- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
aslında var bir iş marketlerde stant hostesliği ama ailem izin vermiyor çok yorulursun diye cumartesi pazar izinliyim onda da akşama kadar çalışırsam ailemin dediği gibi bünyem kaldırmayabilir bakalım rahat bir iş bulamazsam gidicem artık
Zor cidden iş imkanı
Vardiyalı yerlere bi sorsan , mc donals vb tarzı yerler olabilir
Onlar alıyodu bi ara öğrenci filan yarı zamanlı çalışıyoduEveeet bi sorsam iyi olcak canım aklıma gelmemişti mc donalds falan
Haftaiçi başka bir yerde çalışıyorsan çok zor olur ben 4 sene çalıştım çok alışmıştım seviyodum keyif alıyodum yaparken ama sadece ayakta durmak yoruyodu. Lahmacun bile pişirmiştim
evet çalışıyorum ama hafta sonu da çalışmam lazım maaşım hedeflerime ulaşmam için yeterli değil.Haftaiçi başka bir yerde çalışıyorsan çok zor olur ben 4 sene çalıştım çok alışmıştım seviyodum keyif alıyodum yaparken ama sadece ayakta durmak yoruyodu. Lahmacun bile pişirmiştim
üniversitedeyken işte her haftasonu çalıştım yazları öyle çok iş olmuyodu sadece :)Vayyy sen baya çalışmışsın yaa 4 sene vouuv dedim yaniii
evet çalışıyorum ama hafta sonu da çalışmam lazım maaşım hedeflerime ulaşmam için yeterli değil.
Ben de pişiririm
hmm çok teşekkür ederimen keyiflisi de bayram aktiviteleri oluyodu her markadan kızlar geliyodu çikolata yemekten krize giricem diye korkuyodum bütün hepsinden yiyodumçalışırsan eğer iyi araştır bazıları para yatırmıyor ya da geç yatırıyor
en keyiflisi de bayram aktiviteleri oluyodu her markadan kızlar geliyodu çikolata yemekten krize giricem diye korkuyodum bütün hepsinden yiyodumçalışırsan eğer iyi araştır bazıları para yatırmıyor ya da geç yatırıyor
hmm çok teşekkür ederim
öyle düşünme herkesin nasibi farklı şükürler olsun halimize evi olmadığı için dışarıda yatan bir sürü insan varahhh ahh bazen dışarıda olduğumda düşünüyorum kimileri MRCDS le keyf çatarken ben ek iş napabilirim diye düşünüyorum :) çok şükür bin şükür elbet
öyle düşünme herkesin nasibi farklı şükürler olsun halimize evi olmadığı için dışarıda yatan bir sürü insan var
Sorması ayıp kaç para maaş alıyorsunuz?26 yaşındayım .İktisat mezunuyum dış ticaretler ilgileniyorum özel bir şirkette...
Keşke çocukları aşırı severim zaten ama herkes sadece hafta sonu için beni tutmaz hafta içi kim bakıyorsa ya ona bırakırlar ya da birlikte gezmeyi tercih eder insanlar... Siz hangi şehirdesiniz
Şu an ne iş yapıyorsun?
Ya da neye yatkınlığın var?
Çok etik değil ama ben zamanında bitirme tezi yapmıştım bir kaç tane.
Haftasonu yoğun olan yerler neresi ?
Sinemalar avmler Restoranlar.
Hepsine gidip haftasonu için eleman alıyor musunuz diye sorabilirsiniz. Denemekten zararlı cikmazsiniz .
Belki öğrenciler için saat 15 liraya özel ders verebilirsiniz. 15 lira diye arayan olur illa ki. Yapabilirseniz ders işini deneyin derim.
Biri yazmıştı buradan koton öğrenciler için onların ders saatine gore iş veriyor diye. Bir sorun bence .
Kolay gelsin
Yeni bir günde "Günaydınnn Kızlarr"
Uzatmadan hemen konuma girmek istiyorum ; ben özel şirkette çalışan bir bayanım. Ve bazı borçlarım var 1 yıl devam edecek kadar bir borç.. Zaten düşük olan maaşımdan 400 TL falan kalıyor .Oda anca yetiyor
Hafta sonları Cumartesi-Pazar tatilim ve ek iş yapmak istiyorum ..Ama düşünüyorum inanın bulamıyorum bir şey ...
Keçe vs derseniz daha önce denedim alan olmadı,çevrem yok fazla hem beceremedim de çok...
Başka ne yapabilirim sizin önerilerinize ihtiyacım vaar
Öpüldünüz kocamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?