- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
Adamlar batıyor rapor bitsin öyle batalim deme ihtimalleri yok bence:)
Oyle zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamlar batıyor rapor bitsin öyle batalim deme ihtimalleri yok bence:)
Tek borç işçi tazminatları değildir diye dusunuyorum ama borclar siralanirken işçi alacakları onceliklidir.size muhtemelen avukat yolu gözükecekOyle zateniste battiginda ben parami alabilir miyim yani tazminat ihbar maas vs gibi
Tek borç işçi tazminatları değildir diye dusunuyorum ama borclar siralanirken işçi alacakları onceliklidir.size muhtemelen avukat yolu gözükecek
Ay felaket1 buçuk senedir çalışıyorum. Normalde 60 kişi civarı çalışıyorduk suan 10 kişi falanız.
Ben de aylarca maaş alamadım 4 aylik maaş icerdeydi 8 haftalik hamileyken çıkartıldım sizi 32 haftaya kadar tutmaları büyük jest bence. Burdan benim hak kaybım var yani yıllardır çalışıyordum çünkü. Sonra ben ise iade açtım kazandım gerçi benim tazminatları çıkarırken ödediler umarım sizin de öyle olur. Ve bunlari yaşamış biri olarak gerçekten sikmayin canınızı hersey geçiyor bebeğe odaklanın maaş almamak parasixlik hepsini fazla fazla yaşadım ama bebeğin mutluluğu herseye degerBana da oyle gibi geliyor hiç istemesem de. Umarım batmaz![]()
Ben de aylarca maaş alamadım 4 aylik maaş icerdeydi 8 haftalik hamileyken çıkartıldım sizi 32 haftaya kadar tutmaları büyük jest bence. Burdan benim hak kaybım var yani yıllardır çalışıyordum çünkü. Sonra ben ise iade açtım kazandım gerçi benim tazminatları çıkarırken ödediler umarım sizin de öyle olur. Ve bunlari yaşamış biri olarak gerçekten sikmayin canınızı hersey geçiyor bebeğe odaklanın maaş almamak parasixlik hepsini fazla fazla yaşadım ama bebeğin mutluluğu herseye deger
ne zaman evlendiniz ?
1 sene falan olsaydi evlililten dolayi siz fesh ederdiniz anlasmanizi oyuzden sormustum ama gecmis acaba is yerinin icinde bulundugu durumu gerekce gostererek ayrilarak alabilirmisiniz tazminatinizi2 sene olmak üzere 2 ay sonra tam 2 senem dolacak.
1 sene falan olsaydi evlililten dolayi siz fesh ederdiniz anlasmanizi oyuzden sormustum ama gecmis acaba is yerinin icinde bulundugu durumu gerekce gostererek ayrilarak alabilirmisiniz tazminatinizi
Siz bir sgk yi arayıp sorun. Doğum izni için paranızı aldıktan sonra sizi işten çıkarırlar zaten artık. Böylece işsizlik maaşı da alabilirsiniz. Bunlar için tarihler önemli mi acaba bunları sorun bence
maasinizin uzerine yatacak bir is yeri gibi gelmedi bana insallah kisa bir suredede alirsiniz haklariniziCikmak istesem yine beni cikarildi gosterirler o konuda bir problem olacagini sanmiyorum sadece tazminatii cok uzun zamanda alirim icerde de maasim var halahazir kisa bi zaman kalmisken en azindan devletin verdigi hakkimi alim diyorum. Zaten izin bitiminde de cikarildi gosterecekler beni issizlik maasi alabilmem icin tabi o zamana kadar sirkette bi degisiklik olmazsa
Şu an maas alamadığınız için işi tek Taraflı fesih edebilirsiniz. Haklarınızı da alabilirsiniz Kıdem tazminatınızı. Bu ayda maas alamazsanız noterden ihtar çekip maaşım yatmadığı için işe gelmiyorum şeklinde yazı gönderip bekleyebilirsiniz. 20 gün geçerse maas üstünden ve alamadıysanız zaten işe gitmeme hakkınız doğuyor.Sigortam yatiyor maasim yatmiyor sadece
Zaten o sebepten dediginiz gibi 2 ay sonra izne icin ki donmeyi de dusunmuyordum zaten soylemistim. Fakat cikarilan onca kisi var ne maaslarini ne tazminatlarini alabildiler vericez diyorlar ama oyle laf sadece.
Şirket iflas verirse hiç kimse hiç bir şey alamaz .
Çekler bile geri döner.
Bu da bir şirketin hakkı.
Yerinde olsam doktoruma gidip raporumu önceye çekerdim ,çalışmazdım yani .Her şekilde doğum parası alacaksın.
Tazminatın Allah Kerim..
maasinizin uzerine yatacak bir is yeri gibi gelmedi bana insallah kisa bir suredede alirsiniz haklarinizi
Yazik yaa cok uzuluyorum boyle şeylere
Size ayri uzuldum şirkete ayri uzuldum
Kim bilir ne emeklerle kuruldu ne emeklerle calistiniz![]()
Şu an maas alamadığınız için işi tek Taraflı fesih edebilirsiniz. Haklarınızı da alabilirsiniz Kıdem tazminatınızı. Bu ayda maas alamazsanız noterden ihtar çekip maaşım yatmadığı için işe gelmiyorum şeklinde yazı gönderip bekleyebilirsiniz. 20 gün geçerse maas üstünden ve alamadıysanız zaten işe gitmeme hakkınız doğuyor.
Ama bence de 2 ay daha bekleyin. Doğum paranızı almış olursunuz en azından.