torkuazrengi mrb, bunu benim eşim yazdı.....m-sure ismi eski adıyla y-virilinmiş doğru. bende araştırdım. benimde arkadaşım direk m-sure üretici firmayla görüştü. m-sure üretici firma şu anda sadece m-sure üretmektedir.m-sure üretici firma diyor ki; benim şu anda y-virilin diye ürettiğim bir ilaç yoktur.sadece sahte etiket satıyormuş. oda eski ismiyle tanındığı için. gerçek y-virilin şuanda M-SURE'dir. y-virilin tamam m-sure'nin eski ismi, fakat şu anda hististandaki y-virilin, y-virilin ismi önceden tanındığı için kim bilir hangi ilaca y-virilin etiketi vurup satıyorlar. orası türkiye değil ki türk hükümeti üzerinde dursun orası hindistan. herkes bildiğini yapsın arkadaşlar.
bundan 3 yıl önce y-virilinler orjinaldı. ve y-virilin sahibide M-SURE sahibide aynı kişiymiş. sanırım Y-virilin devlet tarafından davalı olduğu için yani mahkemelik olduğu için y-virilin ismi tamamen kalktı. daha sonra y-virilin m-sure oldu. en azında türkiye de m-sure kullanan var yan etkisini gören yok. en azında türkiyede bakanlık izni var güvenle kullanabilir. ama onun belli bile değil. bizim araştırmamız da böyle. tercih sizn arkadaşlar.
önemli: bence siz y-virilin üretici firmayı bulmaya çalışın. o zaman belli olur. şu anda y-virilin üretici firma hindistan da yok. nasıl güvenicem bu ilaca. ya distribütörü olur, ya ithalatçısı olur, yada üreticisi firması olur. bunların hiç biri yok.
facebook adresinizi yazarsanız ben eklemek isterim
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al ADRES BU ARKADAŞIM HERKESİ BEKLİYORUZ
Merhabalar arkadaslar.. ya su m-sure hakkinda kime inanacagimizi sasirdik vallah.. simdi hangisi sahte hangisi degil bilmiyomki kimden siparis etsem.. oysa ben baska bi forumdan umit diye birisyle konustum o 8 aydir kullaniyo ama o y- virilini degil m-sure olanini kullaniyo bide bayagi ilerlemesi var azospermis kendisi simdi spermleri 1 milyona varmis...
arkadaşlar merhaba, bu ilacı (aslında ilaç değil takviye) takviye olarak bize de üroloji doktorumuz önerdi. Bu tür şeyler yurtdışında alternatif tıp diye geçiyor. Türkiye'deki firmasından almak için telefonla sorduk. 400tl'ye veririz dediler. M-sure 60 tabletlik ilacı türkiye'de 400tl'ye satılıyor ve başka yerde satışı yok. Biz de başka yerden, ilacı üreten firmadan daha ucuza bulabilirmiyiz diye araştırdık ve hindistan menşeili firmanın internetten satış yapan web sitesine ulaştık. Ilacı çıkarak firmanın satış sitesi site:http://www.healthbyayurveda.com/.bu adresi mutlaka not edin!
