arkadaşlar merhaba, bu ilacı (aslında ilaç değil takviye) takviye olarak bize de üroloji doktorumuz önerdi. Bu tür şeyler yurtdışında alternatif tıp diye geçiyor. Türkiye'deki firmasından almak için telefonla sorduk. 400tl'ye veririz dediler. M-sure 60 tabletlik ilacı türkiye'de 400tl'ye satılıyor ve başka yerde satışı yok. Biz de başka yerden, ilacı üreten firmadan daha ucuza bulabilirmiyiz diye araştırdık ve hindistan menşeili firmanın internetten satış yapan web sitesine ulaştık. Ilacı çıkarak firmanın satış sitesi site:
http://www.healthbyayurveda.com/.bu adresi mutlaka not edin!
Yalnız ilacı bu sitede aratırsanız "y virilin" ismiyle geçiyor, arama bu şekilde yapılıp sipariş verilmeli. M sure isminde bir ilaç yok. M sure ilacını türkiye'den de biz almıştık bir kere, gönderilirken üzerine sütle içilir yazıyorlar. Bu ilacın da kullanımında aynı şeyler yazıyor ve infertility başlığı altında satışı var. Türkiyedeki firmaya sorduk güya gümrükte sorun çıkar diyor, msure y virilinin geliştirilmiş hali diyor ama kesinlikle inanmayın. Külliyen yalan.doktorumuz da ikisinin aynı olduğunu söyledi, bununlada yetinmedim ben ilacın hindistan firmasındaki satış danışmanına sordum.ingilizce yazıştık telefonlaştık.m-sure ile y virilin'in birbebir aynı ilaç olduğu, sadece türkiye'de ilaç isminin değiştirilerek satış izninin alındığını söyledi. Ilacın ülkesi hindistanda m sure isminde ilaç yokmuş zaten y virilin varmış. Aslında bu bir tür türkiye'de pazarlama taktiği. Zira ilaç (m sure veya y virilin) bu gönderdiğim sitede 1 kutusu 34 dolar ve birden fazla kutu alındığında fiyat düşüyor. Dolayısıyla biz bir kutusuna 400tl veremek yerine shipping dahil 3 kutuyu (kutusu 31dolar ve 35 dolar da express kargo için) ilacı 240tl vererek alabildik, satış yapılan sitede taşıma şeklini express olarak seçince onun ücretini de alıyor ve express kargo ile (dhl ile gönderiyorlar) de hiç sorunsuz 1 haftada elimize ulaştı.siz de bu siteye girin zaten türkçe satış yapan siteler gibi aynı, önce üye oluyor sonra y virilin diye arama yapıp sepetinize siparişinizi atıyorsunuz.ödeme yapın bir haftada geliyor hem de dhl express kargo ile güvenlice.kredi kartında çekim falan hiç sorun değil çok güvenilir bir site, site zaten büyük bir firmanın.
Bu tedaviler çok pahalı ve insanlar varlarını yoklarını koyup alıyorlar. Bazı firmalar ise bu durumu kullanarak inanılmaz fiyatlarla satış yapıyorlar. Ilacı kendi firmasından bir haftada çok daha ucuza (y virilin olarak) alır, türkiyeden 8 kat pahalı almak durumunda kalmazsınız. 400tl'ye 6 kutuyu alırsınız arkadaşlar. En azından bir kutu buradan alınır, o bitene kadar diğer yerden birkaç kutu sipariş verilir.
Birde ben size hintli firma temsilcisinin söylediği tavsiyelerini yazıyorum.
-bu ilacın daha fazla etki göstermesi için 1 birdak sütle birlikte içilecek, eğer sperm sayısı daha çok artsın istiyorsan günde sabah 2 akşam 2 alınsın dedi.
-ekmek ve ekmek ürünleri erkekler tarafından yenmeyecek
-en fazla 10 günde bir ilişki (2-3 günde bir falan değil yani) ve kesin olarak yumurtlama gününde ilişki (14. Gün genelde)
-ekşi şeylere dikkat, sperm sayısı için yemeyin (karı koca)