- Konu Sahibi greengreen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka deneyin Eki Görüntüle 722386 Eki Görüntüle 722387
rujlarının kalıcılıgı nasılacaba? hemen gidenn toplanan rujlardannn gına geldı artık
Rujunuzu sürmeden dudaklarinizi herhangi bir Pudrayla pudralayin hafif,sonra ruju sürün daha kalici oluyor ve rengi daha güzel cikiyor Bunlarin kalitesi cok iyi,mutlaka denemelisiniz farki görceksiniz :))
Bütün make up artistler öyle yapiyor,mutlaka deneyin
Buda iyi kullandim 1 kere Eki Görüntüle 722428
ama bulabiliseniz bide essence eyeliner liquid cok iyi
Siyah kalem fazla kullanmiyorum ama niveaninkisi fena degildi birkere almistim
tatlım essencekullanaları bılıorumm oyuzden ondanuzak duruyorumm...ama macı deneyebılırımmm..siyah göz kalemını bı türlü tuturamadım yaa hepsiii kötüydü loreal max factor falan aldım yok yok yanı hepsi inio akıo hemen tesekkurler önerılerın ıcın bu arada :)
Hadi ya ben memnunum essence eyelinerdan kullaniyorum yani. Rica ederim evet ama bence siyah kalemde nekadar iyisini alirsan al hepsi akiyor ondan biraktim bende cok rahatsiz oluyordum.Gecen bi dergide okudum buz dolabina koyun diyorlardi ama nekadar faydali bilmiyorum.Eger siyah kalemi yok seviyorsaniz bence böyle sürün ben böyle kullaniyorum : Eki Görüntüle 722504 Resimde mavi ama siyah göz fari alip böyle sürsenizde cok hos gözüküyor,tabi göz fari iyise mesela 88 Lidschatten Palette cok iyi