• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaşımı alamıyorum

şöyle yapın.işverenle anlaşın.şayet raporunuz bıtene kadar iflas olmazsa çıkışınızı vermeınsler sen ızındeyken.32.raporunu çalışıyokende alman şart.rapor bıttıkten sonra çıkışını versınler.hem işveren paranı odemez hem sende rapor parası alırsın 90 gun varsa.çıkışını verrlerse rapor paranı alamazsın.ücretsız gosterrlersede alamazsın.

şöyle yapın.işverenle anlaşın.şayet raporunuz bıtene kadar iflas olmazsa çıkışınızı vermeınsler sen ızındeyken.32.raporunu çalışıyokende alman şart.rapor bıttıkten sonra çıkışını versınler.hem işveren paranı odemez hem sende rapor parası alırsın 90 gun varsa.çıkışını verrlerse rapor paranı alamazsın.ücretsız gosterrlersede alamazsın.

O şekilde anlaştım zaten rapor süresince çıkışım verilmeyecek şayet şirket batmazsa batma lafini kimse soylemiyor ama bir soylendti var belki de batmaz. Rapor bittikten sonra da cikisim yapilacak isten cikarilacagim issizlik maasi alabilmem icin

Yapabilirim ama yapmak istemiyorum hem sirketle iliskim o sekilde degil cunku normalde iyi insanlar beni magdur etmemek icin cikarmadilar normalde cikarilacaklar arasindaydim jamileyim diye yapmadilar. Hem de 16 haftalik iznimi kullanmak istiyorum.
O zaman tek şey işe devam etmek. Çok yormayın kendinizi hamilesiniz ne de olsa.
Anladığım kadarıyla siz bebek doğunca da doğum izninden sonra işe devam etmek istiyorsunuz.

Yok henuz odenmedi kimsenin birakin tazminati cikarilanlarin icerde maaşlari bile var. 32. Haftama kadar sirket batmazsa decam edicem ama oldu da izne ciktim sirket iznimin ortasinda batti veya cikardi beni o zaman rapor parami alabiliyor muyum.?

Alamazsınız.
Sgk sizin 16 hafta doğum izni sonunda işe geri dönüp dönmediğinize bakıyor..
İşyeri işe başladığınızı bildirince 1-2 ay gibi bir sürede rapor paranız ödeniyor..

Oyle zaten :KK43: iste battiginda ben parami alabilir miyim yani tazminat ihbar maas vs gibi

Şirket iflas gösterirse çok zor..
İnşallah siz doğum yapıp 16 haftayı doldurana kadar batmaz diyelim.
En azından rapor paranızı alırsınız sgk dan

Alamazsınız.
Sgk sizin 16 hafta doğum izni sonunda işe geri dönüp dönmediğinize bakıyor..
İşyeri işe başladığınızı bildirince 1-2 ay gibi bir sürede rapor paranız ödeniyor..

Benim bildigim dogumdan sonraki ay icinde odeniyor 1 ay da ilk defa sizden duydum ise basladiktan sonra odeme yapildigini kaldi ki devam etmeyi de dusunmuyorum cikarildi gosterilcem cikarilacagim yani o zaman ne olacak

Şirket iflas gösterirse çok zor..
İnşallah siz doğum yapıp 16 haftayı doldurana kadar batmaz diyelim.
En azından rapor paranızı alırsınız sgk dan

Zor batacakmis gibi geliyor imkansiz o kadar dayanmasi ama bilemiyorum sadece rapor param degil icerde maasim da var. Sonunda buyuk bir zarara ugramam ins ne maas ne tazminat ne de rapor parasi alamazsam bu hamile halimle bedavaya 2 kay calistigimla kalacagim

Benim bildigim dogumdan sonraki ay icinde odeniyor 1 ay da ilk defa sizden duydum ise basladiktan sonra odeme yapildigini kaldi ki devam etmeyi de dusunmuyorum cikarildi gosterilcem cikarilacagim yani o zaman ne olacak

İşe dönünce para bankaya yatıyor . Çevremde herkeste öyle oldu..
Para hesabınıza yatana kadar beklemek en sağlamı olur..

İşe dönünce para bankaya yatıyor . Çevremde herkeste öyle oldu..
Para hesabınıza yatana kadar beklemek en sağlamı olur..

Ama ben işe donmeyecegim yani donme tarihimde sirket beni cikaracak. Isten cikarilacagim burda bir durum soz konusu olur mu ?

Ama ben işe donmeyecegim yani donme tarihimde sirket beni cikaracak. Isten cikarilacagim burda bir durum soz konusu olur mu ?

İzin bitiminde işten çıkarma durumunda olmaz sanırım. Bence bunu bir yetkiliye sorun daha iyi..

Nasil yani parami alamam mi ?

Hayır öyle değil. İzin bitiminde işten çıkarılırsanız rapor paranız yatabilir ama o konuda emin değilim. Bir yetkiliye sorun..

Yerinizde olsam şirket iflas etmezse en azından 1-2 hafta çalışıyor gösteririm..

Ama patron eğer size işten çıkarırız dediyse para alabiliyorsunuzdur. Onlar daha iyi bilirler bence..

Back
X