Erkek İnfertilitesi M-SURE kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba insallah hep beraber guzel sonuclar aliriz baska neler kullaniyorsunuz

kızlar ben bu bitisel terapi sitesinden şüpheleniyorum. başta kahverengi sonradan beyaz anlayamadım. bence hemen almayın acele de etmeyin.

kızlar ben bu bitisel terapi sitesinden şüpheleniyorum. başta kahverengi sonradan beyaz anlayamadım. bence hemen almayın acele de etmeyin.

merhaba degismisitir belki yurtdisindaki web sitesi var ctradelik ti galiba oraya mail atip sormak lazim cevap veriyorlar soran oldumu bilmiyorum

kizlar hic test yapan olmadi mi biz 15 gundur kullaniyoruz

merhaba biz m sure yi 4 ay kullandık sonuç sıfır selçuk kayadan almıştık toplamda 2 bin tl ödedik adamın derdi sadece ilacı satmak 3 ay kullanın test yaparız demişti 3 ay sonunda bu ayda alın dedi herhalde 5. ayda gitsek yine ilacı vericekti yani sonuç yok

merhaba ben bir arkadasla gorustum 9 ay akasatmadan devam etmis ve cikis gorulmus ama herkese etki etmeyebiliyor birde fazlasiyla pahali biz de deniyoruz hayirlisi bakalim insallah baska sekilde kolaylikla sonuc alirsiniz insanin umutlanip sonuc alamamasi kotu bir durum

merhaba arkadaşınız bayağı istikrarlıymış benim eşim o kadar sabırlı değil birde garantisi yok bu işin ve de pahalı kullandıktan sonra emre bakırcıoğluna gittik değişen birşey yok dedi faydasını gördüm diyen de olabilir ama ben kök hücre tedavisini bekliyorum açıkçası ve inanıyorum olacağına Allahın izniyle çok güzel gelişmeler var siz takip etmiyomusunuz

bu mesele gercekten sabir gerektiriyor biz daha yeniyiz esim sesini cikartmadan ne verirsen iciyor cok sukur tese mikrotese ameliyatlari var oldunuzmu hic bizim sperm cikisi var az da olsa yukseltmeye calisiyoruz kok hucre hakkinda sik sik haberler okuyorum insallah en kisa zamanda uygulanmaya baslar Allah olumden baska her derdin caresini yaratmis bende inaniyorum sonuc alinacak Allah hepimizin yardimcisi olsun

sizin adınıza çok sevindim bu çok güzel yani biz bir tek spermin peşindeyiz siz şükredin ve bunu çoğaltmaya çalışın keçiboynuzu vs biz hanımlar elimizden ne gelirse yaparız ama erkekler biraz sabırsız kaç yıllık evlisiniz ve sperm çıkışı var dediniz neden tüp bebek yapmıyosunuz bizim kök hücre tedavilerini beklemekten başka çaremiz yok gibi Yüce Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize benim umudum var umarım bebek sahibi oluruz bizlerde

biz 2 yillik evliyiz 1yili korunmayla 1 yili da beklemeyle gecti bizde fsh hormonu dusuk oda sperm uretimini saglayan hormon ilacla yukselme ihtimali var ayrica kurler falan bir deneyelim dedik tup hem maddi hem manevi sikintili bir surec son care olarak dusunduk tupte bazen sperm olsa da basarili olunamayabiliyor tamamen nasip isi bir cok insan sebepsiz infertiliteden dolayi cocuk sahibi olamazken bir cogu cok dusuk degerlerle hamile kaliyor umudumuzu hic kaybetmemeliyiz bize verilene ye da verilmeyene razi olarak Allah bu yasadiklarimizin mukafatini verecektir.

m-sure kullanan arkadaşlar sizlerde bi gelişme varmı eşim 22 ekimde kullanmaya başladı sizin sonuçlar da değişme oldumu..

Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir m-sure adlı ürünü araştırıyorum.Türkiye de satıldığını duydum.yurt dışında fiyatı biraz daha uygunmuş ama açıkçası güvenemedim.sonuçta türkiyedeki ürünler bakanlık tarafından inceleniyor.M-SURE - Ürünler sitesinde ürünü gördüm ve yetkili firmayla görüştüm.onlardan bakanlık onaylı olduğuna dair belge istedim ve bana ürünün kontrol belgesini yolladılar bende bakanlıktan araştırdığımda gördüm onayı.o yüzden içim rahat.sonuçta hindistandaki firmaya ne kadar güvenebiliriz içerisindeki maddelerden ne kadar emin olabiliriz ki.umarım herkese faydalı olur.

amin inşallah bizim fsh 50 civarı çok yüksek inmemiş testis bizim sorunumuz malesef 11 yaşında ameliyat olmuş eşim kök hücre tedavisini dört gözle bekliyoruz Allah yardımcımız olsun

Merhaba. Bizde yeni kullanmaya başladık. Ama 6 ay kadar vaktimiz yok; önümüzdeki ay tüp bebek deneyeceğiz. Bir çok şey kullanıyoruz; umarım birinden biri fayda eder.

Bulmakta ve almakta zorlanan arkadaşlar; 2 kutu fazlamız var; isterseniz kredi kartına 12 taksitle alabilirsiniz. M-sure - SanalPazar

kaan hoca neden bütün hastalarına bu ilacı tavsiye ediyor acaba hem çok pahalı hem de ulaşımı zor, bide aldığımız site güvenli mi acaba , ilaç da belki plesabao etkisi vardır, kutusunda yazan içerikler gerçekten kapsülün içinde var mı, insan biraz bu konularda paranoyaklaşıyor

eczaneye sordum bu ilacın içindeki maddeler o fiyata satılmaz çok saçma dedi, bende prof. dr önerdi bize bu ilacı dedim, eczacı da diyo ki bi ne hocalar gördük diyor , belki satan kendisidir diyo

eczaneye sordum bu ilacın içindeki maddeler o fiyata satılmaz çok saçma dedi, bende prof. dr önerdi bize bu ilacı dedim, eczacı da diyo ki bi ne hocalar gördük diyor , belki satan kendisidir diyo

Bir bitki uzmanı eczacılıktan yani tıbbi ilaçtan anlar mı? anlamaz, bir bir eczacı tıbbi ilaç uzmanı, bitkilerden anlar mı? anlamaz. herkesin bir mesleği var. bu takviyenin içeriğini hazırlanışını yapan kişiden başka kimse bilemez tabi.
kaan aydos bu takviyeyi 2 aydır hastalara öneriyor, sordum bu takviye kaç yıldır satılıyor diye 10 yıla yakın dediler. ve bu takviyeyi hastalar kullandıktan sonra sonuç almışlar ondan dolayı hastalarına tavsiye ediyor. yakından tanıdığım kişiler bu ilacı kullandılar sonuçaldılar. kaan hoca bazı hastalarından sonuç aldığı için öneriyor. ve kaan hoca bence paragöz bir doktor değildir.buda benim fikrim.

evt bizde aldık kullanıyoruz canım inşallah şifa olur yapacak birşeyimiz yok dr söyledi bizde umut ediyoruz insanların ümitleriyle oynamak hiç bir sıfata yakışmaz rabbim yar ve yardımcımız olsun inşlh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…