Erkek İnfertilitesi M-SURE kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kkan hoca hakkında asla bende öyle düşünmüyorum. benim uzun zamandır konuştuğum iki arkadaşımdada m- sureden sonra sperm çıkışı oldu ve ikiside hindistandan almıştı. sperm çıkışı olunca kaan hocaya tedaviye gitti biri, biride tedavideydi kaan hocada azospermi yenmek için çok çabalayan bir doktor bu yüzden her hastasının bu şansı denemesi için öneriyor bence çünkü pazarlamayı o yapmıyor o satmıyor bu arkadaşlardan sonra önermeye başladı. geleyim hindistan konusuna eğerki oradan gelen ilaç sahte olsaydı sanırım o arkadaşlarda üretim başlamazdı bu arada bizde 4.ncü kutuya başladık sonuç olumlu olursa mutlaka yazacağım daha tahlil yapmadık hiç altıncı kutudan sonra yapmayı düşünüyor çünkü mikroda bile aperm bulunamadı.ve bizde hindistandan gelen ilaçtan kullanıyoruz. inşallah bu kadar çabalamamıza karşılık allah her birimizi bir çok spermle ve arkasından evlatlarımızla sevindirecek.

arkadaslar
Y Virilin Capsules - D. G. Ayurvedic Sangrah

bu sitedeki y virilin gercekmi yani kaan hocanin verdigi m sure mu?
bilgisi olan veya dogrulugunu onaylatan varmi?

canim bu urun m sure ile ayni aslinda y virilin m surenin onceki adi imis ama okuduysan topikte bir arkadas su anda satilan y virilinlerin sahte oldugu hakkinda bir yazi yazmis istersen birde y virilin.coma bak

kkan hoca hakkında asla bende öyle düşünmüyorum. benim uzun zamandır konuştuğum iki arkadaşımdada m- sureden sonra sperm çıkışı oldu ve ikiside hindistandan almıştı. sperm çıkışı olunca kaan hocaya tedaviye gitti biri, biride tedavideydi kaan hocada azospermi yenmek için çok çabalayan bir doktor bu yüzden her hastasının bu şansı denemesi için öneriyor bence çünkü pazarlamayı o yapmıyor o satmıyor bu arkadaşlardan sonra önermeye başladı. geleyim hindistan konusuna eğerki oradan gelen ilaç sahte olsaydı sanırım o arkadaşlarda üretim başlamazdı bu arada bizde 4.ncü kutuya başladık sonuç olumlu olursa mutlaka yazacağım daha tahlil yapmadık hiç altıncı kutudan sonra yapmayı düşünüyor çünkü mikroda bile aperm bulunamadı.ve bizde hindistandan gelen ilaçtan kullanıyoruz. inşallah bu kadar çabalamamıza karşılık allah her birimizi bir çok spermle ve arkasından evlatlarımızla sevindirecek.

etki ettigini duymak cok guzel biz de kaan beyi tavsiyesiyle aldik 1 aydir kullaniyoruz sonuclarinizi cok merak ediyorum insallah guzel sonuclar alirsiniz

ne kadar güzel faydalı olacağına bende inanıyorum arkadaşım siz hindistandan nasıl getirtiyosunuz varmı telefonu felan kaan hoca hakkında bende böyle bişeyi kesinlikle düşünmüyorum mutlaka bu ilaç faydalı ki öneriyor ne diyelim şifası allahtan canım..

canim bu urun m sure ile ayni aslinda y virilin m surenin onceki adi imis ama okuduysan topikte bir arkadas su anda satilan y virilinlerin sahte oldugu hakkinda bir yazi yazmis istersen birde y virilin.coma bak

arkadaşlar yvirilin önceki ismiymiş. hindistan hükümetine göre şu anda y-virilin diye bir ilaç yok. yani önceki ismiyle meşur olduğu için sahte satıyorlar.bunun araştırılması yapılmış daha önce.

arkadaslar
Y Virilin Capsules - D. G. Ayurvedic Sangrah

bu sitedeki y virilin gercekmi yani kaan hocanin verdigi m sure mu?
bilgisi olan veya dogrulugunu onaylatan varmi?

arkadaşlar yvirilin önceki ismiymiş. hindistan hükümetine göre şu anda y-virilin diye bir ilaç yok. yani önceki ismiyle meşur olduğu için sahte satıyorlar.bunun araştırılması yapılmış daha önce.

m surenin de sahte olma ihimali varmi nasil anlayabiliriz ben bitince hindistandan almayi dusunuyorum tavsiye edebileceginiz bir site varmi

