• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAAŞIM YETMİYOR EK İŞ YAPMAM GEREK KIZLAR Bİ EL ATIN :(

aslında var bir iş marketlerde stant hostesliği ama ailem izin vermiyor çok yorulursun diye cumartesi pazar izinliyim onda da akşama kadar çalışırsam ailemin dediği gibi bünyem kaldırmayabilir bakalım rahat bir iş bulamazsam gidicem artık

Haftaiçi başka bir yerde çalışıyorsan çok zor olur ben 4 sene çalıştım çok alışmıştım seviyodum keyif alıyodum yaparken ama sadece ayakta durmak yoruyodu. Lahmacun bile pişirmiştim :D

Haftaiçi başka bir yerde çalışıyorsan çok zor olur ben 4 sene çalıştım çok alışmıştım seviyodum keyif alıyodum yaparken ama sadece ayakta durmak yoruyodu. Lahmacun bile pişirmiştim :KK70:

Vayyy sen baya çalışmışsın yaa 4 sene vouuv dedim yaniii :KK56::KK56:

Haftaiçi başka bir yerde çalışıyorsan çok zor olur ben 4 sene çalıştım çok alışmıştım seviyodum keyif alıyodum yaparken ama sadece ayakta durmak yoruyodu. Lahmacun bile pişirmiştim :KK70:
evet çalışıyorum ama hafta sonu da çalışmam lazım maaşım hedeflerime ulaşmam için yeterli değil.
Ben de pişiririm :D

evet çalışıyorum ama hafta sonu da çalışmam lazım maaşım hedeflerime ulaşmam için yeterli değil.
Ben de pişiririm :KK70:

en keyiflisi de bayram aktiviteleri oluyodu her markadan kızlar geliyodu çikolata yemekten krize giricem diye korkuyodum bütün hepsinden yiyodum :D çalışırsan eğer iyi araştır bazıları para yatırmıyor ya da geç yatırıyor

en keyiflisi de bayram aktiviteleri oluyodu her markadan kızlar geliyodu çikolata yemekten krize giricem diye korkuyodum bütün hepsinden yiyodum :KK70: çalışırsan eğer iyi araştır bazıları para yatırmıyor ya da geç yatırıyor
hmm çok teşekkür ederim

en keyiflisi de bayram aktiviteleri oluyodu her markadan kızlar geliyodu çikolata yemekten krize giricem diye korkuyodum bütün hepsinden yiyodum :KK70: çalışırsan eğer iyi araştır bazıları para yatırmıyor ya da geç yatırıyor

ahhh ahh bazen dışarıda olduğumda düşünüyorum kimileri MRCDS le keyf çatarken ben ek iş napabilirim diye düşünüyorum :) çok şükür bin şükür elbet

Haftasonu yoğun olan yerler neresi ?
Sinemalar avmler Restoranlar.
Hepsine gidip haftasonu için eleman alıyor musunuz diye sorabilirsiniz. Denemekten zararlı cikmazsiniz .
Belki öğrenciler için saat 15 liraya özel ders verebilirsiniz. 15 lira diye arayan olur illa ki. Yapabilirseniz ders işini deneyin derim.
Biri yazmıştı buradan koton öğrenciler için onların ders saatine gore iş veriyor diye. Bir sorun bence .
Kolay gelsin

ahhh ahh bazen dışarıda olduğumda düşünüyorum kimileri MRCDS le keyf çatarken ben ek iş napabilirim diye düşünüyorum :) çok şükür bin şükür elbet
öyle düşünme herkesin nasibi farklı şükürler olsun halimize evi olmadığı için dışarıda yatan bir sürü insan var

Şu an ne iş yapıyorsun?
Ya da neye yatkınlığın var?
Çok etik değil ama ben zamanında bitirme tezi yapmıştım bir kaç tane.

26 yaşındayım .İktisat mezunuyum dış ticaretler ilgileniyorum özel bir şirkette...
Keşke çocukları aşırı severim zaten ama herkes sadece hafta sonu için beni tutmaz hafta içi kim bakıyorsa ya ona bırakırlar ya da birlikte gezmeyi tercih eder insanlar... Siz hangi şehirdesiniz :KK43:
Sorması ayıp kaç para maaş alıyorsunuz?
Ben de bu sene İktisattan mezun olacağım da, özel sektördeki işler hakkında merakta olduğum çok şey var o yüzden sordum.

Şu an ne iş yapıyorsun?
Ya da neye yatkınlığın var?
Çok etik değil ama ben zamanında bitirme tezi yapmıştım bir kaç tane.

iktisat mezunuyum.Dış ticaretle uğraşıyorum...

Haftasonu yoğun olan yerler neresi ?
Sinemalar avmler Restoranlar.
Hepsine gidip haftasonu için eleman alıyor musunuz diye sorabilirsiniz. Denemekten zararlı cikmazsiniz .
Belki öğrenciler için saat 15 liraya özel ders verebilirsiniz. 15 lira diye arayan olur illa ki. Yapabilirseniz ders işini deneyin derim.
Biri yazmıştı buradan koton öğrenciler için onların ders saatine gore iş veriyor diye. Bir sorun bence .
Kolay gelsin

Haklısın canımm avmlere gidip sormakta fayda var en kısa zamanda deniyeceğim bunuuu inşallah.:KK58:
:KK58::KK58:

Kotonu da araştırmam gerek o haldee :KK14:

Yeni bir günde "Günaydınnn Kızlarr" :KK37::KK15::KK36:

Uzatmadan hemen konuma girmek istiyorum ; ben özel şirkette çalışan bir bayanım. Ve bazı borçlarım var 1 yıl devam edecek kadar bir borç.. Zaten düşük olan maaşımdan 400 TL falan kalıyor .Oda anca yetiyor :KK43:
Hafta sonları Cumartesi-Pazar tatilim ve ek iş yapmak istiyorum ..Ama düşünüyorum inanın bulamıyorum bir şey ...
Keçe vs derseniz daha önce denedim alan olmadı,çevrem yok fazla hem beceremedim de çok...
Başka ne yapabilirim sizin önerilerinize ihtiyacım vaar :KK61:
Öpüldünüz kocamann:KK200:

Dış ticaret ile ilgilendiğine göre yabancı dil bilgin olmalı. Ders verebilirsin. Ben de ozel bir firmada dis ticaret sorumlusuydum. Şimdi hamilelik nedeniyle çalışmiyorum. İngilizce dersi vermeyi planlıyorum. Bir düşün istersen :KK59:

Yalnız arkadaşlar unuttuğunuz bir nokta var malum iş yasası ve katı iş güvenliği kontrolleri yüzünden artık bu tarz işte koton mc gibi örnek veriyorum firmalarda yarım sigortalı görünmek zorundasınız dolayısıyla iş yeriniz bu tebliği alacak ve sizin sgk gün sayınızı düşürecek alacağınız 200 lira belki ama sgk ile ilgili sıkıntı yaşayacaksınız bu birincisi.. İkincisi hafta sonu evde çocuk bakmak daha mantıklı geliyor kulağa bence bu yönde eğilim gösterirsen daha güzel olur hem çocuklarıda sevdiğini söylüyorsun ?

teşekkür ederim canım bilgiler için :)

Back