- 27 Temmuz 2012
- 974
- 4
Merhaba Kızlar :)
Mace sizi baştan yaratıyor :) Evet yalnış duymadınız Mace sizi baştan yaratacak :)
Bilenleriniz var mıdır bilmiyorum ama tasarımcıyım. Ve bugün fotoğraflar üzerinde değişiklikler yapmaya karar verdim. Sosyal ortamda o kadar kötü Photoshop örnekleri var ki,dayanamadım yardımcı olmak istedim.
Öncelikle yaptığım örneği göstereyim;
Umarım beğenirsiniz
Hemen belirtmek istiyorum ki bunu yapmam biraz vakit alıyor. Ve bu resimler üzerinde değişik değişik efektler uygulamaya çalıştım.
Buraya resmini koyanlara yardımcı olurum :)
Onun dışında, topiğimde falıma bakarsanız seve seve yaparım :)
Tek yapmanız gereken saçlarınız arkadan toplanmış düz bir resminizi çekip yollamak.
Ben siyah beyaz istiyorum derseniz yaparım.
Mace benim göz rengimi değiştir dersiniz hay hay :)
Saçlarımdan memnunum bana bi makyaj yapıver derseniz seve seve :)
Kendimi sana bırakıyorum derseniz işte o zaman çok mutlu olurum :)
Umarım beğenirsiniz kızlar :18:
Mace sizi baştan yaratıyor :) Evet yalnış duymadınız Mace sizi baştan yaratacak :)
Bilenleriniz var mıdır bilmiyorum ama tasarımcıyım. Ve bugün fotoğraflar üzerinde değişiklikler yapmaya karar verdim. Sosyal ortamda o kadar kötü Photoshop örnekleri var ki,dayanamadım yardımcı olmak istedim.
Öncelikle yaptığım örneği göstereyim;
Umarım beğenirsiniz
Hemen belirtmek istiyorum ki bunu yapmam biraz vakit alıyor. Ve bu resimler üzerinde değişik değişik efektler uygulamaya çalıştım.
Buraya resmini koyanlara yardımcı olurum :)
Onun dışında, topiğimde falıma bakarsanız seve seve yaparım :)
Tek yapmanız gereken saçlarınız arkadan toplanmış düz bir resminizi çekip yollamak.
Ben siyah beyaz istiyorum derseniz yaparım.
Mace benim göz rengimi değiştir dersiniz hay hay :)
Saçlarımdan memnunum bana bi makyaj yapıver derseniz seve seve :)
Kendimi sana bırakıyorum derseniz işte o zaman çok mutlu olurum :)
Umarım beğenirsiniz kızlar :18:
Son düzenleme: