Arkadaşlar bugün size iş yerinde yaşadığım tatsız Bi olayı anlatmak istiyorum eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz kahvaltıyı her zaman evde yaparken 40 yılda Bi iş yerinde yapalım dedik kendi odamızda ve masamızda oda çayın yanında 1 er simit kahvaltı dediğim. Yemez olaydık arkamızdan konuşuyordu müdür yardımcısı ben çay almaya gidince duydum neymiş efendim hastalar görse hiç hoş Bi görüntü değilmiş ayıpmış falan bende oradakilere dedim ki kime dedi bu size mi onlarda dedi ki size dedi bende eşime dedim ki bize böyle demiş eşimde o sinirle gitmiş ne varmış yanlış Bi durum mu var diye söylenmiş. müdür yardımcısı kadın da tekrar benim yanıma geldi bağıra bağıra el kol hareketi yaparak hesap soruyor hem arkamızdan diyor yanlış kahvaltı yapmak diye o sıra da dediği kişilerde kokuta kokuta hastanenin içinde yumurta pişiyor onlara demiyor Bi şey çayımın yanındaki kahvaltım a arkamdan söyleniyor. Neyse bu olay büyüyüyor diğer müdürler ve başhekim kadar gidiyor herkes Bi oluyor sırf bizim bu kahvaltı yüzünden toplantı yapılıyor herkes Bi olmuş konuyla ilgili ilgisiz herkesi toplamışlar bize orda mahkeme oluşturuyorlar sanki afedersiniz yanlış Bi şey yapmışız ortalıkta hiç hoş değilmiş onu tartışıyoruz ama neden herkes oralı biz dışarıdan atanmış memurları arkamızda kimse yok başhekim hariç herkes müdürler oralı tabi o müdür yardımcısı kadında oralı onu tuttular masum haksızlığa uğramış rolu yaptı biz yanlış anlamışız kötü niyetliymişiz falan. Ama türkün aklı sonradan gelir benim odam daki kişiler odamda örgü örürken gelip onlara bakıp ses etmeyip örnek model çıkarırken hastalara karşı hoş Bi durum ama benim çayımın yanındaki simit göze battı hasta gelse Bi simit değil mi üstünü örterim peçeteyle ama örgütü nasıl ortadan kaldıracaklar yazıklar olsun insan ayrımı yapanlara hakkımı helal etmiyorum Allah a havale ediyorum biz oralı değiliz diye biz memuruz hepsi işçi diye sürekli her konuda mobinge uğratılıyoruz şikayet etsek kimi kime edeceğiz belli değil haklıyken haksız duruma düşüyoruz
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum