• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mace'den Tasarımlar :)

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar Merhaba. Kendi nikah şekerini kendisi yapmak isteyenlere yardımcı oluyorum.
Kavanoz nikah şekeri için tasarım yaptırmak isteyenlere veya davetiye tasarımı isteyenlere bu işe yeni başladığımdan (siftah olayı yani :) ) 5 ila 10 TL arasında kişiye özel tasarımlar yapıyorum. Detaylı bilgileri blogumdan da bulabilirsiniz.

http://macedesign.blogspot.com/

Son düzenleme:
canım çok şık bu kavanozlar ya birgün söz yada nişanım olursa düşünebiliirimm paylaşıımın için sağol:14:

canım çok şık bu kavanozlar ya birgün söz yada nişanım olursa düşünebiliirimm paylaşıımın için sağol:14:

Doğum günün için de olabilir,düşünürsen :) :)

Ben sadece kavanozların üzerine yapıştırılacak yazıların tasarımını yapıyorum. Bastırmak,kavanozlar size kalmış. Başka tasarımlarda yapıyorum. Afiş,davetiye,magnet... Aklınıza ne gelirse. Çevrende olursa haber ver canım. Çünkü çok uyguna yapıyorum öğrenciyim. 5,10 TL ne ki. Eminim çok çok daha uyguna gelir böylelikle...

Doğum günün için de olabilir,düşünürsen :) :)

Ben sadece kavanozların üzerine yapıştırılacak yazıların tasarımını yapıyorum. Bastırmak,kavanozlar size kalmış. Başka tasarımlarda yapıyorum. Afiş,davetiye,magnet... Aklınıza ne gelirse. Çevrende olursa haber ver canım. Çünkü çok uyguna yapıyorum öğrenciyim. 5,10 TL ne ki. Eminim çok çok daha uyguna gelir böylelikle...

tamam canım tşk.ederim nerede ikamet ediyorsun?
özelden msj atmıştım cevaplarsan ordan sevinirim.:50:

tamam canım tşk.ederim nerede ikamet ediyorsun?
özelden msj atmıştım cevaplarsan ordan sevinirim.:50:

İstanbul canım ama bu problem değil çünkü, tasarımı maille gönderiyorum. Bastırmak falan sizden olduğu için sorun değil ikamet ettiğim yer :) Ödemeyi de banka hesabına yatırabilirsiniz :) Canım şu an biraz işim var ilgilenicem :)

İstanbul canım ama bu problem değil çünkü, tasarımı maille gönderiyorum. Bastırmak falan sizden olduğu için sorun değil ikamet ettiğim yer :) Ödemeyi de banka hesabına yatırabilirsiniz :) Canım şu an biraz işim var ilgilenicem :)

dediğim gibi bu aralar iyi değilim pek düzelirsem inş.tüm ark.sölicem öğrenci kardeşimize katkımız bulunsun tabi zaten bende istnbuldayım..
tamam mailini bekliyorum:50:

dediğim gibi bu aralar iyi değilim pek düzelirsem inş.tüm ark.sölicem öğrenci kardeşimize katkımız bulunsun tabi zaten bende istnbuldayım..
tamam mailini bekliyorum:50:

Baktım sana canım dileğin olacak :) :)

Söylersen çok mutlu olurum gerçekten... Arkadaşlarına, kına gecesi olur,doğum günü olur. Afiş olur. Böyle şeyler sürekli her yerde kullanılabilir. Sünnet olur :34: Magnet tasarımı yaparım :)

Baktım sana canım dileğin olacak :) :)

Söylersen çok mutlu olurum gerçekten... Arkadaşlarına, kına gecesi olur,doğum günü olur. Afiş olur. Böyle şeyler sürekli her yerde kullanılabilir. Sünnet olur :34: Magnet tasarımı yaparım :)

canım mesaj kutun dolu . mesaj atamıyorum. kartlara sormak istediğin bir soru var mı ? nasıl olacak , neler olacak gibi.

canım mesaj kutun dolu . mesaj atamıyorum. kartlara sormak istediğin bir soru var mı ? nasıl olacak , neler olacak gibi.

Sevgilimle geleceğimiz ne olacak. Beni seviyor mu. 1 Yıl sonra okul yüzünden ayrılma gibi bir durum söz konusu. Ayrılık mı var evlilik mi ama lütfen ne çıkıyorsa yaz :) :) Sorularım bunlar :)

Bu arada senin de mesaj kutun dolu :) ben mesajları sildim kusura bakma geç gördüm biraz burayı ama :) Mesaj atabilirsin bana sonucu özelden. ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK teşekkürler gerçekten :)

Bu arada senin de mesaj kutun dolu :) ben mesajları sildim kusura bakma geç gördüm biraz burayı ama :) Mesaj atabilirsin bana sonucu özelden. ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK teşekkürler gerçekten :)

Evet benimkide dolmuş canım. :34: gönderdim mesajını. :52:

Mace kusura bakmayın ama kendi tasarımım dediğiniz şeyler hazır vektör dosyaları değil mi?

Back