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun, inşallah önümüzdeki yıl bayramı hepimiz kucaklarımızda bebişlerimizle karşılarız :))))

bu arada biz hala M sure almadık, hatta şu sıralar doğru dürüst hiçbir şey yapmıyoruz, eşimde nerden baksanız 8 kilo felan almıştır ,bakalım artık hakkımızda hayırlısı :))

kızlar kaan hoca bize de bu ay m-sureyi verdi...
bizde haftaya bu ilacı sipariş vericez ama kafam çok karışık :26:
ilacın renginin değiştiğini biliyoruz...
gerçekten ilaç yenilendi ve rengi mi değişti yoksa sahtemi kafam allak bullak...
bu ilacı yeni sipariş eden arkadaşlar varsa lütfen nerden aldığınızı ve kapsüllerin hangi renk olduğunu yazar mısınız ??
ayrıca bu değişiklik hakkında yeni bişeyler duyduysanız nolur bizide haberdar edin...
almayıp pişman olmak istemiyorum haftaya siparişi vericem...
ama sahte ilaca okadar para kaptırmaktanda korkuyorum :18:
lütfen bilgisi olanlar yazarsa çok memnun olurum...

kızlar kaan hoca bize de bu ay m-sureyi verdi...
bizde haftaya bu ilacı sipariş vericez ama kafam çok karışık :26:
ilacın renginin değiştiğini biliyoruz...
gerçekten ilaç yenilendi ve rengi mi değişti yoksa sahtemi kafam allak bullak...
bu ilacı yeni sipariş eden arkadaşlar varsa lütfen nerden aldığınızı ve kapsüllerin hangi renk olduğunu yazar mısınız ??
ayrıca bu değişiklik hakkında yeni bişeyler duyduysanız nolur bizide haberdar edin...
almayıp pişman olmak istemiyorum haftaya siparişi vericem...
ama sahte ilaca okadar para kaptırmaktanda korkuyorum :18:
lütfen bilgisi olanlar yazarsa çok memnun olurum...

yeni aldım ben cnm zaten tek bir site var ordan aldık ben sahteliğine inanmıyorum yapacak bişi yok tek o site satıyo ve hindistandan gelene kadar bir sürü zaman kaybı bir de ilacı alabilecekmiyiz o da meçhul ilacın rengi kahve rengi bundan sonraki ne olur bilmiyorum 15 gündür kullanıyoruz benim aklıma takılan eşim inanılmaz kilo aldı 15 günde zaten bünyesi müsaitti dahada almaya başladı şiş resmen ama biz sadece m sure kullanmıyoruz klomen proxeed endol de kullanıyoruz acaba bilginiz varmı bunlardan hangisi şişme yapar vücutta endişemiz şundan kilo spermlere hiç iyi gelmediği söyleniyo kaan hocanın sitesindede aynı şeyi yazıyo ama bu ilaçlar 15 günde 5-6 kilo aldırdı 6 ayın sonun düşünemiyorum ????

yeni aldım ben cnm zaten tek bir site var ordan aldık ben sahteliğine inanmıyorum yapacak bişi yok tek o site satıyo ve hindistandan gelene kadar bir sürü zaman kaybı bir de ilacı alabilecekmiyiz o da meçhul ilacın rengi kahve rengi bundan sonraki ne olur bilmiyorum 15 gündür kullanıyoruz benim aklıma takılan eşim inanılmaz kilo aldı 15 günde zaten bünyesi müsaitti dahada almaya başladı şiş resmen ama biz sadece m sure kullanmıyoruz klomen proxeed endol de kullanıyoruz acaba bilginiz varmı bunlardan hangisi şişme yapar vücutta endişemiz şundan kilo spermlere hiç iyi gelmediği söyleniyo kaan hocanın sitesindede aynı şeyi yazıyo ama bu ilaçlar 15 günde 5-6 kilo aldırdı 6 ayın sonun düşünemiyorum ????

saol canım en son krem rengi yeni ilaçlar demişlerdi...
şimdi tekrar kahverengi mi oldu bu nedir ya :26:
allah sonumuzu hayır etsin inş :31:
canım evet kilo spermler için kötü...
enim eşim daha başlamadığı için ilaçlara bilemiyorum...
ama bazı arkadaşlardan da duymuştum bu ilaçların kilo yaptığını...
kendilerine çok dikkat etmeleri gerekiyor kocişlerin ozaman...
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı oldu bu durum...
rabbim kocişlerimize şifa versin de tüm bu dertlerden kurtulalım inş...

merhaba biz de ayni ilaclari kullaniyoruz 1 aydir ama kiloda hic bir degisiklik olmadi

kizlar oncelikle selam herkese..bizde kaan hocanin hastasiyiz..kaan hoca sanirim herkese ayni ilaclardan variyo ..bizede prox m- sur ve testojel verdi.ve bu ay sadece ilaclara 720 verdik..artik ilaclarada para yatirmaktan fenalik geldi..kac tup bebek parasida gitti benim ilaclara..

