• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mac marka makyaj ürünleri hakkında

fondötenini kullanmıyorum ama onun da çook başarılı olduğunu duydum,onun dışında allıklar,pudralar farlar ve özellikle fırçalar çok iyi,max factore o kadar para vereceğinize kesinlikle macalın bence, nars da iyi,benefit olabilir..
xxxx
burda bir kaç yorum var ama belki işine yarar

Son düzenleyen: Moderatör:
fondötenlerinin iyi olduğunu duymuştum.ben allığını kullandım, çok memnun kalmıştım ama o rengi o seriyi bir daha üretmediler. bileydim stoklardım :)

Son düzenleme:
ben mac in fondotenini geçen sene yurt dışından alıp kullanmıştım harika. benim yüzümde ince sarı tüyler vardır ve fondoten ne kadar iyi olsa da emmez maske gibi durur yani maxfaktör, loreal hep öyle oluyodu ama mac 2 damla sürerdim bütün yüzüm porselen gibi dururdu. kesinlikle tavsiye ediyorum şu ara makyaja ara verdim cildimi yenilemek için ama kesinlikle fondotense mac alın derim

studio fix pudra bitişli kapatıcılığı yüksek ve çok başarılı bir fondoten

Mac fix plus super bir urun denemenizi siddetle tavsiye ederim gunluk makyaji bile porselen gorunumu veriyor ben cok memnunum

MAC Studio fix fluid ve MAC stuiod fix plus powder bu iki ürün harikalar yaratıyor özellikle kapatıcılık konusunda.uygun bi fırçasını da almalısın:)

sanırım tek memnun olmayan benim :( benim yüzüm pırıl pırıl parladı bana fazla yağlı geldi
spf 15 yani güneş koruyucu özellikli olan ürünler yağlı ciltlerde parlama yapar bilgin olsun.Mac mağazasından alışveriş yaparken belirtirsin bu durumu ayrıca güneş koruyuculu alsan dahi ayrıca pudra al ki parlamayı önlesin

MAC ürün deneylerini hayvanlar üzerinde gerçeşleştiriyor ve ne yazık ki bizlerin güzelleşme çabaları uğruna milyonlarca hayvan eziyet çekerek ölüyor. Bu nedenle artık kullanmayacağım.

:16:Mutlaka deneyin :40: $mac1.jpg $mac2.jpg

Back