Yalnız ilacı bu sitede aratırsanız "y virilin" ismiyle geçiyor, arama bu şekilde yapılıp sipariş verilmeli. M sure isminde bir ilaç yok. M sure ilacını türkiye'den de biz almıştık bir kere, gönderilirken üzerine sütle içilir yazıyorlar. Bu ilacın da kullanımında aynı şeyler yazıyor ve infertility başlığı altında satışı var. Türkiyedeki firmaya sorduk güya gümrükte sorun çıkar diyor, msure y virilinin geliştirilmiş hali diyor ama kesinlikle inanmayın. Külliyen yalan.doktorumuz da ikisinin aynı olduğunu söyledi, bununlada yetinmedim ben ilacın hindistan firmasındaki satış danışmanına sordum.ingilizce yazıştık telefonlaştık.m-sure ile y virilin'in birbebir aynı ilaç olduğu, sadece türkiye'de ilaç isminin değiştirilerek satış izninin alındığını söyledi. Ilacın ülkesi hindistanda m sure isminde ilaç yokmuş zaten y virilin varmış. Aslında bu bir tür türkiye'de pazarlama taktiği. Zira ilaç (m sure veya y virilin) bu gönderdiğim sitede 1 kutusu 34 dolar ve birden fazla kutu alındığında fiyat düşüyor. Dolayısıyla biz bir kutusuna 400tl veremek yerine shipping dahil 3 kutuyu (kutusu 31dolar ve 35 dolar da express kargo için) ilacı 240tl vererek alabildik, satış yapılan sitede taşıma şeklini express olarak seçince onun ücretini de alıyor ve express kargo ile (dhl ile gönderiyorlar) de hiç sorunsuz 1 haftada elimize ulaştı.siz de bu siteye girin zaten türkçe satış yapan siteler gibi aynı, önce üye oluyor sonra y virilin diye arama yapıp sepetinize siparişinizi atıyorsunuz.ödeme yapın bir haftada geliyor hem de dhl express kargo ile güvenlice.kredi kartında çekim falan hiç sorun değil çok güvenilir bir site, site zaten büyük bir firmanın.
Bu tedaviler çok pahalı ve insanlar varlarını yoklarını koyup alıyorlar. Bazı firmalar ise bu durumu kullanarak inanılmaz fiyatlarla satış yapıyorlar. Ilacı kendi firmasından bir haftada çok daha ucuza (y virilin olarak) alır, türkiyeden 8 kat pahalı almak durumunda kalmazsınız. 400tl'ye 6 kutuyu alırsınız arkadaşlar. En azından bir kutu buradan alınır, o bitene kadar diğer yerden birkaç kutu sipariş verilir.
Birde ben size hintli firma temsilcisinin söylediği tavsiyelerini yazıyorum.
-bu ilacın daha fazla etki göstermesi için 1 birdak sütle birlikte içilecek, eğer sperm sayısı daha çok artsın istiyorsan günde sabah 2 akşam 2 alınsın dedi.
-ekmek ve ekmek ürünleri erkekler tarafından yenmeyecek
-en fazla 10 günde bir ilişki (2-3 günde bir falan değil yani) ve kesin olarak yumurtlama gününde ilişki (14. Gün genelde)
-ekşi şeylere dikkat, sperm sayısı için yemeyin (karı koca)
merhaba turkuaz,bilgiler için çok sağol bu bilgileri eşimede okutucam,birazda o araştırsın :)
turkuaz funda merhaba, biz turkuaz ın dediği siteyle görüştük. Ordan 3 kutu sipariş verdik. Hadi hayırlısı inşallah faydası olur. Galiba teki 36 dolarmış. Eşim aldı. Tam hatırlamıyorum.
canım inşallah şifa olur,geldiği zaman bize haber verirmisin bakalım kaç günde gelecek
arkadaşlar yeni m- sure alan varmı?
neden kimse cevap yazmıyo?
canım biz yeni aldık kısırlığa son sitesinde 420.00tlye.Hindistandaki siteye mail attık ama cevap gelmedi.İnsan güvenemiyo hiçbir şekilde işimiz Allaha kalmış
biz 3. kutuyu aldık.
bu seferki farklı geldi.
eşim içmiyo artık.
yani önceden kahverengiydi şimdi gelen beyaz renk.
sizinkine renk.
bizde 400 tl ye peşin aldık.
önceden 320 tl ye almıştık.
artık vermiyolar.
Canım bizimki de beyaz renk
merhaba arkadaşlar az önce kaan hocayla görüştüm ve bizede m sure yazacağını söyledi nerden temin edebiliriz acaba bize yardımcı olurmusunuz:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?