• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mac marka makyaj ürünleri hakkında

:16::16: $MAC1.jpg :16::16:

rujlarının kalıcılıgı nasılacaba? hemen gidenn toplanan rujlardannn gına geldı artık

Rujunuzu sürmeden dudaklarinizi herhangi bir Pudrayla pudralayin hafif,sonra ruju sürün daha kalici oluyor:40: ve rengi daha güzel cikiyor :16: Bunlarin kalitesi cok iyi,mutlaka denemelisiniz farki görceksiniz :)) :16:

Rujunuzu sürmeden dudaklarinizi herhangi bir Pudrayla pudralayin hafif,sonra ruju sürün daha kalici oluyor:40: ve rengi daha güzel cikiyor :16: Bunlarin kalitesi cok iyi,mutlaka denemelisiniz farki görceksiniz :)) :16:

pudrayı duymamıstım vala ...haydı bıde bunu deneyelım ozaman :16:

Buda iyi kullandim 1 kere Eki Görüntüle 722428 :40::16:

ama bulabiliseniz bide essence eyeliner liquid cok iyi :40:

Siyah kalem fazla kullanmiyorum ama niveaninkisi fena degildi birkere almistim:46: :42:

tatlım essencekullanaları bılıorumm oyuzden ondanuzak duruyorumm...ama macı deneyebılırımmm..siyah göz kalemını bı türlü tuturamadım yaa hepsiii kötüydü loreal max factor falan aldım yok yok yanı hepsi inio akıo hemen :( tesekkurler önerılerın ıcın bu arada :)

tatlım essencekullanaları bılıorumm oyuzden ondanuzak duruyorumm...ama macı deneyebılırımmm..siyah göz kalemını bı türlü tuturamadım yaa hepsiii kötüydü loreal max factor falan aldım yok yok yanı hepsi inio akıo hemen :( tesekkurler önerılerın ıcın bu arada :)

Hadi ya ben memnunum essence eyelinerdan kullaniyorum yani. Rica ederim:16: evet ama bence siyah kalemde nekadar iyisini alirsan al hepsi akiyor ondan biraktim bende cok rahatsiz oluyordum.Gecen bi dergide okudum buz dolabina koyun diyorlardi ama nekadar faydali bilmiyorum.Eger siyah kalemi yok seviyorsaniz bence böyle sürün ben böyle kullaniyorum : $263231_656493361034871_1551585287_n.jpg Resimde mavi ama siyah göz fari alip böyle sürsenizde cok hos gözüküyor,tabi göz fari iyise mesela 88 Lidschatten Palette cok iyi

mac hiç denemedim şu ana kadar.
fondotende ve pudrada renkleri kestiremiyorum

lancome&clarins&Kaneboda 'amber' rengini kullanıyorum
bu renk macde hangi renk tonuna denk gelir acaba bi fikri olan var mı?
sarı/altın alt tonu var.
pembemsi ve kahverengi olmamalı

Hadi ya ben memnunum essence eyelinerdan kullaniyorum yani. Rica ederim:16: evet ama bence siyah kalemde nekadar iyisini alirsan al hepsi akiyor ondan biraktim bende cok rahatsiz oluyordum.Gecen bi dergide okudum buz dolabina koyun diyorlardi ama nekadar faydali bilmiyorum.Eger siyah kalemi yok seviyorsaniz bence böyle sürün ben böyle kullaniyorum : Eki Görüntüle 722504 Resimde mavi ama siyah göz fari alip böyle sürsenizde cok hos gözüküyor,tabi göz fari iyise mesela 88 Lidschatten Palette cok iyi

bu bayanı bende takip ediyorum :16:

Bu konulara duyarlı mısınız bilmiyorum ama, MAC son birkaç senedir Çin pazarına girebilmek için ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeye başladı. Çünkü Çin'de bir kozmetik ürününün satılabilmesi için hayvanlar üzerinde deney yapılmış olması gerekiyor.

MAC kullanacağım diye değer mi? Alternatif deney yöntemlerini uygulayan bir sürü iyi marka var. Kısa bir internet araştırmasıyla bulabilirsiniz. Önceden en yakın INGLOT vardı ama malesef o da Türkiye'de yok artık.

Ben MAC kullanmayı bıraktım, için rahat.

Mac i önce kuaförde makyaj yaptırdığımda bayan uyguladı yüzüme fondoten ve ruju çok beğendim inanılmaz kalıcı hemen birer tane de kendime edindim çok memnunum çok fazla kullanmıyorum ama en iyilerden diyebilirim gönül rahatlığıyla kullanılır:):)

studio fix pudra gerçekten bir harika bütün gün pürüzsüz ve doğal bir görünüm sağlıyor aradığım buymuş bence tek pudra yeterli, yağlı ciltler için bioderma nın sebium mat kremi ile tavsiye ederim

mac'se en iyisidir diye bir kaide yok. sürer sürmez bulaşan mac göz kalemim de var, hiç renk vermeyen allığım da... ama kefil olduğum ürünlerini de söylemek isterim, sezar'ın hakkı sezar'a:

fluidline jel eyelinerları: siyah ve kahverengi var elimde. ikisi de çok uzun zamandır bende olmalarına rağmen yapıları ilk günkü gibi. daha pahalı ve iyi bir marka olarak bilinen bobbi brown jel eyelinerlarım mahvoldu, bunlar sapasağlam. kalıcılar, iyi renk veriyorlar, akmıyorlar, uzun süre gidiyorlar vs.

su bazlı mixing medium: bu da kurtarıcı ürün. sadece bir damlasıyla fırçanızı ıslatın, toz toz ve az renk veren farlarınızın rengini öyle güzel ortaya çıkarıyor ki. kuruyan krem ürünlerinizi de hayata döndürebiliyorsunuz bununla. ama farları taşlaştırmak gibi kötü bir özelliği var.

mat seri rujları: kokusu, yapısı, rengini verişi harikadır çoğunun.

Back