Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilimde tuy bitti soylemekten.hametan pisik kremi degil.pisik icin verilebilir cunku pisikte bir cilt tahrisi ve cildin yatismasi yenilenmesi gerekiyor bu yuzden verilmis olabilir ama bu krem cilt yenileyici krem tipki bepanthene ve madecassol gibi arkadaslar..uzerinde epitelizan sikatrizan yaziyor....bepanthene nin uzerinde de epitalizan skatrizan yaziyor..
contractubex i ne şekilde kullanıyordun,ne kadar sürdü mesela?kesinlikle contractubex benim cukurluk seklindeki izlerim bile ciddi anlamda düzeldi birde kırmızı sivilce izleriniz varsa elma sirkesi cookk işe yarıyo benden söylemesi:dance::dance:
sana contractubex kremi doktor mu verdi sivilce izlerin için?ayrıca kırmızılıklara faydası var mıdır....1 yıla yakın oldu kullanmaya baslayalı tabi yazın hiç kullanmadım geceleri yüzünü yıkadıktan sonra sürüyosun bu kadar
canım çukurcuklarınada iyi geldi mi.bu kremi lekeler için deyilde izlerim için almayı düşünüyorum?biraz pahalıdafisfisfisyaklaşık bir aydır contractubex kremi kullanıyorum gözle görülür bir fark var. gerçekten çok iyi geliyor. daha önce roacuntan kullandım sivilcelerim geçti. ama cildimde lekeler ve çukurluklar vardı. lekeler baya baya gitti. önce gül suyuyla cildimi silip sonra da contractubex i sürüyorum. arada bir nemlendirici sürüyorum. tavsiye ederim.
yaklaşık bir aydır contractubex kremi kullanıyorum gözle görülür bir fark var. gerçekten çok iyi geliyor. daha önce roacuntan kullandım sivilcelerim geçti. ama cildimde lekeler ve çukurluklar vardı. lekeler baya baya gitti. önce gül suyuyla cildimi silip sonra da contractubex i sürüyorum. arada bir nemlendirici sürüyorum. tavsiye ederim.
canım çukurcuklarınada iyi geldi mi.bu kremi lekeler için deyilde izlerim için almayı düşünüyorum?biraz pahalıdafisfisfis
doktor yazıyor benim bildiğim kadarıyla 60 ytl ama sağlık karneniz varsa yazar doktor
fakat pratisyen yada sağlık ocağı hekimi yazabilir mi yoksa illa dermatolog mu olması lazım bilmiyorum,bence para verip almayın dr a yazdırın:1closedeyes:yerimseniben[/QUOT
doğru sölüyosun canım...:))a.s.