P puka1606 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2015 895 781 33 8 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yinesev #41 yinesev .!.: teşekkür ederim canım bilgiler için :) Genişletmek için tıkla... Rica ederim arkadaşım
S sevdasinemalarda Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2012 6.157 2.857 198 8 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yinesev #42 Yesolili .!.: Haftaiçi başka bir yerde çalışıyorsan çok zor olur ben 4 sene çalıştım çok alışmıştım seviyodum keyif alıyodum yaparken ama sadece ayakta durmak yoruyodu. Lahmacun bile pişirmiştim Genişletmek için tıkla... Bende yaptım gerçekten çok keyifli
Yesolili .!.: Haftaiçi başka bir yerde çalışıyorsan çok zor olur ben 4 sene çalıştım çok alışmıştım seviyodum keyif alıyodum yaparken ama sadece ayakta durmak yoruyodu. Lahmacun bile pişirmiştim Genişletmek için tıkla... Bende yaptım gerçekten çok keyifli
C celine_tim Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2015 261 124 18 8 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yinesev #43 BenIpek .!.: Şu an ne iş yapıyorsun? Ya da neye yatkınlığın var? Çok etik değil ama ben zamanında bitirme tezi yapmıştım bir kaç tane. Genişletmek için tıkla... peki o ogrencileri nerde buldun :) bende mi girsem bu ise :)
BenIpek .!.: Şu an ne iş yapıyorsun? Ya da neye yatkınlığın var? Çok etik değil ama ben zamanında bitirme tezi yapmıştım bir kaç tane. Genişletmek için tıkla... peki o ogrencileri nerde buldun :) bende mi girsem bu ise :)
yinesev Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün Kayıtlı Üye 25 Haziran 2014 557 120 43 9 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yinesev #44 celine_tim .!.: peki o ogrencileri nerde buldun :) bende mi girsem bu ise :) Genişletmek için tıkla... Hakikaten nerden buldunuzzz ???
celine_tim .!.: peki o ogrencileri nerde buldun :) bende mi girsem bu ise :) Genişletmek için tıkla... Hakikaten nerden buldunuzzz ???
G gizmo20 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Mart 2015 13 1 86 52 9 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yinesev #45 slm evden iş arayanlara yardımcı olabilirim fakat düzenli olunması şartı ile ilgilenenlerin özel mesaj atması gerekio
slm evden iş arayanlara yardımcı olabilirim fakat düzenli olunması şartı ile ilgilenenlerin özel mesaj atması gerekio