakarım sna :KK22:

:KK70:

X