Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları maclaren ve cybex bebek arabası

Miranda_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
466
22
318
İstanbul
arkadaşlar maclaren techno xt ve cybex callisto bebek arabalarından birini kullanıp tavsiye edebilecek var mı. uzun zamandır araştırıyorum, içime sinen bu 2 si oldu, aklımda maclaren vardı cybexi de yeni gördüm. yardımcı olabilecek varsa sevinirim

resim eklemeye çalıştım ama beceremedim ne yazık ki

ben maclaren guest kullanıyorum ve çok memnunum. sürüşü çok rahat, kullanışlı. tavsiye ederim.

dediğin modeli satıcı bayan önermişti, aslında o vardı aklımda ama xt nin kırmızı rengine bayıldım resmen o yüzden quest yerine xt i seçenekler arasına aldım doğrusu :). aslında sürüşü falan aynıdır diye düşündüm. sağol canım yardımcı olduğun için

1 hafta once dogum yaptim. Maclaren techni xt aldim ben dehenuz kullanmadim ama cok kullanisli gorunuyor..

sağol canım yardımcı olduğun için. peki maclarenlere anakucağı monte edilmiyor değil mi, ön barını ayrı satın almak mı gerekiyo onun için, onu alınca monte edilebiliyo mu acaba, bu konuda bilgin var mı

Canim maalesef monte edilmiyor. Ben o kadar dusundum ki travel sistem mi alayim yoksa maclaren mi diye.sonra maclaren ve ana kucagini ayri almaya karar verdim.travel sistemler cok kaba geldibana.maclaren de tam yatiyor sonucta ve cok rahat. Simdianakucagini arabada kullaniyoruz.on bar hakkinda bir bilgim yok maalesef. bu arada ben de kirmizisini aldim:)

sağol canım galiba tercihim maclaren ve kırmızısından yana olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…