Mabel-La'nın Şirin Dünyası

mutfağınız çok güzelmiş mutlulukla oturun

şok şık,özellikle mutfağın country tarzı gibi olmuş orayı çok beğendim güle güle aşkla oturun İNŞALLAH Amin

mutfak hastası olarak mutfağınızı çok sevdim perdeleriniz ve keçeli süsünüz çok cici iyi günlerde oturun

Cok begendim güle güle hayirlisiyla oturun insaAllah

mutfağınız çok güzelmiş mutlulukla oturun

şok şık,özellikle mutfağın country tarzı gibi olmuş orayı çok beğendim güle güle aşkla oturun İNŞALLAH Amin

Allah agzınızın tadını hıc bozmasın inşallah

maşallak çok güzel

güle güle oturun...

mutfak hastası olarak mutfağınızı çok sevdim perdeleriniz ve keçeli süsünüz çok cici iyi günlerde oturun

çoooook teşekkür ediyorum kızlar,herkes mutfağa yüklenmiş diğer odalarım resmen bana küstü:) ama bende süs püss konusunda mutfağa çok yüklenmişim:)kkdan aldığım fikirler mutfakta toplanmış gibi:)

mutfağın değişik olmuş canım o yüzden ilgimizi o daha çok çekti diğer odaların küsmesin
country tarzını anımsattı bana mutfağın hoş akesuarlarında öyle
güle güle kullan canım
bende paylaşıcam evimizi ama eşim pek istemiyor

benim eşim bilmiyor paylaştığımı belki bilse o da istemezdi nazar değer diyo böyle şeylerde ki haklıda:) kız milleti işte duramıyo illa göstercek merak ettim şimdi bak senin evini de ikna et eşini paylaş bari..

zevkle döşenmiş güle güle oturun çok begendım.

teşekkür ederim tatlım daha güzellleri senin olsun inşallah..

gerçekten çok şirin ,yakın zamanda mutfak yaptırmayı düşünüyorum ve mutfağın country tarzı ,seramik kulplar filan harika ,banada örnek oldu ,gerçi kenarından köşesinden gördüm ama beğendim çok ,dolaplarının tam halini çekersen daha iyi fikir edinmiş olurum canım
güle güle otur bu arada herşey harika olmuş .turuncu bir mutfağa ancak bu kadar yakışır ..

çook teşekkür ederim canım,benim bilgisayarımda problem var fotoğraf atamıyorum şu an ama en kısa zamanda halletmeye çalışıcam,Rabbim seninde gönlüne göre versin..

çok saol tatlımm..bende senin paylaştığın fotoğraflardan ilham almıştım,her gece fotoğraflara bakıp şurası şöyle burası böyle olsun diye hayaller kuruyodum..fotoğraflardaki mutfak biraz daha sade benim mutfağım tahm,in ettiğimden çok karışık ve renkli oldu aslında ama bu haliyle de beğenedim.inşallah sende gönlündeki mutfağa biran önce kavuşursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…