'' MadaGaskar Makara topiği ''

ehehe bence normal olan biziz canım ya.. bahsettiğin gibi bölümle alakalı konferanslarda görevli olmadıkça giymem topuklu.
ne kadar desen de okul orası. :) bi de en paspal halimle geziyorum ki beğenen böyle beğensin :p

bu arada bir aksilik çıkmazsa yarın pro üyelik alacağım bir de kullanıcı adımı değiştirsem diyorum ama ne yapacağımı bilemedim. :) fikrin var mı?

hayırlı olsun canım şimdiden :13:
bilmem ki nasıl şeyler seviyorsun?

hayırlı olsun canım şimdiden :13:
bilmem ki nasıl şeyler seviyorsun?

vallahi hiçbir fikrim yok ya :) acele almıştım bu kullanıcı adını, şimdi sık sık kullanıyorum forumu. rahatsız ediyor beni. çok gözüme battı. :))

vallahi hiçbir fikrim yok ya :) acele almıştım bu kullanıcı adını, şimdi sık sık kullanıyorum forumu. rahatsız ediyor beni. çok gözüme battı. :))

bence tatlı ya :KK9::KK9:
isminle ilgili birşey istemezsin sanırım.
senin için önemli olan birşey filan yapabilirsin.

Son düzenleme:
bence tatlı ya :KK9::KK9:
isminle ilgili birşey istemezsin sanırım.

Üyeliği aldığım zaman Türk Malı dizisi vardı. Orda kadın sürekli "benim minnak odunum" diyordu.

Bu kullanıcı adını da internette görmüştüm. Komik bir çevirisi olmuş yani, o yüzden yapmıştım ama şimdi çok saçma geliyor. :))

Yok buraya herşeyimi yazıyorum ya isimle ilgili bir şey olmaz. :KK9:

olabilir aslında, bu gece bi rüyaya yatayım :KK70:

Son düzenleme:
Üyeliği aldığım zaman Türk Malı dizisi vardı. Orda kadın sürekli "benim minnak odunum" diyordu.

Bu kullanıcı adını da internette görmüştüm. Komik bir çevirisi olmuş yani, o yüzden yapmıştım ama şimdi çok saçma geliyor. :))

Yok buraya herşeyimi yazıyorum ya isimle ilgili bir şey olmaz. :KK9:

olabilir aslında, bu gece bi rüyaya yatayım :KK70:

hahaha bence güzel bu :KK9::KK9:
yat bakalım ne görünecek :KK53:

bu arada bir aksilik çıkmazsa yarın pro üyelik alacağım bir de kullanıcı adımı değiştirsem diyorum ama ne yapacağımı bilemedim. :) fikrin var mı?
Pro üyeliğin hayırlı olsun kuzum ben parayı yatırdıktan sonra 4 gün sonra pro oldu 1hafta sonra akrtım geldi ama isim değiştirmek zor ya 300bin kadın var sen 3 tane gönder inşallah gönlündeki olur :KK16::KK16:

Pro üyeliğin hayırlı olsun kuzum ben parayı yatırdıktan sonra 4 gün sonra pro oldu 1hafta sonra akrtım geldi ama isim değiştirmek zor ya 300bin kadın var sen 3 tane gönder inşallah gönlündeki olur :KK16::KK16:

sağol kuzum :) gönderdim bakalım hangisi olursa. :)

ben de geldiiim :KK3:
kedi regen geçende de şikayet ettiydi kocasından bir derdi var sanki demi?

geeldiiimmmmmm :KK48::KK48::KK48::KK48:

spor yapamyiorum bari parmaklarimi calistirayim klavye basinda :KK50: ay sinir etti beni kalkip suratina yastik basasim var :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Hooşşgellldiiinn :KK1:

ay ne oldu bazen bizimkide kısa kollu spor yapıyorum diye sayıp sayıştırıyor sonra morelimi bozuyor, geç içeri diyip duruyor.

Ne oldu da bağırdı bağırdı sinir etti seni :KK57::26:

Hooşşgellldiiinn :KK1:

ay ne oldu bazen bizimkide kısa kollu spor yapıyorum diye sayıp sayıştırıyor sonra morelimi bozuyor, geç içeri diyip duruyor.

Ne oldu da bağırdı bağırdı sinir etti seni :KK57::26:

bunun gicikligi sürekli yaa :KK50: halbuki kendisi spor salonuna yazlirken konustuk, dedim ki madem beni göndermiyosun, o zaman ben isten geldigimde, evde olursan lütfen git yatak odasinda yat, kiiiiii ben de pcde sporumu yapayim.. tamam dedi, bi ay gecmeden geldi yine kanepede yatiyo.. ya anlamiyorum ne var orda, git yataga yat... hayir sanki cok spor yapiyomus gibi gitti bir de üye oldu, yarim saat gidiyo geri geliyo salak... bolca arkadasini tasiyo arabayla, arkadasi isterse gidiyo, arkadasi spor yaparken bilmem neresini agritti diye bu da sporu erken kesiyo, arkadasina tlfn geldi diye bu da cikiyo :KK53::KK53::KK53: tam mal :KK47::KK47::KK47:

