Pazarlar sahte MAC, Chanel vb. high end marka ürünlerle kaynıyor ve işin acı tarafı kadınların çoğu da bunun gerçek olduğuna inanıp veya sadece marka bir malzemem olsun ama nasıl olursa deyip alıyor.
MAC sadece ABD'de Türkiye'ye göre daha uygun bir markadır dutty free'de bile Türkiye ile fiyat sadece 6-7 lira oynar o kadar daha fazla değildir.
MAC'in tüm ürünleri hem Türkiye sitesinden maccosmetics.com.tr hemde abd sitesinden bakabilirsiniz böyle sahte ürünler alıp sağlığınızdan olmayın.
Rujların içinde ne var bilmiyorsunuz bir de yutulan birşey aynı şekilde fondötenler cildinizi mahvedebilirim göz kalemi ve rimeller gözünüzü kör etmeye kadar götürebilir.
İlla kaliteli ürün sahibi olmak istiyorsanız 10 tane ürün alacağınıza 2 tane alın doğru düzgün alın, para biriktirip alın zaten Bahçeşehir pazarında bir satıcıyla kavga ettim adam inatla bunlar yurtdışından geldi ama Türkiye'de yok diyor bende almak isteyenlere almayın gidin sitesine bakın yok böyle birşey dedim adam beni vuracaktı.
Gelelim kullandığım ve memnun kaldığım MAC ürünlerine MSF Natural pudrasını, allıklarını, rujlarını, göz kalemlerini, paint potlarını, makyaj fırçalarını çok severek kullanıyorum ve aklımda almak istediğim birkaç ürünü daha var.
Fiyatları Chanel, Dior, Lancome gibi markalara göre biraz daha makul ama Max Factor, L'oreal, The Balm, Maybelline vb. markalara göre yüksek kısaca kaliteli ve sevdiğim bir marka MAC