Zor bir soru sormuşsunuzYeni bir günde "Günaydınnn Kızlarr"
Uzatmadan hemen konuma girmek istiyorum ; ben özel şirkette çalışan bir bayanım. Ve bazı borçlarım var 1 yıl devam edecek kadar bir borç.. Zaten düşük olan maaşımdan 400 TL falan kalıyor .Oda anca yetiyor
Hafta sonları Cumartesi-Pazar tatilim ve ek iş yapmak istiyorum ..Ama düşünüyorum inanın bulamıyorum bir şey ...
Keçe vs derseniz daha önce denedim alan olmadı,çevrem yok fazla hem beceremedim de çok...
Başka ne yapabilirim sizin önerilerinize ihtiyacım vaar
Öpüldünüz kocamann
Aynı durumdayım, konuyu takipteyim.
ımmm üniversitede okurken haftasonları çalışıyordum marketlerde tadım yapan kızlar varya onlardandım böyle ajanslar var 2 sene önce günlük 50 60 tlye çalışıyodum her haftasonu iş çıkıyodu zaten valla öğrenciyken daha zengindimböyle işler yapabilirsin ama gerçekten zor oluyor istanbulda insanlar standlara saldırıyodu bi lokma çikolata yemek için. sabah 11 akşam 8 ayakta olmakta çok yoruyodu
aslında var bir iş marketlerde stant hostesliği ama ailem izin vermiyor çok yorulursun diye cumartesi pazar izinliyim onda da akşama kadar çalışırsam ailemin dediği gibi bünyem kaldırmayabilir bakalım rahat bir iş bulamazsam gidicem artıkİnsaalah buluruz bir şekilde helalinden refaha ermenin yolunu canım
aslında var bir iş marketlerde stant hostesliği ama ailem izin vermiyor çok yorulursun diye cumartesi pazar izinliyim onda da akşama kadar çalışırsam ailemin dediği gibi bünyem kaldırmayabilir bakalım rahat bir iş bulamazsam gidicem artık
Evde yapacağın keçe vb. işlerden aman aman kazancın olmaz
Her ay da müşteri çıkmaz
Saatlerin nasıl bilmiyorum ama gerekirse hafta sonları bi yerde çalışsan belki rahatlarsın
Güzel ben de çok severim ama nereden bulucaz ki artık kimse kimseye güvenmiyorAynen onlar en son düşünülecek şeyler olmalı benceee çünkü bedensel yorgunluk zor olur yaa
Ama yukarıdaki üyenin önerisi hoşuma gitti ben bebekleri çook severim (4 aylık yiğenimden uzakta yaşıyorum maalesef)
saatlik çocuk bakıcılığı ,masalcı, oyun ablası güzel bir öneri değil mi
Bu anway, tupper awon bişiy yapsan. Veya örme bişiler becerin varsa. Gümüş örsen falan. bilemedim ki
Bu anway, tupper awon bişiy yapsan. Veya örme bişiler becerin varsa. Gümüş örsen falan. bilemedim ki
Zor cidden iş imkanıevet işte sadece haftasonları çalışmak için eleman arayan bir market vs yok hafta içi istiyorlar genelde
avon yaptım canım ama olmuyor herkes tutum devrinde al dediğin mal mundar oluyor ,almıyolar yani
Onlarında pek bi kazancı olmuyor 3 lira 5 lira ama çevre lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?