bir de klavye ses yapiyo diye kiziyo bi huzur vermeidn diye, yaa napim ben peki??? salonda yatiosun pc elleme tv acma ki kabloda sorun var zaten, spor yapma :KK53: ya gel de kendini yemege verme :95::95::95::95::95:

seninki kisa kollu seylere mi kiziyo anlamadim :44:

bunun gicikligi sürekli yaa :KK50: halbuki kendisi spor salonuna yazlirken konustuk, dedim ki madem beni göndermiyosun, o zaman ben isten geldigimde, evde olursan lütfen git yatak odasinda yat, kiiiiii ben de pcde sporumu yapayim.. tamam dedi, bi ay gecmeden geldi yine kanepede yatiyo.. ya anlamiyorum ne var orda, git yataga yat... hayir sanki cok spor yapiyomus gibi gitti bir de üye oldu, yarim saat gidiyo geri geliyo salak... bolca arkadasini tasiyo arabayla, arkadasi isterse gidiyo, arkadasi spor yaparken bilmem neresini agritti diye bu da sporu erken kesiyo, arkadasina tlfn geldi diye bu da cikiyo :KK53::KK53::KK53: tam mal :KK47::KK47::KK47:

bir de klavye ses yapiyo diye kiziyo bi huzur vermeidn diye, yaa napim ben peki??? salonda yatiosun pc elleme tv acma ki kabloda sorun var zaten, spor yapma :KK53: ya gel de kendini yemege verme :95::95::95::95::95:

anlattim canim ucundan, yukarda var..sen söyle noldu?? saka mi yaptin az önce yoksa ciddi miydin???:26:

canım belki beraber vakit geçirmek istiyordur? onunla ilgilen diye kapris yapıyor olamaz mı hani :26:
yok canım biz ayrılmıştık bir buçuk hafta önce, şimdi tekrar bi görüşüp konuşacağız işte. :KK31:
barışırız gibi duruyo ama belli de olmaz tabi.

Ee sen git dicem yatak odasına kablolu mu internet?

Salonda yatıp uzanıyormu yoksa uzanıp tvmi izliyor nasıl ya tv açma aaaaa :KK57:

Bizimki ya bazen mallağı üstünde kısa kollu ben spor yapıyorum yatak odasında hasta olcan kızım ne bu hal diyor bağırıyor çağırıyor,Mecburen giyinip içeri gidiyorum:KK22:

:- Biz neyle uğraşıyoruz sen neyle oğraşıyorsun vs vs:KK47::KK47:

Mal herif işte:KK4:

belkide kapris yaıyor kuzum bebanın dediği gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ee sen git dicem yatak odasına kablolu mu internet?

Salonda yatıp uzanıyormu yoksa uzanıp tvmi izliyor nasıl ya tv açma aaaaa :KK57:

Bizimki ya bazen mallağı üstünde kısa kollu ben spor yapıyorum yatak odasında hasta olcan kızım ne bu hal diyor bağırıyor çağırıyor,Mecburen giyinip içeri gidiyorum:KK22:

:- Biz neyle uğraşıyoruz sen neyle oğraşıyorsun vs vs:KK47::KK47:

Mal herif işte:KK4:

belkide kapris yaıyor kuzum bebanın dediği gibi

canim seninki seni düsündügünden diyor, simdi ona anlam veririm de benimkini cözemedimki bi türlü :44: adam gibi anlastik da.. tv izlemiyor, hani uzanip tv baksa amenna.. yatip uyuyor, sonra kalkiyor yemek yiyor, dizi vs izliyor hangisini cani isterse (ortak secim hayatta yok, ya onun dedigi ya hic) dizi de cep tlfndan izliyor bana da ne tv actiriyor ne de pcde film.. ben de nette vakit geciriyorum ya da mutvaga gidip tikiniyorum.. laptop var ama ekrani kirik, masa üstü de kablolu bi yere götüremiyorum.. cok cözüm aradim ama yok olmuyor, artik aksam sIkIliyorum yataga gidiyorum, 10 dk sonra pesimden gelip yatakta film izliyor :KK53::KK53::KK53: uykumu da kaciriyor, cinlerimi de tepeme cikariyor, diyorum kulakligini tak, o zaman basim agriyo diyo, e git salonda izle diyorum, yatakta ayaklarimi uzatcam diyo, sanki salonda amuda kalkip izliyo :KK57::KK57::KK57::KK57: ay kedim valla biktim, keske evlenmeden birlikte yasama sansim olsaydi da tanisaydim sunu, vallahi evlenmezdim :KK14:

canım belki beraber vakit geçirmek istiyordur? onunla ilgilen diye kapris yapıyor olamaz mı hani :26:
yok canım biz ayrılmıştık bir buçuk hafta önce, şimdi tekrar bi görüşüp konuşacağız işte. :KK31:
barışırız gibi duruyo ama belli de olmaz tabi.

canim kapris degildir yaa, cünkü yatip uyuyor, yani tv felan izlese netle ugrassa huysuz davransa tamam.. bununkisi keyfi, ben ne dersem o olsun diyenlerden bu öyle alismis :KK50:

o zaman hayirlisi olsun kuzum, varya su gidip de geri gelen erkekler yok mu, iste onlar tam odunluk :KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
X