daha once saracoglundan bir suru kur 1 tup bebek parasi buna gitti ve sonuc olumsuz..

tvde duydugum gordugum ne kadar aktar varsa kurler sonuc olumsuz( bunlarada bir tup bebk parasi)

ve bir tup bebek denemesi sonuc olumsuz...

hele bu aralar asiri kotuyum olumlu dusunemiyorum artik yaa...

m-- sure yi yeni kullanmaya basladigi icin esim test sonucu hakkinda bir sey diyemeyecgim..ama kaan hocada spermiyogram istemedi..bu ay yaptirmayin dedi hatta..gerci artik yaninada cagiriyo..esimde cok cok az sperm var..morfoloji sifir..

ne yapacam ne edecem bende bilmiyorum..Rabbime siginiyorum...

slm umudumsun sana borsey sorucam dıkkatımı ceken kaan beyın ılac konusunda herkese aynı yonlendırmeyı yapması bızde buara gıtmeyı dusunuyoruz ama esım cekımser kaan bey yazısmamızda bır ıkı ılac onerdı ılacı arastırdım sacma bırsey cıktı anlam veremedım senden rıcan nasıl kullandıgınız ılacların faydası oldumu nasıl ılgılenıyo muane ucretı nedır ve esının tam sperm sayısı kac tumm bunları ozelden yazarsan coook memnun olrm sımdıden sagl cevabnı beklıorum 4gozle

slm arkadasım esının sperm sayısı nedır acaba bı cok arkadas benzer ılacları kullanıo bende esıme baslayacagım bız azosperm z durum aynı mı bılmek ıstedımm

iniçko merhaba ben yenı uyeyım ve kaan hocaya gıtmeyı dusunen bırıyım benımde esım azosperm tup bebek oncesı ılaclı tedavıyle sansımı sonuna kadar denemekten yanayım m sure yı nasıl temın edebılırım hındıstan nasıl getrttın benı bılgılendırırmısın acaba tesekkur ederımm

Merhaba. Bizde yeni kullanmaya başladık. Ama 6 ay kadar vaktimiz yok; önümüzdeki ay tüp bebek deneyeceğiz. Bir çok şey kullanıyoruz; umarım birinden biri fayda eder.

Bulmakta ve almakta zorlanan arkadaşlar; 2 kutu fazlamız var; isterseniz kredi kartına 12 taksitle alabilirsiniz. M-sure - SanalPazar

slm 2kutu fazla var demıssın cokta ıyı anlayamadım ama satmayı dusunuyorsan eger ben talıbımmm :)almak ıstıyorumm cvbnı beklıoruumm sevgıler

arkadaşlar bu gün m-sureyi kullanan başka bir arkadaşımdan mail geldi ve 4.5 ayın sonunda spermler görüldü. bu sık sık konuştuğum diyalog halinde olduğum ve normal yoldan sperm çıkışı olan 2.nci arkadaşım. inşallah bizlerde böyle güzel sonuçlar alırız. arkadaşlar birde facebookta kapalı grup olarak kurduğumuz azosperm ve kök hücre ile ilgili paylaşım yaptığımız gruba üye olmak isteyen arkadaşları gruba üye yapabiliriz. çünkü anında paylaşımda bulunuyoruz.

uye olmak ıstıorum aranıza katılabılırmıyım arkadaslar hem yenı uyeyım hem esımın azosperm oldugunu yenı ogrendık yardımlarınızı beklıorummm denızden cıkmıs balık gıbıyımm :(

canım merhaba bizim problem sıfır sperm yani hiç yok hareketsizliğe bir faydası varmı bilmiyorum bizde şansa kullanıyoruz sonuçta sizde sperm varmış proxed plus hareketliğe iyi geliyormuş kaan hoca genelde onu öneriyor

sevgıdolu mrb bzde azospemz kaan hoca sze nelerı onerdı yazarmısın

cok ucuzdu yha zam gelmıs :1:
Yazık bızım gıbı ınsalara yemın ederım
tup bebek dunya para
bu ılaclar dunya para
allh bıldıgı gıbı yapsın bızı sızlatan yasaları
aaaahhh dıorumm asgarı ucretle zoorla gecınırken esımın azosperm oldugunu ogrendık tup bebek dıor doktor para yok beklıoruz bole ılaclar goruorum kı fayda sagladıgınıda okuyorummm ama gucum yetmıyo herkes bıseyler yapıo ama ben bısey yapamıorummm kafayı yemek uzereyımmm cagresızlık benı bıtırıyoo o kadar ımrenıyorum kı bırseyler yapanlara enazından umut deyıp cabalıyorlar heyecanla sonucu beklıyorlar cagresızlık ve ımkansızlık cok zor.

Back