• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Macro Denemelerim ....

vızzzzzzzzzzzz resimler süperr yaa ;)
bende bu makinalardan almak istiyorum ama 500ytl civarı bakıyorum,bana ne önerirsiniz:utangac:

vızzzzzzzzzzzz resimler süperr yaa ;)
bende bu makinalardan almak istiyorum ama 500ytl civarı bakıyorum,bana ne önerirsiniz:utangac:

2. el Sony öneririm, alfa serisinden olabilir.

sivri sineğide kaşlı alsaydınız daha hoş olurdu estetik olarak.ufak çekim hatlarınız gözümden kaçmadı:D

Aslında bu Fotograf bölümünü canlandırmayı çok istiyorum. Kısa kısa fotograf hakkında bilgiler biraz photoshop eğitimleri gibi bir seri buraya yazabilirim.

Geçen ay ilk karma sergiye katıldım ayrıca belirteyim

ben her türlü yardımıcı olurum bu topiği kaıçrdığıma çok üzgünüm iyiki uyarmışsınz beni

480facce2202ca4d6518d982fc4e98c3.jpg

Sivrisineği hiç bu kadar yakından görme şansınız olmuş muydu ?

Canon EOS 50D / Canon 100mm f/2.8 USM Macro

ASA : 100, Diyafram : 4, Perde Hızı : 1/60

bu sivrisinekmi şimdi .....inanılmaz......

480facce2202ca4d6518d982fc4e98c3.jpg

Sivrisineği hiç bu kadar yakından görme şansınız olmuş muydu ?

Canon EOS 50D / Canon 100mm f/2.8 USM Macro

ASA : 100, Diyafram : 4, Perde Hızı : 1/60

bu fotoda acılmıyor yaaaa :umursamaz: bı dıger topık de markasını sormustum ama bu topıkde soylemssın zaten makinanın markasını yerimseniben yıne de bu fotoları gormek ıstıyorum yaa :1ninca: makro cekımler supper oluyor ve oldukca meraklıyım ama fotoları gormedım ya:dilcikar:

yaa benım de aslında yardıma ıhtıyacım var CADIARZU cekımlerle ılgılı fotografık terımlerle ılgılı ozellıkle :uhm: cok fazla arastırmam oldu ama hala eksıklerım var :sm_confused:

kazen bey sizi burda görebilmek cok güzel :1closedeyes:
dogrusu bu kdr yakından görmemiştim kanatlarındaki çizgiler bile ortada
süprizzzzz

uuuuyhf çok fena:/
yaa bşi sorcam ama kızma kazen.sana kazen abi diolar erkek misin ama nasıl oluo kk da erkek:/

Gerçekten çok güzel. E makinenin iyi olması ve fotoğraf bilgisiyle alakalı bu işler:D Her eline makine alan bunları çekemezki...

malesef sivrisinek fotoğrafı açılmıyor:59:

ama ben çoook merak ettim bana neeee:95:

bu arada Kazen bey canlandırsanız şu fotoğraf topiclerini de

benim gibi acemiler de faydalansa
:40:

Bir Zaten Bu Hayvan Kalmıştı Korkmadığım..:27:
Yakından Gördüm ya..:59:
Bitti..:59:

Başarılı :46:

Back
X