Mabel-La'nın Şirin Dünyası

mabel_la

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
613
14
68
İstanbul
Sonunda sevdiceğime kavuştum..Ufak eksiklerimiz var evimizde ama olsun bugünleri gördük ya onlar da tamamlanır zamanla...Evim benim küçük dünyam..burada fotoğraf paylaşan herkese teşekkür ediyorum,hepinizden güzel fikirler edindim,dilerim benim dünyam da size güzel fikirler verir,çaya da beklerim :))

Cok cıcı olmus mutfak perdesı =) cok hos gorunuyor hersey mutlulukla agız tadıyla oturmanızı dılerım tatlım

canım evini çok beğendim allah içinde huzurlu mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim.Herşey çok şirin olmuş.

mutfağına bayıldımmçok şirin dolaplar tezgah mükemmel
eksikler zamanla tamamlanır yeter ki huzur mutluluk olsun güle güle oturun

canım evin hakikatende çok şirinmiş çok güzelmiş aşkla sevgiyle otur mutfağını çok beğendim özellikle mis gibi mis

Maşallah Allah sağlık , huzur ,mutluluklarla oturmayı nasip etsin .Herşeyin çok güzel görünüyor. Sende mutluysan hiç sorun yok

canım mutfağına ve perdelerine bayıldım, evin çok güzel fakat vitrinindeki bardakları daha orantılı dizsen daha güzel olur, üst taraflar boş kalmış sanki:26:

ayyyyyyyyyyyyyyy maşallahh çok güzelllllll :) mutfak perdesi,masa örtün,we merwenin mutfağı yazılan isimlik çok güzelll nerden yaptırdığını merak ettim.ağız tadıyla oturun mutluluklar

Çok şirin olmuş güle güle oturun

Böyle düzenli temiz evleri görünce gaza geldim kalkıp mutfağa bir girişeyim (haftalık mutfak temizliğini aksatıyorum azcık da)

canım salon koltuk takımının rengi tam olark nedir acaba

ayyy harika ya eşyaların cuk diye oturmuş güle güle otur inşallah içinde Allah ağzınızın tadını bozmasın

gülerek mutlulukla oturun inşallah çok beğendim özellikle yemek takımına bayıldım benimde kardeşim evlenecek oda bu tarz bir mobilya istiyor nerden ve nekadara aldığınızı sorsam ayıp olur mu acaba???

canım evine bayıldım Allah huzuru mutluluğu aşkı eksik etmesin inşallah

mutfağına bayıldımmçok şirin dolaplar tezgah mükemmel
eksikler zamanla tamamlanır yeter ki huzur mutluluk olsun güle güle oturun

çok tatlı olmuş. Güle güle iyi günlerde otur. Eşinle hep mutluluğu ve huzur paylaş inş.

canım evin hakikatende çok şirinmiş çok güzelmiş aşkla sevgiyle otur mutfağını çok beğendim özellikle mis gibi mis

Maşallah Allah sağlık , huzur ,mutluluklarla oturmayı nasip etsin .Herşeyin çok güzel görünüyor. Sende mutluysan hiç sorun yok

çooook teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim..Rabbim hepimize herşeyden önce huzur versin..

canım mutfağına ve perdelerine bayıldım, evin çok güzel fakat vitrinindeki bardakları daha orantılı dizsen daha güzel olur, üst taraflar boş kalmış sanki:26:
teşekkür ederim canımm,daha güzelleri senin olsun inşallah..vitrin konusunda haklısın zaten değiştirdim vitrini:) fotoğrafları çeyiz yerleştirdiğimiz gün çekmiştim biraz gelişigüzel yerleştirdik aceleyle..bi ara son halini çekip koyarım..

ayyyyyyyyyyyyyyy maşallahh çok güzelllllll :) mutfak perdesi,masa örtün,we merwenin mutfağı yazılan isimlik çok güzelll nerden yaptırdığını merak ettim.ağız tadıyla oturun mutluluklar

ayyyyyyyy ne tatlı bi msj yazmışsın öyle:) kendim yaptım ben o mutfak süsünü canım..

Çok şirin olmuş güle güle oturun
teşekkür ederim..

Böyle düzenli temiz evleri görünce gaza geldim kalkıp mutfağa bir girişeyim (haftalık mutfak temizliğini aksatıyorum azcık da)
o gün çeyiz yerleşti ondan öyle düzenli sen bi de şimdi gör :)ama gaz verdiğime sevindim hatta şimdi bakıp bende gaza geldim :)

canım salon koltuk takımının rengi tam olark nedir acaba
fotoğrafta biraz koyu çıkmış sanırım ama bej rengi normalde,kadifeye benzer bi kumaşı var kum rengi de denilebilir..

ayyy harika ya eşyaların cuk diye oturmuş güle güle otur inşallah içinde Allah ağzınızın tadını bozmasın
gerçekten canım ya eşyalar cuk diye oturdu..evim çok küçük öyle çok eşyaya boğmak istemedik o yüzden böyle mini mini şeylerle cuk oldu işte..amin Rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın tatlımm..

gülerek mutlulukla oturun inşallah çok beğendim özellikle yemek takımına bayıldım benimde kardeşim evlenecek oda bu tarz bir mobilya istiyor nerden ve nekadara aldığınızı sorsam ayıp olur mu acaba???
amin canım saol..benim mobilyalarım 2.el koltuğum hariç..İstanbul Küçükyalıdan almıştık..2.elciler var orda..normalde çok pahalı bu tarz mobilyalar..bende parlak lakelerden istemiyordum bunu bulamasaydım hiç almicaktım:)oturma odasındaki deri koltukla beraber 1550 tl ye almıştık..inşallah sizde gönlünüze göre bulursunuz...

canım evine bayıldım Allah huzuru mutluluğu aşkı eksik etmesin inşallah

aminn hayatım çok saol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…